Forum  Aplikacje mobilne  Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android Subskrybuj
First pagePrevious page17 / 21Next pageLast page
2016-10-09 11:06
  DKo70 Posts: 2270 Ostrzeżenie: 0
Z kotłem jestem połączony tylko nie mogę nim sterować. Brak uprawnień a login i hasło wpisałem takie jak na platformie. 
2016-10-09 11:35
  DKo70 Posts: 2270 Ostrzeżenie: 0
Pytam w tym bo był na wierzchu.
esterownik mobile. 
Obsługuje wersje do 0.3.1.7. ja mam 0.3.1.4.
2016-10-09 11:48
  DKo70 Posts: 2270 Ostrzeżenie: 0
w instrukcji napisane tylko do .7
sklep play
antek 5.1.1
2016-10-09 12:00
  DKo70 Posts: 2270 Ostrzeżenie: 0
połaczenie mam. 
nie mam uprawnien do zmian
dodane 2016-10-09 12:00o te uprawnienia chdzi
2016-10-09 12:05
  DKo70 Posts: 2270 Ostrzeżenie: 0
wybrałem.
a teraz jak wchodzę w listę to komunikat "zły login i/lub hasło
2016-10-09 12:27
  DKo70 Posts: 2270 Ostrzeżenie: 0
czy to ma być to samo hasło i login co przy logowaniu na platformie?
bo takie wpisałem.
2016-10-09 12:31
  DKo70 Posts: 2270 Ostrzeżenie: 0
no to tak mam i dupa.
może źle wchodzę na ster abo co.
2016-10-09 18:27
  sq9tbu Posts: 1115 Ostrzeżenie: 0
U mnie jest błąd następujący.

Na planie temperatura kotła jest 50 jak przechodzę do menu głównego to na kafelce temperatury kotła mam też 50 a za kilka sekund pojawia się 40


dodane 2016-10-05 21:50Temperatura spalin różni się o 0.3
dodane 2016-10-09 18:27Poza tym telefon ustawiony w pionie główne menu , przejście na plan wszystko jest ok.
Obracamy telefon w poziom i jest biała plama. Wracamy do pionu i też jest biała plama.
2016-10-09 19:19
  seba Posts: 1360 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
sq9tbu napisał » 2016-10-09 18:27
U mnie jest błąd następujący.
Na planie temperatura kotła jest 50 jak przechodzę do menu głównego to na kafelce temperatury kotła mam też 50 a za kilka sekund pojawia się 40

Jak temperatura? Zadana czy mierzona na kotle?

sq9tbu napisał » 2016-10-09 18:27
Temperatura spalin różni się o 0.3

Przecież nie obserwujesz jednocześnie temp. spalin na kafelkach i na planie. Ta temperatura się zmienia, więc nie będzie taka sama po kilku sekundach gdy zmieniasz ekran.
2016-10-09 19:35
  seba Posts: 1360 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Co masz na myśli mizerne?
First pagePrevious page17 / 21Next pageLast page
Users on-line: interauto24, kaleb, krzysiek8621, MarekHoracek, Mariuszr70, pawlop, Seweryn

Recently added

Josef Jansa - dom

See more

Wyszukiwarka

Wpisz moc kotła do wyszukiwarki - zobaczysz wszystkie kotł...

See more

Bruli.pl

Chcesz dowiedzieć si więcej o sterowniku bruli.pl ?...

See more

eCoal.pl

Chcesz dowiedzieć się więcej o sterowniku eCoal.pl ?...

See more