Forum Aplikacje mobilne Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona12 / 24Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
Dawid
|
Witam, wiget eCoal Mobile nie działa :(. Natomiast aplikacja śmiga bardzo dobrze
|
|||
|
||||
Mac1979
|
Witam, nie mogę znaleźć swojego sterownika a co za tym idzie nie mogę połączyć się z urządzeniem.
|
|||
|
||||
minertu
|
W instrukcji obsługi jest krótki opis, korzystałeś z niego?
|
|||
|
||||
andwiol
|
Czy ktoś wie dlaczego po aktualizacji Bruli mobile przestał działać PLAN układu - wyświetla biały ekran - tak na android 5.02 jak i 4.4???
|
|||
|
||||
Wiciu9
|
Niestety po aktualizacji Bruli mobile do najnowszej wersji nie działa także wyświetlanie trybu pracy . Wg odpowiedzi z ES będą poprawiać .
|
|||
|
||||
Umcyk
|
mi najbardziej brakuje (albo nie moge znalesc) możliwosci przełączenie trybu pracy kotła AUTOMATYCZNY/RĘCZNY w aplikacji mobilnej... pozatym ok
|
|||
|
||||
JacekJI
|
A wielka szkoda... W starych sterach apka byla o niebo bardziej uzyteczna.
W nowych tylkobpodglad lub szukanie po kartach opcji. O braku mozliwosci dodania zasypu tez juz pisalem pare razy ale... |
|||
|
||||
Kulin
|
dla mnie byłaby tak jak pewnie dla co niektórych możliwość sterowania z apki w trybie recznym, dodawanie zasypu...
a widget na ekranie nie działa :( |
|||
|
||||
ven
|
Trwają właśnie pracę nad rozwojem aplikacji mobilnej.
Do sklepu w kanale beta trawiła aplikacja eCoal Mobile z obsługą trybu ręcznego. Aby zapisać się na aktualizację beta trzeba w sklepie Play zaznaczyć opcję, że chce się zostać betatesterem i poczekać na aktualizację. |
|||
|
||||
sq9tbu
|
Uprawnienia brak komendy do API, pokoje aplikacja się sypie, źródła ciepła brak.
To tak na szybko z błędów. |
|||
|
||||
sq9tbu
|
Mariusz jestem na swoim loginie i taki cyrk jest.
Z tym źródłem to czułem że to będzie listwa. Muszę ją kupić jak pokaże się oficjalnie w sklepie. dodane 2016-09-05 20:46Poprzednio ładnie pokazywało pokoje. |
|||
|
||||
ven
|
sq9tbu aplikacja już powinna działać poprawnie. Sprawdź aktualizację.
Źródła ciepła to moduł to sterowania listwami oraz przekaźnikami. Nasze listwy mają 12 wyjść 230v i można je dowolnie konfigurować. Jeżeli jesteś zainteresowany zadzwoń do nas przedstawimy ofertę na przedsprzedaż. dodane 2016-09-06 08:42Konfiguracja wyjść listwy grzejnej dla wybranego pokoju wygląda tak: |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona12 / 24Następna stronaOstatnia strona | ||||