Forum  eCoal.pl  Problem z logowanie i dodanie urządzenia. Subskrybuj
First pagePrevious page2 / 2Next pageLast page
2018-11-17 19:26
  pawel3 Posts: 342 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / SERWIS
Czy udało się już uruchomic sterownik. ?? 
2018-12-27 21:09
  daxuz1989 Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
Podłaczyłem swój sterownic 3.5 do internetu, na wyswietlaczu mam adres ip, maske brame, ale jak w przegladarce wpisuje adres ip zeby powiazac sterownik do strony to nie włacza sie strona z ip co zrobic prosze o porade???
dodane 2018-12-27 21:09Podłaczyłem swój sterownic 3.5 do internetu, na wyswietlaczu mam adres ip, maske brame, ale jak w przegladarce wpisuje adres ip zeby powiazac sterownik do strony to nie włacza sie strona z ip co zrobic prosze o porade???
2018-12-27 21:30
  leON22 Posts: 2575 Ostrzeżenie: 1
Przeczytaj FAQ, na samym końcu jest poradnik - >FAQ W jaki sposób masz połączony ster z netem ?
2019-03-16 13:35
  edy61 Posts: 2 Ostrzeżenie: 0
Podczas logowania do sterownika po LAN lokalnie pokazuje mi się komunikat:

Fatal error: cannot get device serial number i Fatal error: info.cgi not found.
Strona ładuje się częściowo. Wymieniłem kartę SD na nową  - nie pomogło . Czy ktoś miał podobny problem? (Wyłączanie antywirusa nic nie zmienia - przylogowaniu z komórki -android taki sam komunikat)

Pozdrawiam Edward
2019-03-19 21:47
  leON22 Posts: 2575 Ostrzeżenie: 1
Czy robisz wszystko tak jak w w/w poradniku FAQ 
2019-03-27 14:52
  Bonifac Posts: 18 Ostrzeżenie: 0

Cześć wszystkim,u mnie teraz taki problem, mam wersje sterownika 2.1. oprogramowanie 3.1.6, chyba 4 lata chodzi wszystko OK a teraz od razu nie mogę podlączyć się do kotła z kanapy w domu, ale przez esterownik.pl wszystko gra i śpiewa ?!?!
2019-03-27 15:40
  pawel3 Posts: 342 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / SERWIS
platforma działa prawidłowo.
2019-03-28 09:04
  Bonifac Posts: 18 Ostrzeżenie: 0
No może platforma działa, ale na mnie moje PC pisze "sorry, the page you request was not foud" :-(
2019-03-28 10:23
  mnich Posts: 172 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / SERWIS
Taką odpowiedź dostajemy jeśli na karcie pamięci w sterowniku nie ma wgranej strony www lub jest problem z jej odczytem. Proponuję ponownie wgrać stronę, można to zrobić w sieci lokalnej za pomocą programu eCoalUpdater 3.1.6
First pagePrevious page2 / 2Next pageLast page
Users on-line: juwa, Mariusz_G, pioter

Recently added

Przemysław - dom

See more

Wyszukiwarka

Wpisz moc kotła do wyszukiwarki - zobaczysz wszystkie kotł...

See more

Bruli.pl

Chcesz dowiedzieć si więcej o sterowniku bruli.pl ?...

See more

eCoal.pl

Chcesz dowiedzieć się więcej o sterowniku eCoal.pl ?...

See more