Usługi zdalnego dostępu powoli powinny wracać do normy.
Za wszystkie utrudnienia przepraszamy
Forum  Aplikacje mobilne  Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android Subskrybuj
First pagePrevious page22 / 22Next pageLast page
2020-03-12 07:09
  pawel3 Posts: 491 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / SERWIS

Radkon1981 napisał » 2020-03-11 17:13
Witam, mam pytanko odnośnie wyświetlaniu na planie obwodów CO3,CO4 . W aplikacji jest widoczny plan główny natomiast nie mam możliwości wejścia na obwod CO3 w planie i druga rzecz jak można w Main dodać kafelki z informacjami z 3d i t1 z obwodu CO3. Dzięki za ewentualną odpowiedz.
Aplikacja na razie nie obsługuje dodatkowych zaworów . Aplikacja w przyszłości będzie zaktualizowana  
2020-03-13 11:48
  Radkon1981 Posts: 55 Ostrzeżenie: 0
Dziękuje za info, z niecierpliwością będę oczekiwać poprawki
2020-03-29 14:58
  luki24 Posts: 2 Ostrzeżenie: 0

Witam. Pytanie może z innej beczki. Czy aplikacje ecoal mobile posiada jakiś widget? Szukałem i nie znalazłem.
2020-03-29 15:24
  leON22 Posts: 4808 Ostrzeżenie: 1
Niestety nie ma jakby był, to byśmy go widzieli  
2020-03-29 16:33
  luki24 Posts: 2 Ostrzeżenie: 0
Dzięki za odpowiedź. Może drobna sugestia dla autora apki żeby dodać taki bajer. Myślę, że byłoby fajnie śledzić parametry kotła na zasadzie widgetu tak jak pogodę w smartfonie. Pozdrawiam.
2020-09-21 18:47
  sebaklak Posts: 2 Ostrzeżenie: 0

Hej,
wlaśnie próbuje z siebie wypluć taki widget, bo mi go bardzo brakuje. Ma, aż pokazywać stan zasobnika (%), oczekiwaną date opróżnienia i ewentualne alramy. Problemem jest tylko API... Czy ktoś orientuje się gdzie można zlaleźć jakieś inforamacje jak uwieżytelniać się z eSterownik i odpytywawać o zmienne?
2020-09-21 19:24
  sebaklak Posts: 2 Ostrzeżenie: 0

Z mojej strony, wystarczyłoby mi jakiś dokument jak rozmawiać z api.esterownik.pl i skąd wziąć klucze do uwierzytelnienia
czy wsystko trzeba sobie wydumać inżynierią wsteczną??
2020-12-30 09:10
  Rybki Posts: 11 Ostrzeżenie: 0
Witam, skąd mogę wziąć numer seryjny, kod urządzenia i nazwę? Potrzebne jest mi to do dodania urządzenia. Co więcej w jaki sposób mogę wprowadzić dane o zasobniku na ekranie żeby wyświetlało się w procentach? 
2021-01-17 19:42
  carnivean Posts: 33 Ostrzeżenie: 0
Ja to marzę o tym, żeby była jakaś możliwość zapisu swojej konfiguracji aplikacji (np w formie jakiegoś backupu), a nie że przy resecie telefonu, lub np wymiany telefonu trzeba wszystkie te kafelki znów dodawać i konfigurować. Jest to męczące
2021-02-14 17:40
  krzysiek80 Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
Witam mam pytanie mianowicie zainstalowałem ta apke w tel ecoal mobile zalogowalem sie i dalej jest problem ,co mam zrobic zeby mi sie pokazalo urzadzenie 
2021-02-14 18:04
  PrzemekP Posts: 1028 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
krzysiek80 napisał » 2021-02-14 17:40
Witam mam pytanie mianowicie zainstalowałem ta apke w tel ecoal mobile zalogowalem sie i dalej jest problem ,co mam zrobic zeby mi sie pokazalo urzadzenie 

Z tego co widzę, nie masz żadnego urządzenia ONLINE przypisanego do swojego konta. 
Napisz coś więcej co to za sterownik i jak jest podłączony - będzie łatwiej coś pomóc
2021-03-30 13:05
  goly5154 Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
Witam!
Pomyślcie nad widżetem do apki.
Fajnie by było gdyby była możliwość zmiany wielkości kafelków na głównym ekranie apki, tak żeby mieściły się 2 w poziomej linii.

Jeszcze uwaga do wyświetlania danych na wyświetlaczu sterownika: może dodać moc dmuchawy do głównego ekranu zamiast do ekranu podajnika lub tu i tu. Na ekranie głównym jest miejsce. 
Pozdrawiam

2021-04-08 11:27
  piterekzioberek Posts: 53 Ostrzeżenie: 0
Pytanie do ES.
Czy jest szansa aby w aplikacji mobilnej wreszcie powrócił histogram dla spalania grupowego. Nie działa ta funkcja już od dawna, a aktualizacji apki brak. Każdy "porządny" developer dba o poprawianie błędów swoich aplikacji. 
First pagePrevious page22 / 22Next pageLast page
Users on-line: