Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Aplikacje mobilne eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona21 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
tesel
![]() |
Dlaczego u mnie pompa CWU cały czas święci na różowo chociaż non stop chodzi?
|
|||
|
||||
zbigmaz01
![]() |
Bo pokazuje jako mieszającą i wtedy tak świeci.
|
|||
|
||||
tesel
![]() |
A mieszkająca dlaczego ma taki brzydki kolor?
![]() |
|||
|
||||
zbigmaz01
![]() |
Bo się wstydzi
![]() |
|||
|
||||
piotrekd_s ...
![]() |
ven napisał » 2015-01-05 08:06 szymkas30 napisał » 2015-01-04 19:08 właśnie cały myk w tym, że nie mam menu dodane 2015-01-04 19:08właśnie cały myk w tym, że nie mam menu spróbuj zainstalować aplikację z tego linku i daj znać czy działa: https://esterownik.pl/android/eSterownikMobile.apk Na tej wersji v.1.5.9 nie działa potwierdzenie wystąpienia alarmu. |
|||
|
||||
lukastob
![]() |
Witam,
jest jakaś szansa na aplikację obsługującą w pełni sterownik w wersji 1.0.0.3 ? bo na tej z linku lub z google działa tylko podgląd a parametrów już nie da się poustawiać. |
|||
|
||||
chris114
![]() |
też czekam na aktualizację która będzie obsługiwać 1.0.0.3 jest szansa ??
|
|||
|
||||
uzi18
![]() |
Po aktualizacji platformy, znów nie ma polskich liter w nazwie urzadzenia w aplikacji mobilnej ...
|
|||
|
||||
michalsubaru
![]() |
A JA nadal nie mam dostepu do statystyk i wykresow
![]() |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
michalsubaru napisał » 2015-08-21 13:35 A JA nadal nie mam dostepu do statystyk i wykresow ![]() Statystyki są czasowo wyłączone - dotyczy wszystkich sterowników Co do braku wykresów - prawdopodobnie coś jest nie tak z kartą SD w sterowniku |
|||
|
||||
adamGA
![]() |
Witam,
Kiedy będzie pełna obsługa dla v.2.4 (1.0.0.3 ![]() |
|||
|
||||
uzi18
![]() |
Aplikacja ma problem z wyswietleniem polskich znaków w nazwie urzadzenia podgladanego.
|
|||
|
||||
komoona
![]() |
adamGA napisał » 2015-09-11 12:03 Witam, Kiedy będzie pełna obsługa dla v.2.4 (1.0.0.3 ![]() Podłączam się pod pytanie. Jest jakakolwiek szansa na pełną obsługę przez appkę tej wersji stera? |
|||
|
||||
uzi18
![]() |
nie dziala potwierdzenie alarmu z aplikacji - tzn. potwierdzasz a on nie znika ...
|
|||
|
||||
Olek85
![]() |
uzi18 napisał » 2015-09-15 06:24 Aplikacja ma problem z wyswietleniem polskich znaków w nazwie urzadzenia podgladanego. potwierdzam, i od czasu do czasu jest problem ze sterowaniem własnym sterem, mimo zalogowania na login i hasło z esterownik wyskakuje ze nie ma uprawnień do zmiany ustawień |
|||
|
||||
waldecki997
![]() |
nie działa na LG L Bello
android 4.4.2 |
|||
|
||||
wmakarowski
![]() |
Może ktoś podrzucić link dzialajacydo wersji 1.5.9
dodane 2015-10-12 17:25Może ktoś podrzucić link dzialajacydo wersji 1.5.9 |
|||
|
||||
AdamJas
![]() |
A dlaczego nie widzę mojego piecyka w spisie użytkowników na telefonie (aplikacja)?
Za nic też nie mogę się połączyć. Login i Hasło nie poprawne. 2000 userów i mnie brakuje - kicha :/ |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
AdamJas napisał » 2015-10-15 16:51 A dlaczego nie widzę mojego piecyka w spisie użytkowników na telefonie (aplikacja)? Za nic też nie mogę się połączyć. Login i Hasło nie poprawne. 2000 userów i mnie brakuje - kicha :/ Bo do sterowników 3.5 są dedykowane aplikacje a nie ta dostępna w GooglePlay Sprawdź ten wątek |
|||
|
||||
woma
![]() |
Kiedy będzie aktualizacja tej aplikacji ?
W nowej wersji androida 5 Lollipop nie da się skonfigurować tej aplikacji. Nie można wybrać ustawień sterownika są zasłonięte przez "domowe przyciski dotykowe" I czy zacznie obsługiwać wersję sterownika 0.3.1.8 |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona21 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||