Forum  Aplikacje mobilne  Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android Subskrybuj
First pagePrevious page22 / 23Next pageLast page
2020-03-12 07:09
  pawel3 Posts: 492 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / SERWIS

Radkon1981 napisał » 2020-03-11 17:13
Witam, mam pytanko odnośnie wyświetlaniu na planie obwodów CO3,CO4 . W aplikacji jest widoczny plan główny natomiast nie mam możliwości wejścia na obwod CO3 w planie i druga rzecz jak można w Main dodać kafelki z informacjami z 3d i t1 z obwodu CO3. Dzięki za ewentualną odpowiedz.
Aplikacja na razie nie obsługuje dodatkowych zaworów . Aplikacja w przyszłości będzie zaktualizowana  
2020-03-13 11:48
  Radkon1981 Posts: 55 Ostrzeżenie: 0
Dziękuje za info, z niecierpliwością będę oczekiwać poprawki
2020-03-29 14:58
  luki24 Posts: 4 Ostrzeżenie: 0

Witam. Pytanie może z innej beczki. Czy aplikacje ecoal mobile posiada jakiś widget? Szukałem i nie znalazłem.
2020-03-29 15:24
  leON22 Posts: 5128 Ostrzeżenie: 1
Niestety nie ma jakby był, to byśmy go widzieli  
2020-03-29 16:33
  luki24 Posts: 4 Ostrzeżenie: 0
Dzięki za odpowiedź. Może drobna sugestia dla autora apki żeby dodać taki bajer. Myślę, że byłoby fajnie śledzić parametry kotła na zasadzie widgetu tak jak pogodę w smartfonie. Pozdrawiam.
2020-09-21 18:47
  sebaklak Posts: 3 Ostrzeżenie: 0

Hej,
wlaśnie próbuje z siebie wypluć taki widget, bo mi go bardzo brakuje. Ma, aż pokazywać stan zasobnika (%), oczekiwaną date opróżnienia i ewentualne alramy. Problemem jest tylko API... Czy ktoś orientuje się gdzie można zlaleźć jakieś inforamacje jak uwieżytelniać się z eSterownik i odpytywawać o zmienne?
2020-09-21 19:24
  sebaklak Posts: 3 Ostrzeżenie: 0

Z mojej strony, wystarczyłoby mi jakiś dokument jak rozmawiać z api.esterownik.pl i skąd wziąć klucze do uwierzytelnienia
czy wsystko trzeba sobie wydumać inżynierią wsteczną??
2020-12-30 09:10
  Rybki Posts: 11 Ostrzeżenie: 0
Witam, skąd mogę wziąć numer seryjny, kod urządzenia i nazwę? Potrzebne jest mi to do dodania urządzenia. Co więcej w jaki sposób mogę wprowadzić dane o zasobniku na ekranie żeby wyświetlało się w procentach? 
2021-01-17 19:42
  carnivean Posts: 34 Ostrzeżenie: 0
Ja to marzę o tym, żeby była jakaś możliwość zapisu swojej konfiguracji aplikacji (np w formie jakiegoś backupu), a nie że przy resecie telefonu, lub np wymiany telefonu trzeba wszystkie te kafelki znów dodawać i konfigurować. Jest to męczące
2021-02-14 17:40
  krzysiek80 Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
Witam mam pytanie mianowicie zainstalowałem ta apke w tel ecoal mobile zalogowalem sie i dalej jest problem ,co mam zrobic zeby mi sie pokazalo urzadzenie 
2021-02-14 18:04
  PrzemekP Posts: 1298 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
krzysiek80 napisał » 2021-02-14 17:40
Witam mam pytanie mianowicie zainstalowałem ta apke w tel ecoal mobile zalogowalem sie i dalej jest problem ,co mam zrobic zeby mi sie pokazalo urzadzenie 

Z tego co widzę, nie masz żadnego urządzenia ONLINE przypisanego do swojego konta. 
Napisz coś więcej co to za sterownik i jak jest podłączony - będzie łatwiej coś pomóc
2021-03-30 13:05
  goly5154 Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
Witam!
Pomyślcie nad widżetem do apki.
Fajnie by było gdyby była możliwość zmiany wielkości kafelków na głównym ekranie apki, tak żeby mieściły się 2 w poziomej linii.

