| Forum Aplikacje mobilne eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj | ||||
| Pierwsza stronaPoprzednia strona10 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||
|  | ||||
| jszbp   | 
                                     Aplikacja jest super! Ale mam drobne sugestie, żeby była jeszcze lepsza: 1. wyjście wstecz z jakiejś opcji sterownika (parametry spalania, parametry użytkownika, parametry zaawansowane, itd.) cofa aż na główny ekran aplikacji, co jest bardzo upierdliwe, gdy chce się zmienić kilka opcji na raz - trzeba za każdym razem wchodzić w menu\Opcje sterownika\"wybrana grupa opcji" z ekranu głównego. IMHO lepiej, gdyby cofnięcie następowało tylko o jeden poziom, czyli do "okienka" Opcje sterownika 2. dodać w programie opcję, dzięki której ekran telefonu/tableta nie będzie wygaszany, będzie cały czas aktywny | |||
|  | ||||
| minertu   | 
                                     1-zgadzam się 2-opcja do ustawienia w tel o ile dobrze kojarzę w aplikacje-ustaw.deweloperskie ale to podczas ładowania. | |||
|  | ||||
| polit1971   | 
                                     Wracam honor- wszystko zaczęło chodzić ale musiałem zmienić hasełko- po tym działa jak ecoal- tzn. superowo. Jest jeszcze parę opcji do poprawki, ale ewentualne sugestie w innym czasie. Na razie dziękuję za to co jest
                                 | |||
|  | ||||
| lmadej   | 
                                     Czy jest szansa na dodanie powiadomienia/alarmu o spadku temperatury spalin poniżej ustalonego poziomu? Wiedział bym kiedy zaczyna mi przygasać piec.                
                                 | |||
|  | ||||
| minertu   | lmadej napisał » 2013-06-05 09:48 Nie ten temat.Oczywiście masz na myśli tryb grzania? Czy jest szansa na dodanie powiadomienia/alarmu o spadku temperatury spalin poniżej ustalonego poziomu? Wiedział bym kiedy zaczyna mi przygasać piec.                 | |||
|  | ||||
| caprese   | 
                                     Witam, Mam problem, o którym była już mowa: problem z połączeniem. Połączenie lokalne: błąd parsowania; połączenie przez platformę: komunikat brak sterownika, mimo iż hasło i login prawidłowe. Dodam, że zmieniłem hasło, nic nie pomogło. | |||
|  | ||||
| zapasnik   | 
                                     u mnie to samo nie mogę od 2 dni zalogowac się
                                 | |||
|  | ||||
| minertu   | 
                                     U mnie logowanie przebiega bezproblemowo. | |||
|  | ||||
| Stan   | 
                                     A u mnie dalej błąd parsowania.
                                 | |||
|  | ||||
| mark3k   | 
                                     U mnie niestety także :błąd parsowania. Oby wreszcie zaczęło działać. | |||
|  | ||||
| darase   | 
                                     Tak, tak, podgląd w laptopie to nie to samo co w telefonie   Kto miałby tyle czasu żeby siedzieć przy lapku, chyba że taka praca  Mam nadzieję, że po niedzieli dostęp wróci przez telefon   | |||
|  | ||||
| satariel666   | 
                                     To samo od paru dni nei moge sie polaczyc. Mam komunikat nieprawidlowy login lub haslo. Co sie panowie dzieje?
                                 | |||
|  | ||||
| darase   | 
                                     Panowie z E-S leczą nas z uzależnienia od telefonu      | |||
|  | ||||
| satariel666   | 
                                     Od paru dni byla informacja o planowanych zmianach mogacych wplynac na funcjonowanie no chyba cos sie rozjechalo w kodzie bo na poczatku mi sie widget bardzo dziwnie wysypal. Zamiast widgetu pojawil mi sie jakis smieszny kod html lub cos w tym stylu.              
                                 | |||
|  | ||||
| ven   | 
                                     Prosimy jeszcze o cierpliwość do jutra. Jutro będzie aktualizacja aplikacji, która to już będzie działać z nowym serwerem. | |||
|  | ||||
| darase   | 
                                     Super   ale... szkoda nocy zarywać  Poczekamy  i do jutrzejszego jutra   | |||
|  | ||||
| nicknowy   | 
                                     A trzeba było mi w pierwszej kolejności na forum zajrzeć :(, w między czasie zdążyłem odinstalować eSterownik, zainstalować i teraz to nie mogę się zalogować :(. Poczekam, aż się ustabilizuje sytuacja i zobaczymy co dalej. | |||
|  | ||||
| bodziasty   | ven napisał » 2013-11-17 23:06  Prosimy jeszcze o cierpliwość do jutra. Jutro będzie aktualizacja aplikacji, która to już będzie działać z nowym serwerem. Wy chyba faktycznie nie spicie  Chwała bohaterom - wszystko śmiga lux  | |||
|  | ||||
| nicknowy   | 
                                     A ja niestety mogę już pozyskać listę sterowników, wybrać swój ale otrzymuję komunikat: Błąd komunikacji: Błąd parsowania. | |||
|  | ||||
| darase   | 
                                     Nicknowy mam to samo, może mamy starszą wersję androida, a kolega Bodziasty najnowszą    | |||
| Pierwsza stronaPoprzednia strona10 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||