Forum  Aplikacje mobilne  Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android Subskrybuj
First pagePrevious page4 / 21Next pageLast page
2015-10-25 22:01
  Ameno25 Posts: 2380 Ostrzeżenie: 0
Kolego Mariusz , dzieki wielkie za starania i pomoc , pisze ci poraz ętny ze otwieralem link ktory mi podlales, (czyli link z pierwszego psotu autora)  , w telefonie przez przegladarke www i mam dokladnie to samo , i nie jest to zaden link bezposrdedni do aplikacji tylko link do sklepu google , sklep google jest powiazany bezposrednio z  kontem google , czyli jak ja go klikne to i tak otworzy mi sie moje konto , a konto moje jest zarejestrowane w GB , wiec jest niezgodnosc krajow , i tez taki komunikat mi sie wyswietla ,
Nie pojmujesz fundamentalnych rzeczy jesli chodzi o sklep google , ale dziekuje za pomoc i starania .
Bezposredni link do aplikacji moglbys mi podac jakby autor tej aplikacji nie zamiescil go w sklepie google tylko na innym serwerze np chomikuj , ale autor zamiescil go na sklepie google , a jak pislaem tysiac razy moj sklep nie pozwala mi pobrac aplikacji

dodane 2015-10-25 22:01
2015-10-25 22:05
  ven Posts: 607 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Ameno25 wprowadziłeś sporo zamieszania, pisałeś że produkt jest niezgodny z twoimi telefonami, a nie że nie dostępny w GB. Zrobię aktualizację zaraz aby apka była dostępna też na terenie GB.
Powinna być dostępna w ciągu paru godzin.

2015-10-25 22:10
  Ameno25 Posts: 2380 Ostrzeżenie: 0
Ven , sorka ale jak sam widzisz na załaczonych zdjeciach google podaje dwa rozne komunikaty , na telefonie ze jest niedostepny w moim kraju , a na pc ze urzadzenie jest niezgodne , wiec sam widzisz ,
Co lepsze zmienilem w ustewieniach sklepu juz adres na poslki , karte kredytowa itp , ale dalej mysli ze jestes chyba w UK , ktos tam z google pisal ze trzeb zrobic jakis zakup na terenie danego kraju , zeby ustawienia zmienily sie na dany region
Ps . Ven nie mozesz poprostu udostepnic mi pliku , prosze
2015-10-25 22:15
  ven Posts: 607 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Nie chce udostępniać wersji testowych, bo są niestabilne a instalując ze sklepu dostaniesz aktualizację.
Zmiany już zrobiłem poczekaj godzinę lub 2 i daj znać czy jest już dostępna.

2015-10-25 22:34
  Ameno25 Posts: 2380 Ostrzeżenie: 0
ok , wielkie dzieki
Pozdro
Ps sprubuje jeszcze na tablecie , i na innych telefonach ale z konta zony bo ona ma Polskie konto , zle robilem ze patrzylem na innych telefonach ale ze swojego konta , nie bralem pod uwage ze kraj moze byc przyczyna

dodane 2015-10-25 22:34OK
Aplikacja zainstalowana , problemem okazalo sie moje konto google.play a nie telefony .
Zamieszanie wyniknelo dlatego ze probujac instalowac aplikacje na innych telefonach robilem to ze swojego konta google.play(zarejestrowanego w GB),  przez przegladarke www (przegladarka w PC ), dodajac tylko nowe urzadzenie (telefony)do swojego konta.  Komunikat jaki dostawalem(na PC) to ze urzadzenia nie sa zgodne , to zmylilo mnie i myslalem ze problem to telefony (dadawalem do swojego konta 3 telefony ) . Dopiero probujac sciagnac przez przegladarke  www na telefonie , dostalem komunikat ze kraj jest niezgodny co naprowadzilo mnie na to ze moje konto jest zarejestrowane w GB i to ono stwarza konflikt  , dopiero kiedy zalogowalem sie na zony konto ktore jest polskie bez problemu moge instalowac apke na kazdym telefonie .
2015-11-09 21:11
  KarolHonda Posts: 19 Ostrzeżenie: 0
Zaraz mnie pewnie zjadą jak psa, ale mam malutką uwagę
Chodzi mi o to, że w ogóle mnie nie powiadamia jak np. paliwa w podajniku zabraknie. Kocioł przeszedł w tryb alarmowy, CWU 25*, temp. kotła 30* a powiadomień żadnych, ani na mail, ani sms, ani mms, ani indianina na koniu z wiadomością, że "zbrakło wungla".
Już pomijając apkę na phona, ale na mail też nie przyszło.
Będzie cuś z tym robione?
2015-11-09 21:29
  TJUK Posts: 24 Ostrzeżenie: 0
a w powiadomieniach ( zakładka pod ustawieniami) sterownika masz ustawione alarmy i telefon na który ma przychodzić sms ?
2015-11-09 21:55
  KarolHonda Posts: 19 Ostrzeżenie: 0
TJUK napisał » 2015-11-09 21:29
a w powiadomieniach ( zakładka pod ustawieniami) sterownika masz ustawione alarmy i telefon na który ma przychodzić sms ?


