Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Aplikacje mobilne eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona24 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
starplus
![]() |
Dokładnie tak jest. Chłopaki z ES obiecali zająć się tym problemem.
|
|||
|
||||
Walker
![]() |
Witam wszystkich w nowym roku. Dalej apka mi nie działa .......... nie widzi też listy użytkowników. No to czekamy na usunięcie usterki.
|
|||
|
||||
czarzasty
![]() |
Zmieniłem internet na smart dom w plusie i od tego momentu mam problem z połączeniem ze sterownikiem co może być przyczyną? Komputer łączy mi się ze sterownikiem ale nie mogę nic zrobić zmienić bo cały czas wyskakuje problem brak połączenia ze sterownikiem.
|
|||
|
||||
ender
![]() |
Zmieniłem Androida na 5 i eSterownik Mobile nadal nie łączył, ale już dało się zainstalować eSterownik Mobile 2, który się połączył. Ponieważ w telefonie nie widziałem polskich znaków, więc chciałem na moim koncie pozamieniać litery (tak żeby było bez polskich znaków), ale o dziwo nie dało rady wyedytować całej (długiej) nazwy a jedynie część widoczną w okienku. Efekt jest taki, że musiałem zapisać krótką nazwę sterownika. I o dziwo po tym zabiegu eSterownik Mobile połączył się ze sterownikiem.
|
|||
|
||||
bobwoj
![]() |
Panowie mam pytanie. Gdzie w aplikacji jest opcja "zasyp paliwa"?
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
bobwoj napisał » 2016-01-28 08:33 Panowie mam pytanie. Gdzie w aplikacji jest opcja "zasyp paliwa"? Nacisnij kafelek z czasem pracy podajnika - pokaże się okno w którym należy podać ile kg zostało zasypane. |
|||
|
||||
bobwoj
![]() |
Dzięki
![]() |
|||
|
||||
ven
![]() |
Dostępna jest wersja testowa aplikacji, która poprawia parę rzeczy. Dodano obsługę eCoala 2.4.
Aby zainstalować tą aplikację należy zapisać się na testy i zaktualizować aplikację. https://play.google.com/apps/testing/pl.esterownik.android.esterownik |
|||
|
||||
zielony
![]() |
Niby sie zapisałem ale nie kumam jak zaktualizować to na moim telefonie
|
|||
|
||||
starplus
![]() |
Przypomnę się...
Czy dało się rozwiązać problem dla Androida 2.3.5 z certyfikatami zabezpieczeń? Podobnie na platformie nie mam wykresów w statystykach przez certyfikat... Obiecaliście coś podziałać w tym temacie? |
|||
|
||||
waldecki997
![]() |
wersja apk 1.6.0.0
telefon LG bello andrek ver. 4.4.2 na piecu ecoal ver 0.3.1.8 działa apk mam dostęp do "menu" (wersja oficjalna brak menu) i dzięki temu mogę obsługiwać piec ![]() thx |
|||
|
||||
Magmarjo
![]() |
Mam Android 2.3.6 stary ale mam inny problem nie umiem odpalić aplikacji
![]() |
|||
|
||||
starplus
![]() |
A ja niby w goglach jestem zapisanyca na testera, pod spodem pisze ze posiadam aktualnie wersje testową ale gdy otwieram aplikację to nadal mam 1.5.8 Co jest nie tak?
dodane 2016-02-03 22:57Na starych certyfikatach aplikacja i aktualizacje działały. Teraz jest problem. |
|||
|
||||
ven
![]() |
starplus napisał » 2016-02-03 22:57 A ja niby w goglach jestem zapisanyca na testera, pod spodem pisze ze posiadam aktualnie wersje testową ale gdy otwieram aplikację to nadal mam 1.5.8 Co jest nie tak? Znajdź tą aplikacje w sklepie play i zobacz czy nie masz przypadkiem przycisku Aktualizuj. dodane 2016-02-04 09:19Wrzuciłem aktualizacje aplikacji 1.6.0.1 dla Androidów starszych niż 4.0. Aktualizacja powinna być dostępna w ciągu paru godzin. Niestety jedynym rozwiązaniem certyfikatu w starych Androidach jest wyłączenie szyfrowania SSL (taka opcja pojawiła się w ustawieniach). ![]() |
|||
|
||||
starplus
![]() |
Kolejny problem... wchodząc do sklepu gogle wybieram moje aplikacje,pokazuje się lista aplikacji do aktualizacji po czym klikam aktualizuj i przechodzi do strony gdzie jest tylko opcja odinstaluj lub otwórz. Próbowałem kilka razy i na moment pojawia się na przycisku aktualizuj lecz zaraz przycisk zmienia napis na otwórz.
|
|||
|
||||
ven
![]() |
Poczekaj parę godzin aż pojawi się nowa aktualizacja i spróbuj ponownie.
|
|||
|
||||
starplus
![]() |
Spróbował odinstalować tą 1.5.8, a potem zainstalowa ponownie.. Nic to nie daje, dalej instaluje tą samą bez liwosci aktualizacji. Poczekam kilka godzin.
|
|||
|
||||
maniek01
![]() |
Ja już tak trzeci dzień czekam i nadal brak aktualizacji.
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona24 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||