Forum  eCoal.pl  Problem z logowanie i dodanie urządzenia. Subskrybuj
First pagePrevious page2 / 2Next pageLast page
2018-11-17 19:26
  pawel3 Posts: 492 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / SERWIS
Czy udało się już uruchomic sterownik. ?? 
2018-12-27 21:09
  daxuz1989 Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
Podłaczyłem swój sterownic 3.5 do internetu, na wyswietlaczu mam adres ip, maske brame, ale jak w przegladarce wpisuje adres ip zeby powiazac sterownik do strony to nie włacza sie strona z ip co zrobic prosze o porade???
dodane 2018-12-27 21:09Podłaczyłem swój sterownic 3.5 do internetu, na wyswietlaczu mam adres ip, maske brame, ale jak w przegladarce wpisuje adres ip zeby powiazac sterownik do strony to nie włacza sie strona z ip co zrobic prosze o porade???
2018-12-27 21:30
  leON22 Posts: 5125 Ostrzeżenie: 1
Przeczytaj FAQ, na samym końcu jest poradnik - >FAQ W jaki sposób masz połączony ster z netem ?
2019-03-16 13:35
  edy61 Posts: 2 Ostrzeżenie: 0
Podczas logowania do sterownika po LAN lokalnie pokazuje mi się komunikat:

Fatal error: cannot get device serial number i Fatal error: info.cgi not found.
Strona ładuje się częściowo. Wymieniłem kartę SD na nową  - nie pomogło . Czy ktoś miał podobny problem? (Wyłączanie antywirusa nic nie zmienia - przylogowaniu z komórki -android taki sam komunikat)

Pozdrawiam Edward
2019-03-19 21:47
  leON22 Posts: 5125 Ostrzeżenie: 1
Czy robisz wszystko tak jak w w/w poradniku FAQ 
2019-03-27 14:52
  Bonifac Posts: 18 Ostrzeżenie: 0

Cześć wszystkim,u mnie teraz taki problem, mam wersje sterownika 2.1. oprogramowanie 3.1.6, chyba 4 lata chodzi wszystko OK a teraz od razu nie mogę podlączyć się do kotła z kanapy w domu, ale przez esterownik.pl wszystko gra i śpiewa ?!?!
2019-03-27 15:40
  pawel3 Posts: 492 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / SERWIS
platforma działa prawidłowo.
2019-03-28 09:04
  Bonifac Posts: 18 Ostrzeżenie: 0
No może platforma działa, ale na mnie moje PC pisze "sorry, the page you request was not foud" :-(
2019-03-28 10:23
  mnich Posts: 224 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / SERWIS
Taką odpowiedź dostajemy jeśli na karcie pamięci w sterowniku nie ma wgranej strony www lub jest problem z jej odczytem. Proponuję ponownie wgrać stronę, można to zrobić w sieci lokalnej za pomocą programu eCoalUpdater 3.1.6
2020-10-04 16:24
  Kowalskii Posts: 7 Ostrzeżenie: 0
Witam serdecznie ,pewnie post umieściłem w złym miejscu ,ale nie pisze posu na co dzień mam pytanie dotyczące sterownik ecoal V2.4  1.0.0.3 czy jest możliwość zmiany w sofcie tak żeby czas pracy podajnika w grzaniu wynosił 60 s a nie tylko 20 s ? bardzo prosze o pomoc .
2020-10-04 18:30
  pawel3 Posts: 492 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / SERWIS
Nie ma takiej możliwości. Jedyne co możesz zrobić to wydłużenie pracy podajnika za pomocą przekaźnika czasowego.
2020-12-04 13:15
  Krzysiek_dom Posts: 2 Ostrzeżenie: 0
Witam mam problem z zainstalowaniem sterownika i połącznienia go z platformą. Dzwonię do serwisu, nikt nie odbiera od 2 dni. podaję numer tel do kontaktu jeśli ktoś z serwisu czyta te wiadomości.  790552873
dodane 2020-12-04 13:15Witam mam problem z zainstalowaniem sterownika i połącznienia go z platformą. Dzwonię do serwisu, nikt nie odbiera od 2 dni. podaję numer tel do kontaktu jeśli ktoś z serwisu czyta te wiadomości.  790552873
First pagePrevious page2 / 2Next pageLast page
Users on-line: anna1234, Gal_hybryda, kemil, lidmann1975, lmnowak, mjurczak, ogniwoekom, Pavlis, WaaN, Wojciech_cichon