Forum eCoal.pl kupię / sprzedam Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 8Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
nicpol
|
Kupię sterownik ecoal. kontakt nicpol1@o2.pl
|
|||
|
||||
gregors
|
Nowy?
|
|||
|
||||
australopito
|
Nowy jest na stronie Ogniwa
|
|||
|
||||
xoxide
|
A nie prościej zapytać u źródła?
ja kupiłem swój w sklepie na esterownik.pl |
|||
|
||||
Bacol
|
Witam, mam na sprzedaż Bruli 2.1,używany 3 lata.
|
|||
|
||||
grigson
|
Kupie sterownik ecoal 2.1 lub 2.4
|
|||
|
||||
Jaspers
|
Mam do sprzedania kocioł ATMOS COMBI c30s używany 1 sezon
oraz sprzedam drugi kocioł OEP16 z nowym sterownikiem ecoal używany 2 sezony. pale w nim drugi sezon, w pierwszym ekogroszek wesoła 4 Tony, przez wiosnę lato i jesień stoi, ponieważ mam solary. W tym sezonie niecałe 5 Ton miało-groszku i teraz cały czas chodzi. Kocioł śmiga bezawaryjnie był wymieniony sterownik na nowy ponieważ kupiłem z nowym a po rozpakowaniu z palety okazało się że jest stary, to przyjechał energotop i wymienił na nowy. Kocioł współpracuje z buforem 1000L więc temperatury wyjścia to 75 stopni a powrotu 55 - 60 stopni. Wygląda jak nowy pomijając kurz nawet farba w zbiorniku nie jest zdarta zakupiony jest 2015-09-27 więc ma 1,5 roku. Ślimak bez śladów zużycia tak samo jak palnik, mogę sprzedać sam kocioł bez podajnika, zbiornika na opał i sterownika, ponieważ jest już jeden chętny na te elementy. Sprzedaje ponieważ zdecydowałem że przejdę na gazowe, już mnie nie bawi palenie węglem i drewnem. Zainteresowani piszcie na email: jaspers@post.cz |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Hej koledzy
Kupię kocioł max 16 kW - budżet skromny, jeżeli ktoś zmienia sposób zasilania i chce pozbyć się problemu : ) to jestem zainteresowany, mail: marjus82@gmail.com |
|||
|
||||
karoka65
|
Jaspers napisał » 2017-01-31 02:02 Kocioł śmiga bezawaryjnie był wymieniony sterownik na nowy ponieważ kupiłem z nowym a po rozpakowaniu z palety okazało się że jest stary, to przyjechał energotop i wymienił na nowy. Zainteresowani piszcie na email: jaspers@post.cz Przyjechał karoka65 i wymienił na nowy Ale potwierdzę że tak było |
|||
|
||||
Jaspers
|
karoka65 przepraszam błąd w druku oczywiście że to Ty
Pozdrawiam ps. jak ktoś szuka kotła to oep16 jest do sprzedania w idealnym stanie kontakt na E-mail: jaspers@post.cz |
|||
|
||||
karoka65
|
Wystaw to na OLX, może ktoś się znajdzie.
Przejeżdżałem nie dawno koło Ciebie, jechałem na Křížový vrch |
|||
|
||||
laudo
|
Kupię używany sterownik z obsługą zaworu 4D.
Ecoal/bruli ewentualnie SKZP02. Liczy się cena. |
|||
|
||||
karoka65
|
Gdyby ktoś był zainteresowany to mam takie coś na zbyciu:
https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-qashqai-polski-salon-pierwszy-wlasciciel-serwisowany-w-aso-ID6zRAlT.html dodane 2018-05-01 20:13Ogłoszenie aktualne. |
|||
|
||||
wiki
|
sprzedam sterownik ecoal 2,4 - sterownik ma 8 lat w 2017 roku przed sezonem był w Elektrosystemie na przeglądzie - wymieniony był kondensator. |
|||
|
||||
karoka65
|
Sprzedam kocioł RBR-K 12kW z zasobnikiem po prawej stronie, sterownik eCoal v3.5, ma zamontowany moduł radiowy w zestawie radiowy czujnik temp. zewnętrznej.
Kocioł jak nowy, nie zniszczony, pracował u mnie 2 zimy. W razie zainteresowania proszę pisać na PW lub kontakt telefoniczny. dodane 2018-07-01 10:43Ogłoszenie nieaktualne. Kocioł sprzedany. |
|||
|
||||
jarek900
|
Witam!
Sprzedam Ogniwo Eko Plus 16kW, produkcja 2012rok, sprawny chodził do końca, palone cały rok (CWU w lecie). Montaż 2013. Wymieniony na OEPM 14 z otrzymanej dotacji. Tel 605568868 |
|||
|
||||
karoka65
|
Szukałeś, szukałeś i znalazłeś
|
|||
|
||||
skresz
|
karoka65 napisał » 2018-05-01 20:13 Gdyby ktoś był zainteresowany to mam takie coś na zbyciu: https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-qashqai-polski-salon-pierwszy-wlasciciel-serwisowany-w-aso-ID6zRAlT.html dodane 2018-05-01 20:13Ogłoszenie aktualne. Karoka65 może zamiana Jak by ktoś był zainteresowany to istnieje możliwość negocjacji, przebieg 100% oryginalny, brak klimy. https://www.olx.pl/oferta/toyota-corolla-e12-opony-zimowe-CID5-IDtqkur.html |
|||
|
||||
karoka65
|
Skresz powoli sprzedaż a ja pewnie będę jeszcze czekał na kupca z pół roku
Jak coś to jest i dalej aktualne. Na zamianę tylko jedno auto mnie interesuje ( Z4, automat, najlepiej 3L od 2010r w górę ) ale pewnie coś ciekawego będzie ciężej znaleźć jak "kaśkę" sprzedać |
|||
|
||||
skresz
|
Po odebraniu telefonu jest tylko jedno pytanie (czy jest klimatyzacja) z 100 osób bo cena jest atrakcyjna przyjechało 2 oglądać, wiedząc że brak klimy. Nawet sobie sprawy nie zdawałem że nasze społeczeństwo jest takie wybredne hehe
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 8Następna stronaOstatnia strona | ||||