Forum eCoal.pl PORADNIK PALACZA - DYSKUSJA Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona59 / 109Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
wiktoriano
|
minertu napisał » 2016-10-02 21:25 To sie nazywa brak co najmniej moderatora, nie z ES bo w ES nie mają czasu na moderację forum, któryś z was na pewno by się godził moderować tym forum w wolnym czasie.
No tak ,wątek rozpierd...ny głupotami.Jak większość. |
|||
|
||||
karoka65
|
Przepraszam że zapytam ale co to jest wolny czas?
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Dajcie mi administratora. Szybko zrobię porządek. Pierwszego wywale siebie a potem resztę(Was) i będzie spokój
|
|||
|
||||
bobas
|
Grisza napisał » 2016-10-02 21:19 bobas, i za takie coś jak poniżej też. Choć może nie? MariuszK napisał » 2016-10-01 21:39 Teraz to ja mogę wszystkim To niebywała odwaga tak wypinać do wszystkich. Przecież nie wiadomo kto jaki ma orient i czym może zaskoczyć wypinającego. Pewnie kara przyjedzie sama, i kto wie może w świecie rzeczywistym. Te tyłki to jest nic w porównaniu z tym, co miki tu kiedyś wypisywał, także nic mnie nie zdziwi z jego strony. |
|||
|
||||
bobas
|
Nie twierdzę, że jest inaczej.
|
|||
|
||||
DKo70
|
Kiedyś fajnie czytało się to forum.
Dużo cennych informacji. Teraz większość pierdów poza tematem. Ale może ludziom-założycielom przestało zależeć na jakości tego forum. |
|||
|
||||
minertu
|
A czy to zależy od założycieli jak to forum będzie się czytać czy od ludzi tu piszących?
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
Grisza napisał » 2016-10-03 09:18 DKo70, minertu Musi przelać się ta czara goryczy. Choć odnoszę wrażenie że jesteśmy już poniżej poziomu dna, nie ma od czego się odbić, bo brodzimy w warstwach szlamo-mułu. Do zmiany potrzeba zrozumienia osób które utrzymują to forum. Bez skutecznego dyscyplinowania użytkowników utrzymanie przejrzystości poszczególnych wątków jest nie możliwe, bo zawsze, za przeproszeniem, znajdzie się ktoś kto wypnie dupę i będzie srał gdzie popadnie. Masz może czas ? Tak jakieś 20 godzin na dobę ? Przeglądać 100 postów dziennie ? - Jeżeli na jedno z tych pytań odpowiedziałeś TAK - napisz PW dostaniesz moderatora. |
|||
|
||||
wiktoriano
|
minertu napisał » 2016-10-03 09:03 Zależy od ludzi, ale z ludźmi jak z dziećmi jak się im popuści do robią co chcą, brak ostrzeżeń, porządnego regulaminu, oraz banów stworzyło taką atmosferę jaka właśnie jest.A czy to zależy od założycieli jak to forum będzie się czytać czy od ludzi tu piszących? PrzemekP napisał » 2016-10-03 09:25 Wiec może, jeden to mało? niech dostanie kilku, może dla każdego działu jeden moderator. Masz może czas ? Tak jakieś 20 godzin na dobę ? Przeglądać 100 postów dziennie ? - Jeżeli na jedno z tych pytań odpowiedziałeś TAK - napisz PW dostaniesz moderatora. Nie musi być 20 godzin, tyle ile by miał czasu i wyrywkowo wyłapywał posty i z czasem by się każdy nauczył ALE OSTRZEŻENIA WIDOCZNE POD NICKIEM TO PODSTAWA. dodane 2016-10-03 12:15Przemek, 4 moderatorów już jest chętnych Milczenie oznacza zgodę Grisza, menertu, Karoka65, DKo70. Jak użytkownicy będą widzieć pod nickiem, że przybywa ostrzeżeń to się ogarną. |
|||
|
||||
DKo70
|
Ja możesz pisać o 4. osobach jak propozycję dostał tylko Grisza
Faktycznie czasu trzeba troszkę mieć. |
|||
|
||||
wiktoriano
|
Propozycję dostał od Przemka, a to jest moja propozycja.
Każdy wejdzie raz dziennie przeglądnąć posty albo w swojej sprawie, jeden rano, drugi wieczór itd to się wszystko uzupełni. Ktoś może mieć czas, ale może nie być odpowiedzialny tak jak .... dodane 2016-10-03 12:40Jeden moderator to może być mało, lepiej było by gdyby nad banem zagłosowało kilku, a zwłaszcza nad permanentnym banem powinno być głosowanie co najmniej moderatorów albo sprawa przekazana do admina. |
|||
|
||||
DKo70
|
No tak, ale w sumie to Gwiazdor mógłby się obrazić i wyprowadzić jakby mu tylko co 10. post zostawić
|
|||
|
||||
wiktoriano
|
Ja nie mówię, jego posty są nie raz pomocne, ale zdecydowanie zbyt często wzbogacone o nikomu niepotrzebne treści.
|
|||
|
||||
oolin3ka
|
Pomoze ktoś ustawić?
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
oolin3ka napisał » 2016-10-03 21:03 Pomoze ktoś ustawić? Najłatwiej będzie ustawić tryb ecoal bo zaczynając z retortowego ręcznego ruszacie z grubej rury- chyba jeszcze nie ten level |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona59 / 109Następna stronaOstatnia strona | ||||