Forum  eSterownik.pl  Braki w menu Statystyki Subskrybuj
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona
2017-04-06 13:51
  PrzemekP Posty: 982 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Krzysiek21 napisał » 2017-04-06 13:45
Witam.
Może ktoś mi powiedzieć dlaczego nie działają u mnie statystyki.
Chciałbym aby wyliczał mi wszystkie średnie które się tam znajdują

Zapoznaj się z tym postem
Są tam informacje jakie wartości należy wypełnić aby statystyki prawidłowo wskazywały wszystkie wartości.
2017-04-23 14:07
  Radekd Posty: 16 Ostrzeżenie: 0
u mnie też brak statystyk. Proszę o pomoc
https://device.esterownik.pl/device/489/
2017-04-24 07:06
  PrzemekP Posty: 982 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Radekd napisał » 2017-04-23 14:07
u mnie też brak statystyk. Proszę o pomoc
https://device.esterownik.pl/device/489/

Jak wyżej:
zapoznaj się z tym postem
Wpis o zakupie paliwa z 20 stycznia 2017 roku prawdopodobnie nie ma wpisanego współczynnika podawania (kg/min), lub też wszystkie zasypy po tej dacie nie mają wybranego paliwa.
2017-09-20 18:13
  Marek1ET Posty: 4 Ostrzeżenie: 0
witam mam również takie same problemy jak kolega wyżej.. proszę o odp. co można zaradzić
2017-09-20 21:22
  PrzemekP Posty: 982 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Marek1ET napisał » 2017-09-20 18:13
witam mam również takie same problemy jak kolega wyżej.. proszę o odp. co można zaradzić

Musisz sprawdzić współczynnik podawania paliwa bo masz jakąś kosmiczną wartość.
Prawdopodobnie też zła jest wartość kaloryczności węgla.
Musisz sprawdzić według powyższego postu czy masz poprawnie wypełnione zakupy i zasypy
2017-09-21 08:10
  czechu714 Posty: 21 Ostrzeżenie: 0
Witam, mam podobnie wszytko wypełnione: zakup węgla oraz zasyp, palę drugi dzień, czy statystki są pokazywane po jakimś czasie ?  

dodane 2017-09-21 08:10Znalazłem przyczynę, pierwszy zasyp węgla  nie był poprzedzony wpisem o zakupie, usunąłem wpis i pokazały się statystki, pozdrawiam
2017-09-21 16:53
  Marek1ET Posty: 4 Ostrzeżenie: 0
kurcze właśnie sprawdziłem  mam wszystko dobrze wypełnione... wpisuje 1000kg. a wyswietla 1.000.000 i z wszystkim jest podobnie..


dodane 2017-09-21 16:53
2017-09-21 18:29
  leON22 Posty: 632 Ostrzeżenie: 0
Marek1ET napisał » 2017-09-21 16:53
kurcze właśnie sprawdziłem  mam wszystko dobrze wypełnione... wpisuje 1000kg. a wyswietla 1.000.000 i z wszystkim jest podobnie..

Witam , a ja sprawdziłem i masz źle wpisaną ilość kg/min pracy podajnika , aż 630kg to lekka przesada Powinno być 0.23 , pozdrawiam
PrzemekP napisał » 2017-09-20 21:22
Marek1ET napisał » 2017-09-20 18:13
witam mam również takie same problemy jak kolega wyżej.. proszę o odp. co można zaradzić 

Musisz sprawdzić współczynnik podawania paliwa bo masz jakąś kosmiczną wartość.
Prawdopodobnie też zła jest wartość kaloryczności węgla.
Musisz sprawdzić według powyższego postu czy masz poprawnie wypełnione zakupy i zasypy

Czyli to co pisałem wyżej
2017-09-21 21:30
  Marek1ET Posty: 4 Ostrzeżenie: 0
Dzięki PrzemekP.. Dzięki leON22..   Myślałem ze mam wpisać wartość z zasobnika ekogroszku z ustawień ecoal..  Dzięki za Pomoc..
2017-12-13 21:00
  marg63 Posty: 7 Ostrzeżenie: 0
Witam.
Dzisiaj rano zniknęły mi wykresy oraz część statystyk.Po wymianie karty SD na nową wykresy zaczęły działać z chwilą zainstalowania nowej karty .Wszystkie pozostałe wykresy oraz statystyki zniknęły.Proszę o pomoc jak odzyskać utracone dane?Dziękuję.
2017-12-13 21:29
  leON22 Posty: 632 Ostrzeżenie: 0
Witam , spróbuj odpalić starą kartę SD na kompie oczywiście jak się da pewny Potem zgraj jej zawartość na PC i wrzuć skopiowane pliki na nową kartę , może to pomoże odzyskać większość statystyk , powodzenia

2017-12-14 18:49
  marg63 Posty: 7 Ostrzeżenie: 0
Dzięki leON22.Jutro spróbuję.
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona
Użytkownicy online: Rszwarc

Ostatnio dodany

Robert Dyk - dom

Czytaj więcej

Wyszukiwarka

Wpisz moc kotła do wyszukiwarki - zobaczysz wszystkie kotł...

Czytaj więcej

Bruli.pl

Chcesz dowiedzieć si więcej o sterowniku bruli.pl ?...

Czytaj więcej

eCoal.pl

Chcesz dowiedzieć się więcej o sterowniku eCoal.pl ?...

Czytaj więcej