Forum eSterownik.pl Braki w menu Statystyki Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 4Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
Figaro
|
Coś się dzisiaj zepsuło u mnie w statystykach - obecnie brak wykresu, brak możliwości zmiany dat i brak edycji w zdarzeniach... Czy mogę prosić o pomoc w przywróceniu właściwego działania tej opcji?
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
Wydaje mi się że wszystko działa poprawnie.
|
|||
|
||||
Figaro
|
Potwierdzam, dzisiaj wszystko działa. Dzięki.
|
|||
|
||||
Sewmag
|
Witam,
od wczoraj brak u mnie histogramu, proszę o pomoc i sprawdzenie. mój sterownik https://esterownik.pl/device/11660 |
|||
|
||||
PrzemekP
|
Sewmag napisał » 2017-02-23 09:54 Witam, od wczoraj brak u mnie histogramu, proszę o pomoc i sprawdzenie. mój sterownik https://esterownik.pl/device/11660 Już powinno być wszystko OK |
|||
|
||||
Sewmag
|
Dzięki za sprawdzenie i przywrócenie histogramu, już jest ok.
Pozdrawiam |
|||
|
||||
targpol
|
Witam, proszę o podpowiedź dlaczego na schemacie nie widzę "ilości węgla" w zasobniku
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
targpol napisał » 2017-02-24 16:54 Witam, proszę o podpowiedź dlaczego na schemacie nie widzę "ilości węgla" w zasobniku Witam. Musisz uzupełnić czas do opróżnienia zasobnika. Znajdziesz go po przejściu na stronę sterownika Menu: Ustawienia -> Zaawansowane -> w panelu Podajnik. |
|||
|
||||
BLASTED75
|
Proszę pomoc. W ostatnich dniach nie rysują mi się wykresy. Czy aby wyciągnąć kartę sd ze sterownika celem jej sformatowania muszę wyłączyć zasilanie? Jestem laikiem i za bardzo nie wiem jak się zabrać do tego. Podejrzewam uszkodzenie karty. Czy ktoś mógłby mi pomóc. Z góry dziękuję za okazaną pomoc
|
|||
|
||||
kro63
|
Witam,
Od momentu naprawy sterownika (poniedziałek 27-02) brak wykresów. Kartę wyciągałem, formatowałem i nic. Nie zapisują się dane na karcie w folderach archiwum. Czy możliwe, że karta się uszkodziła w czasie usterki/zwarcia ? Poza tym jeszcze raz bardzo dziękuję ES za szybką naprawę sterownika, dosłownie od ręki i bardzo miłe przyjęcie w firmie, pokaz rozwiązań i nowości. |
|||
|
||||
PrzemekP
|
kro63 napisał » 2017-03-01 08:21 Witam, Od momentu naprawy sterownika (poniedziałek 27-02) brak wykresów. Kartę wyciągałem, formatowałem i nic. Nie zapisują się dane na karcie w folderach archiwum. Czy możliwe, że karta się uszkodziła w czasie usterki/zwarcia ? Poza tym jeszcze raz bardzo dziękuję ES za szybką naprawę sterownika, dosłownie od ręki i bardzo miłe przyjęcie w firmie, pokaz rozwiązań i nowości. Udostępnij statystyki - sprawdzę gdzie może być przyczyna. |
|||
|
||||
kro63
|
Udostępnione
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
Przecież statystyki są OK. Rozumiem, że przerwa do 27 lutego była spowodowana usterką ?
|
|||
|
||||
kro63
|
PrzemekP napisał » 2017-03-01 08:43 Przecież statystyki są OK. Rozumiem, że przerwa do 27 lutego była spowodowana usterką ? Tak,tak statystyki są Ok nie ma wykresów temperatur w urządzeniu, obciążenia łącza... w zakładce "archiwum" --> "wykresy". Może nie precyzyjne napisałem. |
|||
|
||||
PrzemekP
|
kro63 napisał » 2017-03-01 08:49 Tak,tak statystyki są Ok nie ma wykresów temperatur w urządzeniu, obciążenia łącza... w zakładce "archiwum" --> "wykresy". Może nie precyzyjne napisałem. Jeżeli masz możliwość to wymień kartę na inną - jeżeli będzie możliwość to skopiuj dane z tej aktualnej na nową i zobacz czy wtedy zadziała. |
|||
|
||||
kro63
|
PrzemekP napisał » 2017-03-01 09:10 kro63 napisał » 2017-03-01 08:49 Tak,tak statystyki są Ok nie ma wykresów temperatur w urządzeniu, obciążenia łącza... w zakładce "archiwum" --> "wykresy". Może nie precyzyjne napisałem. Jeżeli masz możliwość to wymień kartę na inną - jeżeli będzie możliwość to skopiuj dane z tej aktualnej na nową i zobacz czy wtedy zadziała. W tej chwili nie, ale po południu wymienię i zobaczę czy pomoże. Na karcie w folderach archive---> data dnia od 27, foldery i pliki w nich są tworzone ale puste jak by nic tam nie było zapisywane, |
|||
|
||||
1234_centrum
|
Braki w statystykach od 29.03.2017. Proszę ADMINA o pomoc.
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
1234_centrum napisał » 2017-04-04 09:29 Braki w statystykach od 29.03.2017. Proszę ADMINA o pomoc. Wpisy o zasypie paliwa z 28 marca nie mają wybranego paliwa - wcześniejsze też radzę sprawdzić bo też w niektórych przypadkach są puste. |
|||
|
||||
1234_centrum
|
Wprowadziłem braki. Jest OK. Dziękuję bardzo za szybką pomoc. Pozdrawiam.
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Witam.
Może ktoś mi powiedzieć dlaczego nie działają u mnie statystyki. Chciałbym aby wyliczał mi wszystkie średnie które się tam znajdują |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 4Następna stronaOstatnia strona | ||||