| Forum Aplikacje mobilne Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android Subskrybuj | ||||
| Pierwsza stronaPoprzednia strona10 / 24Następna stronaOstatnia strona | ||||
|  | ||||
| konto usunięte   | 
                                     Na pompę kotłową , cyrkulacyjną , mieszającą  mamy jedno wejście w sterowniku , użytkownik wybiera sobie  tylko jaka pompa ,  To samo mogłoby byc z czujnikiem T2 , i nie potrzebne żadne dodatkowe wejścia, obecnie czujnik T2 mógłbym uzyc do monitorowania temperatury powrotu CO , ale schemat jednak będzie narysowany z obwodem CO2 Wielu użytkowników nie ma dwóch obwodów CO i mogłoby wykorzystać ten czujnik do pomiaru innej temperatury | |||
|  | ||||
| ven   | 
                                     Wrzuciłem aktualizacje aplikacji 3.5 teraz na ekranie głównym można stworzyć sobie dowolną ilość kafelków. Ekran jest przewijany, następnie zrobię obsługę naciskania na kafelki. | |||
|  | ||||
| sq9tbu   | 
                                     Kiedy sie pokaze w playstore? U mnie na razie nie aktualizuje, nie widzi nowej wersji.
                                 | |||
|  | ||||
| ven   | 
                                     Dopiero wrzuciłem, standardowy czas to parę godzin. | |||
|  | ||||
| sq9tbu   | 
                                     Dzieki za info, krotko i na temat.
                                 | |||
|  | ||||
| sq9tbu   | 
                                     Po co tej aplikacji dostep do mojej kamery ? Czy nie daloby sie do aplikacji dolozyc jezyk polski ? | |||
|  | ||||
| ven   | ||||
|  | ||||
| JacekJI   | 
                                     No niezle ES   . Sa juz chyba wszystkie dane do wyswietlania.  Z apratem tez ciekawie- bedzie jeszcze prosciej dla nowych. | |||
|  | ||||
| sq9tbu   | ||||
|  | ||||
| sq9tbu   | 
                                     Nie da rady. PW
                                 | |||
|  | ||||
| JacekJI   | 
                                     Wszystko fajnie ale wlasne opisy w aplikacji (na planie tez bylo by milo) to by sie pezydaly bo dziwnie wygladaja opisy pompa dodatkowa, temp t1 t2, pompa 1 2 itp | |||
|  | ||||
| Hajtaler   | ||||
|  | ||||
| ven   | 
                                     Po zapisaniu się na testy, trzeba parę minut odczekać. | |||
|  | ||||
| Hajtaler   | 
                                     Acha rozumiem. Czyli próbować odpalić tan link za jakiś czas czy dostanę jakieś powiadomienie że już mogę?
                                 | |||
|  | ||||
| ven   | 
                                     Spróbuj za parę minut. | |||
| Pierwsza stronaPoprzednia strona10 / 24Następna stronaOstatnia strona | ||||