Forum Aplikacje mobilne eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona20 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
ven
|
W nowych telefonach z Androidem nie ma przycisku menu. Dlatego pojawił się tymczasowo po prawej stronie na górze. Na tym przewijanym pasku.
|
|||
|
||||
ven
|
Zawsze możesz odinstalować i zainstalować tą z marketu.
|
|||
|
||||
Walker
|
dalej nie łaczy mi się przez neta w sieci lan działa czy coś jest z ip nie tak Ven wejdz jak mozesz w mój sterownik - nie moge podglądnąć ustawień zdalnego sterowania, brak połączenia z sterownikiem pzdr
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Wchodząc na inny ster i tak rysuje moje wykresy.
dodane 2014-12-17 05:26Hmm nie zawsze tak się dzieje |
|||
|
||||
ven
|
MariuszK napisał » 2014-12-16 22:08 Ven wiec jam mam wejsc na tablecie w konfiguracje by ustalic polaczenie. W starej wersji byly trzy kropeczki po lewo a teraz nie ma ???? dodane 2014-12-16 22:06Wersje mam ze sklepu playa dodane 2014-12-16 22:061.5.9 hyba dodane 2014-12-16 22:08Jak w nowej wersji wejsc w konfiguracje Na pasku po prawej jest przycisk Menu dodane 2014-12-17 10:51 lexlehrex napisał » 2014-12-17 05:26 Wchodząc na inny ster i tak rysuje moje wykresy. dodane 2014-12-17 05:26Hmm nie zawsze tak się dzieje Może tak, być, sprawdzę dokładnie. |
|||
|
||||
kubanos
|
A ja mam pytanie do ES. Czy da się dodać w aplikacji na androida okienko informujące o spalonej ilości "towaru" np z ostatniego dnia? Będzie to duży problem?
PZDR |
|||
|
||||
wojtekosiek
|
traz jest ok
|
|||
|
||||
marek_szulc
|
Witam mam nowy telefon z androidem 4.4.4. z fabrycznym cyanogen mode nie mam przycisku wejscia do menu. Na dole leci zolty pasek z informacja o konicznosci kofiguracji. Jest bardzo irytujace. Czy ktos moze zrobic jakis fix badz jest na to jakis sposob?
|
|||
|
||||
krzy
|
A menu nie rozwija się po dłuższym wciśnięciu jednego z klawiszy.
|
|||
|
||||
szymkas30
|
marek_szulc napisał » 2014-12-19 21:18 Witam mam nowy telefon z androidem 4.4.4. z fabrycznym cyanogen mode nie mam przycisku wejscia do menu. Na dole leci zolty pasek z informacja o konicznosci kofiguracji. Jest bardzo irytujace. Czy ktos moze zrobic jakis fix badz jest na to jakis sposob? podbijam temat ponieważ mam tel. LG 7 II z androidem 4.1.2 i na dole leci żółlty pasek z informacja o konicznosci kofiguracji;"brak sterownika! Wejdź do menu konfiguracji i skonfiguruj połączenie ze sterownikiem" po kliknięciu tego komunikatu mam pobieranie danych i odpowiedź zwrotną error_parse -może łaskawie firma E-S wypowie się, ponieważ kolega marek_szulc pytał 12-12-2014 i brak odzewu pozdrawiam |
|||
|
||||
zbigmaz01
|
||||
|
||||
szymkas30
|
właśnie cały myk w tym, że nie mam menu
dodane 2015-01-04 19:08właśnie cały myk w tym, że nie mam menu |
|||
|
||||
zbigmaz01
|
A w prawym dolnym rogu nie masz trzech małych kropek?
|
|||
|
||||
ven
|
szymkas30 napisał » 2015-01-04 19:08 właśnie cały myk w tym, że nie mam menu dodane 2015-01-04 19:08właśnie cały myk w tym, że nie mam menu spróbuj zainstalować aplikację z tego linku i daj znać czy działa: https://esterownik.pl/android/eSterownikMobile.apk |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Zauważyłem ,że przy wyjściu z wykresów do ekranu głównego i przekręceniu telefonu ładuje wykresy...
|
|||
|
||||
krzy
|
lexlehrex napisał » 2015-01-08 19:46 Zauważyłem ,że przy wyjściu z wykresów do ekranu głównego i przekręceniu telefonu ładuje wykresy... Nowa biała wersja też to ma. Podobnie z parametrami. Problemem może być wyjście przyciskiem "Cofnij". Po zmianie na sterownik publiczny wykresy i tak ładuje własnego pieca. Parametry pokazuje już właściwie. |
|||
|
||||
sleza
|
LG G3-dzięki "ven",teraz apka działa.pozdrawiam
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona20 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||