Black Friday 2020: promocja na wybrane elementy do 50%!
Forum  Aplikacje mobilne  Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android Subskrybuj
First pagePrevious page22 / 22Next pageLast page
2020-03-12 07:09
  pawel3 Posts: 487 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / SERWIS

Radkon1981 napisał » 2020-03-11 17:13
Witam, mam pytanko odnośnie wyświetlaniu na planie obwodów CO3,CO4 . W aplikacji jest widoczny plan główny natomiast nie mam możliwości wejścia na obwod CO3 w planie i druga rzecz jak można w Main dodać kafelki z informacjami z 3d i t1 z obwodu CO3. Dzięki za ewentualną odpowiedz.
Aplikacja na razie nie obsługuje dodatkowych zaworów . Aplikacja w przyszłości będzie zaktualizowana  
2020-03-13 11:48
  Radkon1981 Posts: 55 Ostrzeżenie: 0
Dziękuje za info, z niecierpliwością będę oczekiwać poprawki
2020-03-29 14:58
  luki24 Posts: 2 Ostrzeżenie: 0

Witam. Pytanie może z innej beczki. Czy aplikacje ecoal mobile posiada jakiś widget? Szukałem i nie znalazłem.
2020-03-29 15:24
  leON22 Posts: 4381 Ostrzeżenie: 0
Niestety nie ma jakby był, to byśmy go widzieli  
2020-03-29 16:33
  luki24 Posts: 2 Ostrzeżenie: 0
Dzięki za odpowiedź. Może drobna sugestia dla autora apki żeby dodać taki bajer. Myślę, że byłoby fajnie śledzić parametry kotła na zasadzie widgetu tak jak pogodę w smartfonie. Pozdrawiam.
2020-09-21 18:47
  sebaklak Posts: 2 Ostrzeżenie: 0

Hej,
wlaśnie próbuje z siebie wypluć taki widget, bo mi go bardzo brakuje. Ma, aż pokazywać stan zasobnika (%), oczekiwaną date opróżnienia i ewentualne alramy. Problemem jest tylko API... Czy ktoś orientuje się gdzie można zlaleźć jakieś inforamacje jak uwieżytelniać się z eSterownik i odpytywawać o zmienne?
2020-09-21 19:24
  sebaklak Posts: 2 Ostrzeżenie: 0

Z mojej strony, wystarczyłoby mi jakiś dokument jak rozmawiać z api.esterownik.pl i skąd wziąć klucze do uwierzytelnienia
czy wsystko trzeba sobie wydumać inżynierią wsteczną??
2020-12-30 09:10
  Rybki Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
Witam, skąd mogę wziąć numer seryjny, kod urządzenia i nazwę? Potrzebne jest mi to do dodania urządzenia. Co więcej w jaki sposób mogę wprowadzić dane o zasobniku na ekranie żeby wyświetlało się w procentach? 
First pagePrevious page22 / 22Next pageLast page
Users on-line: bisztynek10, borohena, brastal, janklos12, JarekSz, MB222, morzel1, oliwak123, paris, xyPogoda77aa, zibi20061