Forum Aplikacje mobilne eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona18 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
JacekJI
|
dobra jest lista sterownikow ;D
|
|||
|
||||
tesel
|
Fajne.
Może zrobić tak,żeby można było samemu ustawić kolor tła. |
|||
|
||||
Olek85
|
nie było pytania
dodane 2014-12-11 22:12 |
|||
|
||||
uzi18
|
Nowy serwer ma problemy z polskimi znakami w panelu sterownika na platformie esterownik, w miejscu gdzie jest opis sterownika miedzy zakładka Pomoc a nazwa sterownika (gorny prawy rog strony).
U mnie wyglada to tak: "?aska-dom" |
|||
|
||||
Olek85
|
u mnie teraz ta zakładka zniknęła ale problem moim zdaniem jeszcze tkwi w czym innym, mianowicie nazwa wyglądała tak ?ukasz Oleksów - dom - znaczy się że wybiórczo zamienia polskie znaki
|
|||
|
||||
uzi18
|
znaczy się ze źle jest wybrane kodowanie znaków ...
|
|||
|
||||
passat9
|
ja zainstalowłem wersje ze sklepu play i nie moge sie połaczyć, cały czas mam komunikat "błąd komunikacji. Problem z połączeniem". Próbowałem przez połączenie lokalne oraz przez platforme i w żadnym nie działa, mimo wpisania prawidłowych loginow i hasła, co zrobić
dodane 2014-12-12 21:18normalna wersja tzn. nie mobilna działa ok, zarówno na kompie jak również przez telefon, |
|||
|
||||
wojtekosiek
|
panowie co się dzieje przestała mi działać wersja mobilna przez platformę piszę na czerwono błąd połączenia w sieci lokalnej działa do wczoraj pracowałem wszystko normalnie
|
|||
|
||||
dpanowicz
|
witam ja tez mam problemz wersją mobilna :(
|
|||
|
||||
wojtekosiek
|
Na tablecie jest wszystko ok a na telefonie jest problem liste sterownikow wyszukuje ale żaden się nie otworzy bo błąd połączenia
|
|||
|
||||
Walker
|
Też nie mogę się zalogować błąd połączenia czy ktoś odpowie co jest grane? trzeba czekać czy wymienić kartę SD ???? pozdr
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Problem, blad komunikace eCoal android aps! Nie znajdziesz wymienionych kotłów eCoal revize 2.4 firmware 1.0.0.3 !
|
|||
|
||||
wojtekosiek
|
mi teraz nia działa na androidzie 2.3.6 poradźcie coś panowie bo nie mam podglądu na piec
|
|||
|
||||
Olek85
|
u mnie się często wyłącza po wciśnięciu czego cokolwiek z menu, poza tym wszystkie funkcje działają
|
|||
|
||||
passat9
|
u wszystkich to samo, nic nie chce działać, może to rozwiążą, albo coś napiszą wreszcie
|
|||
|
||||
krzy
|
Mam przestawiony IP serwera w sterowniku na ten z postu ven'a i dziwnym trafem obie wersje softu na androida chodzą.
|
|||
|
||||
tesel
|
U mnie śmiga jak trzeba.Nic się nie wyłącza,nie tnie.Tylko te wykresy.Na starej były czytelniejsze.I jeszcze jedno.Odhaczę podłogówkę,bo jej nie mam, a na wykresie cięgle mi się pokazuje.
|
|||
|
||||
ven
|
Proszę wrócić już do właściwego adresu IP. Oba prowadzą już na ten sam serwer.
|
|||
|
||||
Olek85
|
ven napisał » 2014-12-15 12:27 Proszę wrócić już do właściwego adresu IP. Oba prowadzą już na ten sam serwer. Ven możesz podać ten właściwy numer dodane 2014-12-15 12:40Ven u mnie na S3 i galaxy tab 2 10,1 wywala z programu po wciśnięciu tylko i wyłącznie zakładki PARAMETRY SPALANIA wszystkie inne funkcje działają poprawnie, próbowałem nawet instalacji na świeżo zresetowanym do zera telefonie |
|||
|
||||
passat9
|
u mnie tylko pare razy sie wlaczyła ale jak ustawiłem połaczenie lokalne, a inaczej nic nie działa
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona18 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||