Forum bruli.pl v3.5 panel lcd Subskrybuj | ||||
|
||||
miron1210
|
witam,czy jest taka możliwość aby na lcd szklanym oprócz temp kotła można zamienić wyświetlanie temp powrotu na temp bojlera.wkurza tak częste sprawdzanie .
|
|||
|
||||
mnich
|
Witam
Na tą chwilę nie ma takiej możliwości. Ekrany na panelu są wyświetlane w sposób usystematyzowany co daje możliwość szybkiego wprowadzania zmian niektórych parametrów za pomocą przycisków + i -. Możliwość dowolnej konfiguracji ekranu głównego mamy w aplikacji Bruli Mobile Pańska sugestia zostanie przekazana do działu rozwoju sterownika i być może znajdzie zastosowanie przy kolejnej aktualizacji. |
|||
|
||||
jotko
|
Witam
Zauważyłem że ekran wyświetlacza się wypala. Czy na wygaszaczu można ustawić temperaturę kotła? |
|||
|
||||
pawel3
|
Nie. panel musi być w trybie aktywnym
|
|||
|
||||
Kulin
|
Witam.
Czy będzie możliwość podłączenia dodatkowego panelu operatorskiego w wersji Home. Wiem że można tablet, ale chciałem zapytać o coś podobnego jak przy piecu główny panel... |
|||
|
||||
czechu714
|
Witam, ja tez już pytałem może miesiąc temu , ale nie otrzymałem odpowiedzi. W starszych postach była wzmianka że były dostępne panele, ale w necie nie można niczego znaleźć. Proszę o odpowiedz producenta czy taki panel jest przewidziany do produkcji. Firma konkurencyjna "Tech" do swoich sterowników na takie rozwiązanie.
|
|||
|
||||
sq9tbu
|
Panel jest dostępny. Zadzwoń i zamów w ES.
|
|||
|
||||
Kulin
|
Dzwoniłem, można dołożyć panel sterujący z wersji eCoal, koszt 360 zł, tylko nie mogę znaleźć nigdzie tej oferty... Chciałbym obejrzeć jak wygląda ten panel.
Pozdrawiam Kulin |
|||
|
||||
sq9tbu
|
||||
|
||||
karoka65
|
To jest szkło montowane w M-kach.
|
|||
|
||||
Kulin
|
karoka65 można u Ciebie zamówić taki panel ?
Jaka jest jego grubość i czy ma możliwość montażu na ścianie ? |
|||
|
||||
karoka65
|
Można ale czy jest on wart montażu na ścianie?
Trzeba by też zastosować zewnętrzny zasilacz jeśli odległość większa. Jako takiego zawiesia nie posiada, trzeba by kombinować z jakąś zabudową. Osobiście jak już wolałbym kolorowy dotyk Od lata montowany seryjnie w eCoalach do RBR-K, kiedy będzie dostępne oprogramowanie umożliwiające współpracę z Bruli niestety nie wiem. |
|||
|
||||
Kulin
|
Karoka65 - dzięki za info.
Masz rację, poczekam na coś dedykowanego do takiego zadania. Podobno jakiś taki panel do Bruliego ma być na nowy sezon dostępny Pożyjemy zobaczymy. ps. w zasadzie wystarczyłby mi taki sam panel jak jest przy kociołku, byle w ładniejszej obudowie... Pozdrawiam Kulin dodane 2018-12-10 19:31Cześć. Karoka65 wyszło coś dodatkowego do bruliego ? Może ten panel pokojowy ? Pozdrawiam Kulin |
|||