Forum  Aplikacje mobilne  Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android Subskrybuj
First pagePrevious page10 / 21Next pageLast page
2016-02-02 19:43
  Ameno25 Posts: 2380 Ostrzeżenie: 0
Na pompę kotłową , cyrkulacyjną , mieszającą  mamy jedno wejście w sterowniku , użytkownik wybiera sobie  tylko jaka pompa , 
To samo mogłoby byc z czujnikiem T2 , i nie potrzebne żadne dodatkowe wejścia, obecnie czujnik T2 mógłbym uzyc do monitorowania temperatury powrotu CO , ale schemat jednak będzie narysowany z obwodem CO2   
Wielu użytkowników nie ma dwóch obwodów CO i mogłoby wykorzystać ten czujnik do pomiaru innej temperatury 
2016-02-08 14:01
  ven Posts: 607 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Wrzuciłem aktualizacje aplikacji 3.5 teraz na ekranie głównym można stworzyć sobie dowolną ilość kafelków.
Ekran jest przewijany, następnie zrobię obsługę naciskania na kafelki.

2016-02-08 14:19
  sq9tbu Posts: 1115 Ostrzeżenie: 0
Kiedy sie pokaze w playstore? U mnie na razie nie aktualizuje, nie widzi nowej wersji.
2016-02-08 14:22
  ven Posts: 607 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Dopiero wrzuciłem, standardowy czas to parę godzin.
2016-02-08 14:38
  sq9tbu Posts: 1115 Ostrzeżenie: 0
Dzieki za info, krotko i na temat.
2016-02-08 15:51
  sq9tbu Posts: 1115 Ostrzeżenie: 0
Po co tej aplikacji dostep do mojej kamery ?
Czy nie daloby sie do aplikacji dolozyc jezyk polski ?
2016-02-08 17:00
  ven Posts: 607 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Kamera jest wykorzystywana do parowania nowych urządzeń, teraz można zeskanować kod QR. Na liście urządzeń jest opcja dodaj nowe urządzenia i dalej opcja zeskanuj kod QR.



Aplikacja jest po polsku, język dobierany jest automatycznie na podstawie tego ustawionego w systemie.
2016-02-08 17:09
  JacekJI Posts: 664 Ostrzeżenie: 0
No niezle ES . Sa juz chyba wszystkie dane do wyswietlania.  Z apratem tez ciekawie- bedzie jeszcze prosciej dla nowych.
2016-02-08 17:36
  sq9tbu Posts: 1115 Ostrzeżenie: 0
Gdzie jest jak nie ma.
Mikołaj po bryle.


Dlatego prosiłem by dołożyć wybór języka przynajmniej naszego.
U mnie w telefonie jest język systemowy angielski lub chiński. Nie ma innych.
2016-02-08 18:32
  sq9tbu Posts: 1115 Ostrzeżenie: 0
Nie da rady. PW
2016-02-08 19:51
  JacekJI Posts: 664 Ostrzeżenie: 0
Wszystko fajnie ale wlasne opisy w aplikacji (na planie tez bylo by milo) to by sie pezydaly bo dziwnie wygladaja opisy pompa dodatkowa, temp t1 t2, pompa 1 2 itp
2016-02-15 13:25
  Hajtaler Posts: 96 Ostrzeżenie: 0
Witam. Mam ecoala 3.5 i nie mogę pobrać aplikacji
 
po kliknięciu w link pojawia się
 


telefon Samsung Galaxy Grand Prime, Android 5.1.1
2016-02-15 13:36
  ven Posts: 607 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Po zapisaniu się na testy, trzeba parę minut odczekać.
2016-02-15 13:40
  Hajtaler Posts: 96 Ostrzeżenie: 0
Acha rozumiem. Czyli próbować odpalić tan link za jakiś czas czy dostanę jakieś powiadomienie że już mogę?
2016-02-15 13:48
  ven Posts: 607 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Spróbuj za parę minut.
First pagePrevious page10 / 21Next pageLast page
Users on-line: andrzejmiroszewski, as1978, bardo1, hurek6, jerzyw99, Kiler5, kotolna, lan123, maciejsch2, peterkaaa, petrboleha

Recently added

Przemysław - dom

See more

Wyszukiwarka

Wpisz moc kotła do wyszukiwarki - zobaczysz wszystkie kotł...

See more

Bruli.pl

Chcesz dowiedzieć si więcej o sterowniku bruli.pl ?...

See more

eCoal.pl

Chcesz dowiedzieć się więcej o sterowniku eCoal.pl ?...

See more