Usługi zdalnego dostępu powoli powinny wracać do normy.
Za wszystkie utrudnienia przepraszamy
Forum  Aplikacje mobilne  eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj
First pagePrevious page19 / 29Next pageLast page
2014-12-15 14:09
  ven Posts: 608 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Udostępnijcie mi swoje sterowniki (login: ven) w opcji tylko do odczytu. Sprawdzę co może być nie tak.
2014-12-15 16:57
  Walker Posts: 15 Ostrzeżenie: 0
Moj sterownik to piter dom, trzeba coś poradzić z tą wersją mobilną ja aktualnie jestem kupe kilometrów od domu nie mam podglądu teraz dopiero zobaczyłem ze wygasł mi kocioł dobrze ze niema mrozów. w chwili obecnej nie moge w zakładce erthernet zciągnąć żadnych parametrów jezeli chodzi o zdalne sterowanie pokazuje się zapis brak połączenia. Moge podglądnąć tylko przez kompa, oczywiście przez telefon w dalszym ciągu nie
dodane 2014-12-15 15:57udostępniłem Cię
2014-12-15 17:50
  konto usunięte Posts: 10188 Ostrzeżenie: 0
TO VEN: Kolega co ma wersja 2.4 eCoal 1.0.03 nie działa v andoid aps poprzez logowanie esterownik! Ustawienie ma jak piszesz.
2014-12-15 20:27
  Olek85 Posts: 1020 Ostrzeżenie: 0
ven napisał » 2014-12-15 13:09
Udostępnijcie mi swoje sterowniki (login: ven) w opcji tylko do odczytu. Sprawdzę co może być nie tak.


juz
2014-12-15 21:05
  wojtekosiek Posts: 23 Ostrzeżenie: 0
hetmanpoz napisał » 2012-12-15 17:57
ven napisał » 2012-12-15 15:19
Spróbuj całkowicie odinstalować program i zainstalować ponownie.

Zrobiłem jak poradziłeś. zapowiadało sie ok ale do momentu jak nie chce wybrać sterownik wtedy problem wraca. 
czy jest możliwość że mam za starą wersje androida 
bo nic innego mi nie przychodzi do głowy

ja mam wersje 2.3.6 androida na dwóch telefonach i jest taka sama sytuacja na obu telefonach a tablet ma 4.0 i wszystko śmiga tak ja powinno  
oczywiście chodzi o  aktualna wersja esterownik mobile 1.5.8

2014-12-16 00:58
  passat9 Posts: 36 Ostrzeżenie: 0
u mnie działa ale tylko jak włączem połączenie lokalne, a nie przez esterownik, coś dalej jest nie tak, do VEN mój sterownik jest udestępniony, kliknij na mój logi, a potem ikonke urzadzenia i bedziesz wszystko widział
2014-12-16 09:02
  ven Posts: 608 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Proszę spróbować tą wersję aplikacji:

http://esterownik.pl/android/eSterownikMobile.apk

jeżeli będzie wszystko ok, wrzucę aktualizację do marketu.

Dajcie znać czy działa.

2014-12-16 10:47
  Olek85 Posts: 1020 Ostrzeżenie: 0
ven napisał » 2014-12-16 08:02
Proszę spróbować tą wersję aplikacji:

http://esterownik.pl/android/eSterownikMobile.apk

jeżeli będzie wszystko ok, wrzucę aktualizację do marketu.

Dajcie znać czy działa.




ok
2014-12-16 11:27
  anaana Posts: 595 Ostrzeżenie: 0
Ven w tej wersji z linka aplikacja nie wnosi nic nowego.
dodane 2014-12-16 10:27To jest link do wersji 1.5.9
2014-12-16 11:43
  ven Posts: 608 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
To jest stara wersja aplikacji z małymi poprawkami, chodzi mi o te błędy, które były zgłaszane do tej właśnie wersji.

2014-12-16 13:13
  Olek85 Posts: 1020 Ostrzeżenie: 0
\stara wersja którą teraz podałeś działa poprawnie, ale z nią nie miałem wcześniej problemów.

Gorzej z nową alfą
2014-12-16 13:47
  ven Posts: 608 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Mała aktualizacja będzie dzisiaj w markecie. Poprawiłem przycisk Wstecz i parę innych drobiazgów.

2014-12-16 13:58
  Olek85 Posts: 1020 Ostrzeżenie: 0
ven napisał » 2014-12-16 12:47
Mała aktualizacja będzie dzisiaj w markecie. Poprawiłem przycisk Wstecz i parę innych drobiazgów.



której wersji? poprzedniej czy alfy
2014-12-16 19:31
  wojtekosiek Posts: 23 Ostrzeżenie: 0
ven napisał » 2014-12-16 08:02
Proszę spróbować tą wersję aplikacji:

http://esterownik.pl/android/eSterownikMobile.apk

jeżeli będzie wszystko ok, wrzucę aktualizację do marketu.

Dajcie znać czy działa.


dalej to samo  błąd: problem z połączeniem




2014-12-16 21:36
  konto usunięte Posts: 10188 Ostrzeżenie: 0
ven napisał » 2014-12-16 12:47
Mała aktualizacja będzie dzisiaj w markecie. Poprawiłem przycisk Wstecz i parę innych drobiazgów.


U mnie działa bez problemow.

2014-12-16 21:54
  bodziasty Posts: 1894 Ostrzeżenie: 0
u mnie wsio chodzi poza parametrami spalania, w nowej wersji nawet dość żwawo chodzi
2014-12-16 22:46
  Olek85 Posts: 1020 Ostrzeżenie: 0
u mnie działa
2014-12-16 22:54
  Olek85 Posts: 1020 Ostrzeżenie: 0
ja w tablecie mam w lewym dolnym rogu takie trzy kreseczki i tam jest rozwijane menu, tylko teraz nie jestem w stanie ci powiedzieć która wersja bo niestety zapomniałem tabletu z pracy
First pagePrevious page19 / 29Next pageLast page
Users on-line: michalmmazur, Remal