Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Aplikacje mobilne eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona12 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
kedar76
![]() |
dzięki DARASE poszło
tylko jak to się stało że przeoczyłem aktualizację ![]() |
|||
|
||||
darase
![]() |
Jest taka funkcja w Google powiadamiaj o aktualizacji.
![]() |
|||
|
||||
kedar76
![]() |
tak wiem mam ją ustawioną ale jakoś przeoczyłem :
a co nowego mamy w tej aktualizacji po nie przeczytałem i od razu zainstalowałem |
|||
|
||||
darase
![]() |
Aktualizacja
![]() ![]() |
|||
|
||||
Chesser
![]() |
Cześć wszystkim.
Mam taki problem... brak uprawnień w aplikacji mobile. Widzę sterownik, ale nie mogę zmienić ustawień. Android 4.1.2. Wersja programu 1.5.6. Hasło zmienione na długie. Może ktoś doradzić jak dodać te uprawnienia? |
|||
|
||||
darase
![]() |
Widzisz siebie w sterowniku jako właściciel gdy wciśniesz wybierz sterownik?
|
|||
|
||||
Chesser
![]() |
Nie. Na moim logine nie widzę żadnego
sterownika tylko swój i informację „Authorization Requaired” Jak wchodzę na listę sterowników to informację „Niepoprawny login i/lub hasło” |
|||
|
||||
darase
![]() |
Daj na priw hasło i login to sprawdzę, aplikację aktualizowałeś?
|
|||
|
||||
Chesser
![]() |
Poszło na priv
|
|||
|
||||
darase
![]() |
Poszła odp.
![]() |
|||
|
||||
darase
![]() |
P.S. Zmień hasło bo Ci zmienię ustawienia
![]() ![]() |
|||
|
||||
Chesser
![]() |
I już wszystko pięknie działa. Dzięki wielkie!
p.s. hasło zmienione J |
|||
|
||||
darase
![]() |
Nie ma za co
![]() ![]() |
|||
|
||||
ame2
![]() |
Witam.
mam problem z Mobile - pojawia mi się komunikat "błąd parsowania". Wersja esterownika -1.5.6 . Hasło i login poprawne- obsługa przez WWW w kompie działają poprawnie . Próbowałem na innym telefonie - ale ten sam "błąd parsowania" Jakieś dobre pomysły ???? ![]() |
|||
|
||||
darase
![]() |
Pomimo błędu wykresy działają i wszystkie funkcje oprócz strony głównej.
Od kiedy problem? |
|||
|
||||
mbulka
![]() |
Chciałem zgłosić 2 uwagi do samej aplikacji:
1. kontrolka "Pompa CWU" - mogłaby się zaświecać (na dowolny kolor) przy pracy pompy jako mieszająca. W tej chwili pompa pracuje a sygnalizacji o tym brak. 2. Wyskalowanie "Temperatury podłogówki" jako wskaźnik kołowy mogłoby być w zakresie 0-30 stC (tak samo jak wskaźnik dla "Temp. wewn") |
|||
|
||||
ame2
![]() |
Witam.
Problem z "błędem Parsowania" występuje od pierwszego uruchomienia. Piec odpaliem na Brulim 7.12.2013 - korzystałem z adresu sieci lokalnej na kompie. Chyba 10.12.2013 zainstalowałem na telefonie Mobile i od razu miałem problem- tyle że bardzo mnie to nie boli bo zwykle jestem w pracy gdzie mam kompa. Zwróćcie uwagę na pewną okoliczność : przy próbie zarejestrowania sterownika na stronie www coś poszło nie tak i sterownik nie pojawił się na liście moich sterowników ( jednak otrzymałem identyfikator na którym komunikacja nie ruszyła) Wtedy chyba próbowałem zarejestrować go powtórnie i otrzymałem komunikat, że taki sterownik jest już zarejestrowany. Po powtórnym zalogowaniu na esterowniku odczytałem identyfikator i po jego wbiciu w bruliego wszystko zagrało prawidłowo. Może gdzieś w bazie danych macie 2 identyfikatory sterownika (w co szczerze wątpię ![]() |
|||
|
||||
darase
![]() |
Kolego błąd występuje u Ciebie z pierwszą stroną aplikacji esterownik mobile. Wykresy i menu działają w moim telefonie.
W ostateczności skasuj obecne konto, zarejestruj się jeszcze raz i wpisz identyfikator ponownie. |
|||
|
||||
ame2
![]() |
darase napisał » 2013-12-20 22:24 Kolego błąd występuje u Ciebie z pierwszą stroną aplikacji esterownik mobile. Wykresy i menu działają w moim telefonie. W ostateczności skasuj obecne konto, zarejestruj się jeszcze raz i wpisz identyfikator ponownie. faktycznie reszta działa ?! czy skasowanie konta spowoduje utratę danych związanych z zasypem paliwa ?? - wg mnie chyba tak , więc muszę te dane później nanieść ponownie ? ps. pytanie z innej beczki(trochę w nawiązaniu do posta wyżej ) Jaki jest algorytm sterownia pompą cwu w trybie cu+miesz- bo nie ogarniam i też nie widzę wizualizacji stanu pompy |
|||
|
||||
darase
![]() |
Cwu+mieszająca pilnuje żeby temperatura powrotu nie spadła poniżej zadanej i żeby temperatura Cwu była taka jaką chcesz mieć.
Napisz bezpośrednio do E-S może coś poradzą. Zmieniłem sobie ostatnią cyfrę identyfikatora i aplikacja mobilna esterownik dalej mi działała. |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona12 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||