Hehehhe. Zapomniałem tego ustawić. Dzięki wieeeeelkie za przypomnienie. Myślałem, że jak w profilu jest mail podany to z automatu alarm przyjdzie na mail.
2015-11-10 17:10
  JacekJI Posts: 664 Ostrzeżenie: 0
ściągnąłem sobie apke do bruliego 3,5 bo niedługo będę jego posiadaczem, zalogowałem się, i nie ma żadnych sterowników w sieci, to znaczy że nikt z bruliego tego nie używa? chciałem sprawdzić jak to hula
2015-11-11 10:46
  Kulin Posts: 85 Ostrzeżenie: 0
Ekran główny w aplikacji Bruliego na smatphon nie wygląda tak jak e-sterownik mobile, ale może się doczekamy.
Mi osobiście brakuje Widżetu, aby na jednym z ekranów mieć podgląd wybranych powiedzmy 4 temperatur i może aktualnego trybu pracy
2015-11-11 12:20
  JacekJI Posts: 664 Ostrzeżenie: 0
Czy mozna dodac do aplikacji bruli mobile jakis stetownik nie swoj?
2015-11-15 23:28
  dczok Posts: 40 Ostrzeżenie: 0
Mam zdaje się ten sam problem co Ameno25.
Loguję się z DE. Poniżej Screenshot.


Proszę napisać, czy muszę zmieniać narodowość play.google (jeszcze nie wiem jak), czy jest w planie udostępnienie appsa "obcokrajowcom"?
2015-11-15 23:43
  Ameno25 Posts: 2380 Ostrzeżenie: 0
Napisz do ven to udostępni aplikacje w de,  lub poprostu jak masz możliwość zaloguj się w telefonie na konto kogoś z Polski i ściągnij aplikacje 
2015-11-15 23:48
  dczok Posts: 40 Ostrzeżenie: 0
Ameno25 napisał » 2015-11-15 23:43
Napisz do ven to udostępni aplikacje w de,  lub poprostu jak masz możliwość zaloguj się w telefonie na konto kogoś z Polski i ściągnij aplikacje 

Nie mam takiej możliwości.
W takim razie, szanowny "Ven", proszę o udostępnienie aplikacji w DE     
2015-11-16 09:04
  ven Posts: 607 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Udostępniłem na Niemcy, w ciągu paru godzin aplikacja powinna być już dostępna.
2015-11-16 10:08
  dczok Posts: 40 Ostrzeżenie: 0
SUPER!   
Dziękuję. Wieczorem przetestuje i zdam krotki meldunek.
2015-11-16 16:10
  Kulin Posts: 85 Ostrzeżenie: 0
O ile na telefonie temperatury są czytelne, o tyle już na 7 calowym tablecie są takie cieniutkie, mało czytelne. Czy docelowo będzie to poprawione, większa i grubsza czcionka ?
2015-11-16 17:57
  Ameno25 Posts: 2380 Ostrzeżenie: 0
VeN czy mozna w wersji moblinej dodac do glowego ekranu temperature za zaworem 4D . please
2015-11-16 21:17
  dczok Posts: 40 Ostrzeżenie: 0
ven napisał » 2015-11-16 09:04
Udostępniłem na Niemcy, w ciągu paru godzin aplikacja powinna być już dostępna.

Podziękować chciałem serdecznie. Wszystko ładnie hula. Zapraszam na 
2015-11-16 22:09
  JacekJI Posts: 664 Ostrzeżenie: 0
W aplikacji brak rowniez mozliwosci wyboru temp z czujnika T2 czyli obwodu co2
First pagePrevious page4 / 21Next pageLast page
Users on-line:

Recently added

Przemysław - dom

See more

Wyszukiwarka

Wpisz moc kotła do wyszukiwarki - zobaczysz wszystkie kotł...

See more

Bruli.pl

Chcesz dowiedzieć si więcej o sterowniku bruli.pl ?...

See more

eCoal.pl

Chcesz dowiedzieć się więcej o sterowniku eCoal.pl ?...

See more