Forum Aplikacje mobilne eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona17 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
zbigmaz01
|
Jutro dalej będę próbował. Podoba mi się m
|
|||
|
||||
bodziasty
|
||||
|
||||
uzi18
|
Czy sa jakies roznice zauwazalne wzgledem wersji pod <4.0+?
|
|||
|
||||
ven
|
Po przełączeniu na ten nowy IP trzeba za pierwszym razem 2 razy się połączyć sterownikiem. Można zrobić zdalne połączenie na Nie i potem znowu na Tak. Nowy serwer na razie nie działa ze starą wersją aplikacji, więc jak ktoś chce aby działała trzeba wrócić na stary IP. Jak skończymy testy nowego serwera przepniemy go na stary IP wtedy będzie działać i nowa i stara.
Co do uwag do aplikacji mobilnej, jest ona jeszcze na etapie projektowania. Tak jak pisałem wyżej teraz nad aplikacją pracuję grafik, więc trochę się pozmienia. |
|||
|
||||
uzi18
|
ven: dzieki za informacje Widget zaczal dzialac?
|
|||
|
||||
krzy
|
U mnie wykresy zatrzymały się na 22:43. Przestawiałem częstotliwość rejestracji ale chyba nie powinno mieć znaczenia.
Zmiany kolorów nie zapamiętuje. Po ponownym włączeniu wracają domyślne. |
|||
|
||||
konto usunięte
|
A jak można przejść w tryb ręczny?
|
|||
|
||||
ven
|
jeszcze nie ma tej opcji
|
|||
|
||||
tesel
|
Jak przechodzę w zakładkę parametry spalania to wywala mi komunikat,że aplikacja została zatrzymana?
W inne zakładki wchodzę bez problemów. I jeszcze,jak pisał Lex,cofanie. Przyzwyczaiłem się do tego przycisku i zawsze odruchowo zamykam apkę. dodane 2014-12-10 20:53Jeszcze jedno.Po co daliście przycisk ustawienia,jak tam jest tylko logowanie? Czy planujecie tam coś jeszcze dodać? |
|||
|
||||
bodziasty
|
tesel napisał » 2014-12-10 20:53 Jak przechodzę w zakładkę parametry spalania to wywala mi komunikat,że aplikacja została zatrzymana? U mnie to samo, no i niekiedy to kilka razy muszę uruchamiać bo wywala. To tak na szybko zaobserwowane. Ale przynajmniej na wykresach jest tem. powrotu Ogólnie niezła. |
|||
|
||||
Olek85
|
u mnie nie ma komunikatów poprostu robi się czarny ekran i wywala do menu telefonu
dodane 2014-12-10 22:25kwadraciki na dole ekranu nie wskazują pracy pompy (zmiana z czerwonego na zielony) CWU podczas ustawienia jako pompa mieszająca |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Nowa aplikacja ani razu się u mnie niewysypała a stara robiła to często przy pobieraniu danych do wykresów.
|
|||
|
||||
Olek85
|
lexlehrex napisał » 2014-12-10 22:31 Nowa aplikacja ani razu się u mnie niewysypała a stara robiła to często przy pobieraniu danych do wykresów. to u mnie na odwrót stara nigdy nie padła czasami nie pobrało wykresów ale wystarczyło cofnąć i jeszcze raz wcisnąć wykresy, Dzisiaj testy na S4 jutro galaxy tab 2 10,1 |
|||
|
||||
JacekJI
|
ja nie moge namierzyc gdzie sie dodaje nowy zasyp w testowanej aplikacji. czyzby nie bylo opcji?
|
|||
|
||||
Olek85
|
Olek85 napisał » 2014-12-10 22:25 kwadraciki na dole ekranu nie wskazują pracy pompy (zmiana z czerwonego na zielony) CWU podczas ustawienia jako pompa mieszająca teraz zastanawiam się czy to błąd, bo przecież jest sygnalizacja pompy mieszającej - która działa w sumie to żadna różnica, sugerowałem się tym że na PC obie pompy pokazują się na żółto |
|||
|
||||
krzy
|
W starej aplikacji też nie wskazywało pracy CWU jako mieszająca.
|
|||
|
||||
ven
|
||||
|
||||
bodziasty
|
Fajne