Forum Aplikacje mobilne eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona25 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
ven
|
Aplikacja jest już dostępna w sklepie, przypominam żeby dostać aktualizację trzeba być zapisanym na testy.
https://play.google.com/apps/testing/pl.esterownik.android.esterownik |
|||
|
||||
waldecki997
|
wersja apk 1.6.0.1
apk działa aż miło LG L5 II andrek 4.1.2 LG Bello andrek 4.4.2 |
|||
|
||||
starplus
|
Walczę z problemem pobrania aktualizacji. Nie mam już pomysłu co jest nie tak. Wrzuce fotki jak to u mnie wyglada na .
|
|||
|
||||
starplus
|
Mariusz zapisany jestem na testy, google potwierdza ze jestem teraz testerem, wchodząc w moje aplikacje mam zainstalowaną wersję 1.5.8 i pisze ze dostepna jest aktualizacja. Wciskam aktualizuj i przechodzi do nastepnej strony gdzie jest tylko przycisk. odistaluj. lub otwórz.
|
|||
|
||||
starplus
|
Przez sklep play aktualizuję. Wersja nadal stara. Nie mam już pomysłu co dalej.
|
|||
|
||||
ven
|
||||
|
||||
starplus
|
Zainstalowałem, śmiga aż miło! Dzięki! Mam jeszcze problem ze statystykami. Na laptopie są ,natomiast na telefonie są puste ramki. W przegladarce mam wlaczone wczytywanie obrazów.
|
|||
|
||||
ven
|
Na jakim telefonie ?
|
|||
|
||||
Kamil19887
|
Aplikacja wkońcu działa z sterownikiem 2.4 Dobra Robota na Google Play nadal jest stara wersja.
|
|||
|
||||
starplus
|
Ven na telefonie LG P920
|
|||
|
||||
sleza
|
Na LG G3 śmiga
|
|||
|
||||
jenot
|
Witam u mnie po aktualizacji wszystko działa jak w zegarku z poziomu sterowania aplikacją przez telefon, natomiast mam problem w przejściem z trybu automatycznego na sterowanie ręczne i odwrotnie w e sterowniku przy obsłudze aplikacji e sterownik z kompa sterownik nie reaguje na polecenia wydawane z poziomu komputera. wszystkie informacje dotyczące temperatur urządzeń i ich pracy wskazują ok, natomiast jest problem z ich obsługą-jaka może być przyczyna?
|
|||
|
||||
starplus
|
Coś się zmieniło po ostatnich pracach na sewerze. Aplikacja brak polaczenia od kilku dni.
|
|||
|
||||
ven
|
A zaktualizowałeś aplikację ? Dzisiaj była aktualizacja. Właśnie sprawdzałem twój sterownik i działa prawidłowo na Androidzie.
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona25 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||