Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Aplikacje mobilne eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona18 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
JacekJI
![]() |
dobra jest lista sterownikow ;D
|
|||
|
||||
tesel
![]() |
Fajne.
Może zrobić tak,żeby można było samemu ustawić kolor tła. |
|||
|
||||
Olek85
![]() |
nie było pytania
dodane 2014-12-11 22:12 ![]() |
|||
|
||||
uzi18
![]() |
Nowy serwer ma problemy z polskimi znakami w panelu sterownika na platformie esterownik, w miejscu gdzie jest opis sterownika miedzy zakładka Pomoc a nazwa sterownika (gorny prawy rog strony).
U mnie wyglada to tak: "?aska-dom" |
|||
|
||||
Olek85
![]() |
u mnie teraz ta zakładka zniknęła ale problem moim zdaniem jeszcze tkwi w czym innym, mianowicie nazwa wyglądała tak ?ukasz Oleksów - dom - znaczy się że wybiórczo zamienia polskie znaki
![]() ![]() |
|||
|
||||
uzi18
![]() |
znaczy się ze źle jest wybrane kodowanie znaków ...
|
|||
|
||||
passat9
![]() |
ja zainstalowłem wersje ze sklepu play i nie moge sie połaczyć, cały czas mam komunikat "błąd komunikacji. Problem z połączeniem". Próbowałem przez połączenie lokalne oraz przez platforme i w żadnym nie działa, mimo wpisania prawidłowych loginow i hasła, co zrobić
dodane 2014-12-12 21:18normalna wersja tzn. nie mobilna działa ok, zarówno na kompie jak również przez telefon, |
|||
|
||||
wojtekosiek
![]() |
panowie co się dzieje przestała mi działać wersja mobilna przez platformę piszę na czerwono błąd połączenia w sieci lokalnej działa do wczoraj pracowałem wszystko normalnie
|
|||
|
||||
dpanowicz
![]() |
witam ja tez mam problemz wersją mobilna :(
|
|||
|
||||
wojtekosiek
![]() |
Na tablecie jest wszystko ok a na telefonie jest problem liste sterownikow wyszukuje ale żaden się nie otworzy bo błąd połączenia
|
|||
|
||||
Walker
![]() |
Też nie mogę się zalogować błąd połączenia czy ktoś odpowie co jest grane? trzeba czekać czy wymienić kartę SD ???? pozdr
|
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Problem, blad komunikace eCoal android aps! Nie znajdziesz wymienionych kotłów eCoal revize 2.4 firmware 1.0.0.3 !
|
|||
|
||||
wojtekosiek
![]() |
mi teraz nia działa na androidzie 2.3.6 poradźcie coś panowie bo nie mam podglądu na piec
|
|||
|
||||
Olek85
![]() |
u mnie się często wyłącza po wciśnięciu czego cokolwiek z menu, poza tym wszystkie funkcje działają
|
|||
|
||||
passat9
![]() |
u wszystkich to samo, nic nie chce działać, może to rozwiążą, albo coś napiszą wreszcie
|
|||
|
||||
krzy
![]() |
Mam przestawiony IP serwera w sterowniku na ten z postu ven'a i dziwnym trafem obie wersje softu na androida chodzą.
|
|||
|
||||
tesel
![]() |
U mnie śmiga jak trzeba.Nic się nie wyłącza,nie tnie.Tylko te wykresy.Na starej były czytelniejsze.I jeszcze jedno.Odhaczę podłogówkę,bo jej nie mam, a na wykresie cięgle mi się pokazuje.
|
|||
|
||||
ven
![]() |
Proszę wrócić już do właściwego adresu IP. Oba prowadzą już na ten sam serwer.
|
|||
|
||||
Olek85
![]() |
ven napisał » 2014-12-15 12:27 Proszę wrócić już do właściwego adresu IP. Oba prowadzą już na ten sam serwer. Ven możesz podać ten właściwy numer dodane 2014-12-15 12:40Ven u mnie na S3 i galaxy tab 2 10,1 wywala z programu po wciśnięciu tylko i wyłącznie zakładki PARAMETRY SPALANIA wszystkie inne funkcje działają poprawnie, próbowałem nawet instalacji na świeżo zresetowanym do zera telefonie |
|||
|
||||
passat9
![]() |
u mnie tylko pare razy sie wlaczyła ale jak ustawiłem połaczenie lokalne, a inaczej nic nie działa
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona18 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||