Forum Aplikacje mobilne eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona21 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
tesel
|
Dlaczego u mnie pompa CWU cały czas święci na różowo chociaż non stop chodzi?
|
|||
|
||||
zbigmaz01
|
Bo pokazuje jako mieszającą i wtedy tak świeci.
|
|||
|
||||
tesel
|
A mieszkająca dlaczego ma taki brzydki kolor?
|
|||
|
||||
zbigmaz01
|
Bo się wstydzi
|
|||
|
||||
piotrekd_s ...
|
ven napisał » 2015-01-05 08:06 szymkas30 napisał » 2015-01-04 19:08 właśnie cały myk w tym, że nie mam menu dodane 2015-01-04 19:08właśnie cały myk w tym, że nie mam menu spróbuj zainstalować aplikację z tego linku i daj znać czy działa: https://esterownik.pl/android/eSterownikMobile.apk Na tej wersji v.1.5.9 nie działa potwierdzenie wystąpienia alarmu. |
|||
|
||||
lukastob
|
Witam,
jest jakaś szansa na aplikację obsługującą w pełni sterownik w wersji 1.0.0.3 ? bo na tej z linku lub z google działa tylko podgląd a parametrów już nie da się poustawiać. |
|||
|
||||
chris114
|
też czekam na aktualizację która będzie obsługiwać 1.0.0.3 jest szansa ??
|
|||
|
||||
uzi18
|
Po aktualizacji platformy, znów nie ma polskich liter w nazwie urzadzenia w aplikacji mobilnej ...
|
|||
|
||||
michalsubaru
|
A JA nadal nie mam dostepu do statystyk i wykresow
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
michalsubaru napisał » 2015-08-21 13:35 A JA nadal nie mam dostepu do statystyk i wykresow Statystyki są czasowo wyłączone - dotyczy wszystkich sterowników Co do braku wykresów - prawdopodobnie coś jest nie tak z kartą SD w sterowniku |
|||
|
||||
adamGA
|
Witam,
Kiedy będzie pełna obsługa dla v.2.4 (1.0.0.3  ? |
|||
|
||||
uzi18
|
Aplikacja ma problem z wyswietleniem polskich znaków w nazwie urzadzenia podgladanego.
|
|||
|
||||
komoona
|
adamGA napisał » 2015-09-11 12:03 Witam, Kiedy będzie pełna obsługa dla v.2.4 (1.0.0.3  ? Podłączam się pod pytanie. Jest jakakolwiek szansa na pełną obsługę przez appkę tej wersji stera? |
|||
|
||||
uzi18
|
nie dziala potwierdzenie alarmu z aplikacji - tzn. potwierdzasz a on nie znika ...
|
|||
|
||||
Olek85
|
uzi18 napisał » 2015-09-15 06:24 Aplikacja ma problem z wyswietleniem polskich znaków w nazwie urzadzenia podgladanego. potwierdzam, i od czasu do czasu jest problem ze sterowaniem własnym sterem, mimo zalogowania na login i hasło z esterownik wyskakuje ze nie ma uprawnień do zmiany ustawień |
|||
|
||||
waldecki997
|
nie działa na LG L Bello
android 4.4.2 |
|||
|
||||
wmakarowski
|
Może ktoś podrzucić link dzialajacydo wersji 1.5.9
dodane 2015-10-12 17:25Może ktoś podrzucić link dzialajacydo wersji 1.5.9 |
|||
|
||||
AdamJas
|
A dlaczego nie widzę mojego piecyka w spisie użytkowników na telefonie (aplikacja)?
Za nic też nie mogę się połączyć. Login i Hasło nie poprawne. 2000 userów i mnie brakuje - kicha :/ |
|||
|
||||
PrzemekP
|
AdamJas napisał » 2015-10-15 16:51 A dlaczego nie widzę mojego piecyka w spisie użytkowników na telefonie (aplikacja)? Za nic też nie mogę się połączyć. Login i Hasło nie poprawne. 2000 userów i mnie brakuje - kicha :/ Bo do sterowników 3.5 są dedykowane aplikacje a nie ta dostępna w GooglePlay Sprawdź ten wątek |
|||
|
||||
woma
|
Kiedy będzie aktualizacja tej aplikacji ?
W nowej wersji androida 5 Lollipop nie da się skonfigurować tej aplikacji. Nie można wybrać ustawień sterownika są zasłonięte przez "domowe przyciski dotykowe" I czy zacznie obsługiwać wersję sterownika 0.3.1.8 |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona21 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||