Forum  Aplikacje mobilne  Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android Subskrybuj
First pagePrevious page7 / 21Next pageLast page
2015-12-04 19:54
  ven Posts: 607 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
sq9tbu już wiem o co chodzi, używasz w telefonie języka innego niż polski. My jesteśmy w trakcie przygotowanie 4 wersji językowych stąd te problemy. Jeżeli przełączysz język w telefonie na polski, zobaczysz wszystkie nazwy.


dodane 2015-12-04 19:54
JacekJI napisał » 2015-12-04 15:26
ven a patrzyles u mnie czego nie ma schematu w aplikacji?

Moja wina wypuściłem moduł schemat tylko do aplikacji eCoal Mobile, a zapomniałem do defro i bruli. Jeszcze dzisiaj wrzucę aktualizację z tym modułem.
2015-12-04 20:02
  sq9tbu Posts: 1117 Ostrzeżenie: 0
Fajnie by było Ven. Nie ma możliwości przełączenia na język polski bo to mało popularny język na świecie i nie ma go w telefonie. Mam angielski i chiński. Ale jakby na gwiazdkę był prezent dla takich jak ja to bym się ucieszył.
2015-12-04 20:09
  JacekJI Posts: 664 Ostrzeżenie: 0
A widzisz . Mialem pytac czy komus na brulim dziala.czko
2015-12-04 21:58
  pab11o Posts: 461 Ostrzeżenie: 0
Czy ta aplikacja na defro juz jest?
2015-12-04 22:28
  ven Posts: 607 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
W pierwszym poście masz linki do aplikacji.
2015-12-09 22:36
  JacekJI Posts: 664 Ostrzeżenie: 0
ostatnia wersja apki juz ma fajny ksztalt.

pomysl z planem dobry

schematy wykresow tez dobre bo nie trzeba ogladac wszystkiego bez potrzeby

Do poprawy

*blad z zamtkaniem po obroceniu ekranu

*Czeste wyswietlanie na planie tylko czarnego obrazu- trzeba cofnac i jeszcze raz

*brak mozliwosci wyboru do wyswietlania temp z czujnika t2


dodane 2015-12-09 22:36*brak mozliwosci dodania zasypu (nie znalazlem)
2015-12-09 22:42
  bodziasty Posts: 1863 Ostrzeżenie: 0
A nie ma jak w starej, że jak naciśniesz na ikonę czasu pracy podajnika to ci dodaje zasyp ?
2015-12-09 22:51
  JacekJI Posts: 664 Ostrzeżenie: 0
niema wlasnie w ogole czasu podajnika, tylko stan i kiedy zasyp
2015-12-15 11:36
  Umcyk Posts: 173 Ostrzeżenie: 0
JacekJI napisał » 2015-12-09 22:51
niema wlasnie w ogole czasu podajnika, tylko stan i kiedy zasyp



w zakladce  PARAMETRY > ZAAWANSOWANE masz CZAS DO POPROZNIENIA ZASOBNIKA...
2015-12-15 12:15
  JacekJI Posts: 664 Ostrzeżenie: 0
chodzi o możliwość dodania zasypu z aplikacji mobilnej, w starych sterach na aplikacji mobilnej klikało się w stan zasobnika i dodawało zasyp, na schemacie w procenty się klika. a w aplikacji mobilnej brak
2015-12-15 19:01
  sq9tbu Posts: 1117 Ostrzeżenie: 0
Pojawiły się opisy w aplikacji mobilnej u mnie, chłopaki z ES chyba nie śpią tylko ostro pracują. Zaczęła normalnie wyglądać na moim telefonie z językiem angielskim. Co prawda są po angielsku ale jak się będzie dało wybierać języki w samej aplikacji to będzie miód cud i orzeszki.
2015-12-17 08:35
  JacekJI Posts: 664 Ostrzeżenie: 0
drugi dzien u mnie jest brak planu.

i brak mozliwosci skasowania/wylaczenia alarmu
2015-12-17 17:54
  sq9tbu Posts: 1117 Ostrzeżenie: 0
A przyczyna  alarmu ustąpiła?
2015-12-17 20:28
  JacekJI Posts: 664 Ostrzeżenie: 0
przyczyna byl brak wegla😀 a alarm mozna skasowac tylko przez dodanie zasypu.



czy wszyscy zamiast planu w aplikacji widza czarny ekran czy tylko ja?
2015-12-17 21:10
  dczok Posts: 40 Ostrzeżenie: 0
Planu brak. Czy czarny ekran to nie wiem, powiedziałbym ciemno-szary. 
2015-12-18 01:44
  sq9tbu Posts: 1117 Ostrzeżenie: 0
Tez dzisiaj tak mam. Czarny ekran.
2015-12-18 08:19
  PrzemekP Posts: 911 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
dczok napisał » 2015-12-17 21:10
Planu brak. Czy czarny ekran to nie wiem, powiedziałbym ciemno-szary. 


sq9tbu napisał » 2015-12-18 01:44
Tez dzisiaj tak mam. Czarny ekran.


Proszę sprawdzić czy jest już OK
2015-12-18 08:26
  dczok Posts: 40 Ostrzeżenie: 0
PrzemekP napisał » 2015-12-18 08:19

Proszę sprawdzić czy jest już OK

Jest OK. Dzięki.
2015-12-18 18:05
  sq9tbu Posts: 1117 Ostrzeżenie: 0
Dzięki Przemo. Mam jeszcze 2 pola puste : nad zaworem 4D i pod datą prognozowanego zasypu. Reszta ok.
2015-12-20 14:15
  pab11o Posts: 461 Ostrzeżenie: 0
Nie wiem co jest grane ale u mnie jak wchodzę w plan to jest podwójnie.Dwa schematy się na siebie nakładają tylko są przesunięte w prawo względem siebie
dodane 2015-12-20 14:15Poradzi ktoś co jest grane ?wy też tak macie?
First pagePrevious page7 / 21Next pageLast page
Users on-line: agata, andrupio, Dawid813, FranzM, gtomasek, kedar, keszutam, ketrabz, kozikron, llMirasll, maste, rezek, sylwek1974

Recently added

Tomekrbr11kw

See more

Wyszukiwarka

Wpisz moc kotła do wyszukiwarki - zobaczysz wszystkie kotł...

See more

Bruli.pl

Chcesz dowiedzieć si więcej o sterowniku bruli.pl ?...

See more

eCoal.pl

Chcesz dowiedzieć się więcej o sterowniku eCoal.pl ?...

See more