Forum eCoal.pl kupię / sprzedam Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 8Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
golfir
|
sprzedam rbr 17kw kociołek w bdb stanie palone 5 sezonow...Cena via priv...pozdr
dodane 2018-09-02 16:51 sprzedam zestawy solarne jeden 30 rur het pipe i zasobnik biwalentny 300litrów oraz grupa pompowa drugi niskocisnieniowy z zasobnikiek 300 litrów z jedna wezownicą... szczególy via priv dodane 2018-09-08 07:44kociołek sprzedany |
|||
|
||||
gmaj22
|
Sprzedam sterownik eCoal v2. z kompletem czujników. Długości przewodów czujników wew. i zewn. przygotuję wg życzenia Cena i nfo na priv.
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
||||
|
||||
leON22
|
No to z tym turbo, to będzie można palić w naszych kołach kamieniami Ciekawe do którego podejdzie
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Chyba się zesram ze szczęścia, że tak za mną łazisz. Byś przeczytał niecałe dwie strony tego tematu, to może byś się przekonał, że nie samym węglem ludzie żyją. Mniej %, więcej batoników. Pyrsk ?
|
|||
|
||||
leON22
|
A sraj sobie waść do woli , myślałem że sprzedajemy i kupujemy tu wszystko do kotłów , sorki widać się pomyliłem , no to proszę coś ode mnie -> SKÓRZANY KPL.PYKA
|
|||
|
||||
sq9tbu
|
Wolałbym by ten dział należał do ogrzewania a nie kupię sprzedam samochód telewizor zawór egr.
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
moze nerke ktos wystawi
|
|||
|
||||
karoka65
|
Wystaw, może znajdzie się jakiś chętny.
|
|||
|
||||
leON22
|
Wiesiu , Piotrkowi chodziło pewnie o nerkę ( saszetkę ) do biegania
|
|||
|
||||
marttino
|
Cześć Wszystkim! Teściuniuniowej rąbnął piec (niestety bez ofiar ), jako że mieszka obok jestem zagrożony zimowym najazdem... Zwracam się z zapytaniem do szanownych kolegów i koleżanek czy aktualnie nie są na etapie zmiany sposobu ogrzewania np na gaz i chcą pozbyć się kociołka z podajnikiem za rozsądne grosiki? Najlepiej z okolic Będzina (Katowice) |
|||
|
||||
starplus
|
Witam! Potrzebuję używany 1 segment do palnika ogniwa. Poratuje ktoś?
|
|||
|
||||
makog
|
Witam, znajomy ma do sprzedania około 3 ton VARMO w cenie 700 zł tona, jest to cena bez transportu, odbiór własnym zakresie. Osoby zainteresowane proszę pisać na PW, tam podam namiary na sprzedającego.
|
|||
|
||||
ilkus1
|
Sprzedam podajnik Burner S. W kotle 25 kw pracował jeden sezon i wymieniłem go na Batory10 .Przeleżał u mnie rok bo mysłałem że batory 10 może nie dac rady Nie orientuję się ile może kosztować ,ale mogę rozwazyć inną propozycję np wymianę na coś innego .
|
|||
|
||||
karoka65
|
makog napisał » 2018-11-10 13:41 Witam, znajomy ma do sprzedania około 3 ton VARMO w cenie 700 zł tona, jest to cena bez transportu, odbiór własnym zakresie. Osoby zainteresowane proszę pisać na PW, tam podam namiary na sprzedającego. 704 pln to kosztuje paleta 800kg u producenta na placu, wysyłka 156pln czyli 860 z dowozem za 800kg |
|||
|
||||
rafalchm
|
Witam
mam do sprzedania kocioł Ogniwo Eko Plus 16kW (2012) Wszystko sprawne, przed sezonem 2017/2018 wymieniony palnik na ten zmodyfikowany z mocniejszymi ściankami (poprzedni się przepalił) oraz nowy ślimak. Dołożony także przewód do osuszania groszku. Sprzedaję ze względu na przejście na gaz. |
|||
|
||||
leON22
|
fafalchm z ciekawości zapytam jaki kociołek na gaz kupujesz , mam dylemat ACV czy DD
|
|||
|
||||
pawel3
|
Leon to ekogroszek owca już nie kupujesz?
|
|||
|
||||
leON22
|
Paweł tym razem zaryzykuję ponowne wejście w gaz z kotłem kondensacyjnym Stropodach docieplony styro 15cm, okna Veka 3szyby w przyszłym roku ocieplenie budynku styro 10cm, powinno być ok. Czas zweryfikuje czy decyzja była słuszna
|
|||
|
||||
Adrian987
|
Szukam używanego kotła rbr/ogniwo eko plus m 17-26 kw może akurat ktoś przechodzi na gaz ?
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 8Następna stronaOstatnia strona | ||||