Forum  Aplikacje mobilne  eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj
First pagePrevious page24 / 29Next pageLast page
2015-12-31 11:13
  starplus Posts: 533 Ostrzeżenie: 0
Dokładnie tak jest. Chłopaki z ES obiecali zająć się tym problemem.
2016-01-01 19:58
  Walker Posts: 15 Ostrzeżenie: 0
Witam wszystkich w nowym roku. Dalej apka mi nie działa .......... nie widzi też listy użytkowników. No to czekamy na usunięcie usterki.  
2016-01-02 21:58
  czarzasty Posts: 2 Ostrzeżenie: 0
Zmieniłem internet na smart dom w plusie i od tego momentu mam problem z połączeniem ze sterownikiem co może być przyczyną? Komputer łączy mi się ze sterownikiem ale nie mogę nic zrobić zmienić bo cały czas wyskakuje problem brak połączenia ze sterownikiem.
2016-01-19 08:53
  ender Posts: 3 Ostrzeżenie: 0
Zmieniłem Androida na 5 i eSterownik Mobile nadal nie łączył, ale już dało się zainstalować eSterownik Mobile 2, który się połączył. Ponieważ w telefonie nie widziałem polskich znaków, więc chciałem na moim koncie pozamieniać litery (tak żeby było bez polskich znaków), ale o dziwo nie dało rady wyedytować całej (długiej) nazwy a jedynie część widoczną w okienku. Efekt jest taki, że musiałem zapisać krótką nazwę sterownika. I o dziwo po tym zabiegu eSterownik Mobile połączył się ze sterownikiem.
2016-01-28 08:33
  bobwoj Posts: 23 Ostrzeżenie: 0
Panowie mam pytanie. Gdzie w aplikacji jest opcja "zasyp paliwa"?
2016-01-28 09:42
  PrzemekP Posts: 1142 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
bobwoj napisał » 2016-01-28 08:33
Panowie mam pytanie. Gdzie w aplikacji jest opcja "zasyp paliwa"?

Nacisnij kafelek z czasem pracy podajnika - pokaże się okno w którym należy podać ile kg zostało zasypane.
2016-01-28 14:17
  bobwoj Posts: 23 Ostrzeżenie: 0
Dzięki
2016-02-01 09:53
  ven Posts: 616 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Dostępna jest wersja testowa aplikacji, która poprawia parę rzeczy.  Dodano obsługę eCoala 2.4.

Aby zainstalować tą aplikację należy zapisać się na testy i zaktualizować  aplikację.

https://play.google.com/apps/testing/pl.esterownik.android.esterownik

2016-02-01 16:36
  zielony Posts: 11 Ostrzeżenie: 0
Niby sie zapisałem ale nie kumam jak zaktualizować to na moim telefonie
2016-02-02 13:21
  starplus Posts: 533 Ostrzeżenie: 0
Przypomnę się...
Czy dało się rozwiązać problem dla Androida 2.3.5 z certyfikatami zabezpieczeń? Podobnie na platformie nie mam wykresów w statystykach przez certyfikat...
Obiecaliście coś podziałać w tym temacie?
2016-02-02 21:41
  waldecki997 Posts: 3 Ostrzeżenie: 0
wersja apk 1.6.0.0

telefon LG bello andrek ver. 4.4.2
na piecu ecoal ver 0.3.1.8

działa apk mam dostęp do "menu" (wersja oficjalna brak menu) i dzięki temu mogę obsługiwać piec ! SUPER 
thx 
2016-02-03 22:38
  Magmarjo Posts: 133 Ostrzeżenie: 0
Mam Android 2.3.6 stary ale mam inny problem nie umiem odpalić aplikacji  



2016-02-03 22:57
  starplus Posts: 533 Ostrzeżenie: 0
A ja niby w goglach jestem zapisanyca na testera, pod spodem pisze ze posiadam aktualnie wersje testową ale gdy otwieram aplikację to nadal mam 1.5.8 Co jest nie tak?
dodane 2016-02-03 22:57Na starych certyfikatach aplikacja i aktualizacje działały. Teraz jest problem.
2016-02-04 09:19
  ven Posts: 616 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
starplus napisał » 2016-02-03 22:57
A ja niby w goglach jestem zapisanyca na testera, pod spodem pisze ze posiadam aktualnie wersje testową ale gdy otwieram aplikację to nadal mam 1.5.8 Co jest nie tak?


Znajdź tą aplikacje w sklepie play i zobacz czy nie masz przypadkiem przycisku Aktualizuj.


dodane 2016-02-04 09:19Wrzuciłem aktualizacje aplikacji 1.6.0.1 dla Androidów starszych niż 4.0.
Aktualizacja powinna być dostępna w ciągu paru godzin.

Niestety jedynym rozwiązaniem certyfikatu w starych Androidach jest wyłączenie szyfrowania SSL (taka opcja pojawiła się w ustawieniach).



2016-02-04 10:20
  starplus Posts: 533 Ostrzeżenie: 0
Kolejny problem... wchodząc do sklepu gogle wybieram moje aplikacje,pokazuje się lista aplikacji do aktualizacji po czym klikam aktualizuj i przechodzi do strony gdzie jest tylko opcja odinstaluj lub otwórz. Próbowałem kilka razy i na moment pojawia się na przycisku aktualizuj lecz zaraz przycisk zmienia napis na otwórz.
2016-02-04 10:27
  ven Posts: 616 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Poczekaj parę godzin aż pojawi się nowa aktualizacja i spróbuj ponownie.

2016-02-04 10:41
  starplus Posts: 533 Ostrzeżenie: 0
Spróbował odinstalować tą 1.5.8, a potem zainstalowa ponownie.. Nic to nie daje, dalej instaluje tą samą bez liwosci aktualizacji. Poczekam kilka godzin.
2016-02-04 10:56
  maniek01 Posts: 54 Ostrzeżenie: 0
Ja już tak trzeci dzień czekam i nadal brak aktualizacji.
First pagePrevious page24 / 29Next pageLast page
Users on-line: adasko79, krzysztofg77