Jeszcze uwaga do wyświetlania danych na wyświetlaczu sterownika: może dodać moc dmuchawy do głównego ekranu zamiast do ekranu podajnika lub tu i tu. Na ekranie głównym jest miejsce. 
Pozdrawiam

2021-04-08 11:27
  piterekzioberek Posts: 62 Ostrzeżenie: 0
Pytanie do ES.
Czy jest szansa aby w aplikacji mobilnej wreszcie powrócił histogram dla spalania grupowego. Nie działa ta funkcja już od dawna, a aktualizacji apki brak. Każdy "porządny" developer dba o poprawianie błędów swoich aplikacji. 
2021-09-01 17:21
  pab11o Posts: 486 Ostrzeżenie: 0
Po kliknięciu plan w aplikacji mobilnej zrobiło się pusto. Czemu plan jest nie dostępny.?
2021-11-08 09:59
  gbr14 Posts: 3 Ostrzeżenie: 0
Hej, mam aplikacje ecoal mobile na androida najnowsza i problem jest tego typu, ze jak zmieniam temperaturę zadaną w CO1 np. z niskiej na normalną to mi sie ona nie zmienia w aplikacji, a jak robie to samo z CO2 to normalnie sie zmienia. Jeżeli na stronie w przeglądarce zmienie to w aplikacji mobilnej tez sie zmieni. Proszę o pomoc, wcześniej to działało.
2021-11-10 14:41
  sitkowskib Posts: 35 Ostrzeżenie: 0
piterekzioberek napisał » 2021-04-08 11:27
Pytanie do ES.

Czy jest szansa aby w aplikacji mobilnej wreszcie powrócił histogram dla spalania grupowego. Nie działa ta funkcja już od dawna, a aktualizacji apki brak. Każdy "porządny" developer dba o poprawianie błędów swoich aplikacji. 



Podbijam, od dawna to nie działa

2021-11-12 21:34
  luk24pl Posts: 7 Ostrzeżenie: 0
pab11o napisał » 2021-09-01 17:21
Po kliknięciu plan w aplikacji mobilnej zrobiło się pusto. Czemu plan jest nie dostępny.?

Potwerdzam nie ma planu i histogramu . Plan to dosc prestizowa zakladka i jednoczesnie jak dla mnie dajaca sporo informacji .... Czy mozna wrocic do poprzedniej wersji bo wylogowala sie .
2021-11-12 21:41
  PrzemekP Posts: 1298 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
luk24pl napisał » 2021-11-12 21:34
pab11o napisał » 2021-09-01 17:21
Po kliknięciu plan w aplikacji mobilnej zrobiło się pusto. Czemu plan jest nie dostępny.?

Potwerdzam nie ma planu i histogramu . Plan to dosc prestizowa zakladka i jednoczesnie jak dla mnie dajaca sporo informacji .... Czy mozna wrocic do poprzedniej wersji bo wylogowala sie .

Jakiej aplikacji aktualnie używasz? W każdym sterowniku który sprawdzam plan działa poprawnie. 
2021-11-12 22:07
  luk24pl Posts: 7 Ostrzeżenie: 0
1.1.34.30 nosze sie z zamiarem instalacji glowic czy siegna do sterownika przez 2 stropy 
2021-11-12 22:10
  PrzemekP Posts: 1298 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
luk24pl napisał » 2021-11-12 22:07
1.1.34.30 nosze sie z zamiarem instalacji glowic czy siegna do sterownika przez 2 stropy 

Ja pytam o aplikację, Ty podajesz wersję software. 
Co do głowic powinny bez problemu mieć zasięg przez dwa stropy 
First pagePrevious page22 / 23Next pageLast page
Users on-line: cipis177