Forum  Aplikacje mobilne  eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj
First pagePrevious page9 / 29Next pageLast page
2013-01-04 18:34
  ven Posts: 607 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
wieczorem zajmę się jeszcze twoim problemem
2013-01-04 21:10
  misiek1 Posts: 139 Ostrzeżenie: 0
no tak, to ma sens no i narazie tak tylko działa
ven będę wdzięczny
2013-01-04 23:10
  ven Posts: 607 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
misiek masz gg ? Możesz podesłać na pw ?
2013-01-05 22:42
  darase Posts: 1906 Ostrzeżenie: 0
Dzięki za aktualizację
2013-01-06 21:55
  kedar76 Posts: 150 Ostrzeżenie: 0
witam
w dniu dzisiejszym zaktualizowałem Mobile do v1.5.4 i tu po wyjściu w KONFIGURACJĘ pokazuje mi mały błąd tzn. mam ecoal'a w v3.1.4 a Mobile pokazuje mi v3.1.3 czy tak ma być ??
Druga sprawa w telefonie Samsung Galaxy Pro GT-B7510:
  - WIDGET - proszę o powiększenie okienek gdyż temperatury są widoczne w połowie (w poprzedniej wersji było ok)
  - OPCJE STEROWANIE - nie widać wszystkich nazw kafelek programatorów (widać tylko nazwę "PROGRAMATO" kafelki obok krzywej dotyczy to pozycji poziomej jak i pionowej
pozdrawiam


2013-01-07 20:38
  ven Posts: 607 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Te wersje w ustawieniach to informacja na, do których wersji aplikacja została stworzona i przetestowana. Oczywiście z nowszymi też powinna działać poprawnie, ale np może nie być wszystkich parametrów.

Co do drugiej sprawy, sprawdzę co jest grane.

2013-01-07 22:24
  Stan Posts: 2564 Ostrzeżenie: 0
Coś się dzieje na serwerze? W aplikacji przy połączeniu przez platformę eSterownik pojawia się komunikat - błąd parsowania. Po sieci lokalnej wszystko ok. To samo mam na tablecie i telefonie. 
2013-01-08 11:36
  misiek1 Posts: 139 Ostrzeżenie: 0
hej, u mnie już wszystko pięknie na telefonie działa, jeszcze raz wszyskim serdecznie dziękuję
2013-01-08 21:08
  Piotrek Posts: 376 Ostrzeżenie: 0

ven   doszły mnie słuchy że nie masz co robić i  się obijasz.... siadłbyś i napisałbyś jakąś aplikację na androida ,ale nie do sterowania, tylko do regulatora pokojowego.. to  bym sobie podłaczył tableta zamiast tego mojego paskudnego tigitime...
2013-02-01 15:03
  megajoy Posts: 28 Ostrzeżenie: 0
Posiadam tablet z androidem 2.2 niestety po aktualizacji aplikacja nie działa, widget wyświetla poprawnie informacje niestety po odpaleniu programu pusto. Jaki prot muszę przekierować, aby mieć dostęp z zewnątrz do sterownika z pominięciem platformy? 
2013-02-01 15:22
  kamil Posts: 117 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
megajoy napisał » 2013-02-01 14:03
Posiadam tablet z androidem 2.2 niestety po aktualizacji aplikacja nie działa, widget wyświetla poprawnie informacje niestety po odpaleniu programu pusto. Jaki prot muszę przekierować, aby mieć dostęp z zewnątrz do sterownika z pominięciem platformy? 

1. Wklej screeny jakieś
2. Serwer WWW w sterowniku działa tylko na porcie 80
2013-02-09 13:02
  megajoy Posts: 28 Ostrzeżenie: 0
Wyświetlają się pusta tabela u góry nazwa sterownika i na samym dole "Pobieranie Informacji o sterowniku" menu nie działa za pierwszym przed konfiguracją mogłem wejść do menu i wszystko poustawiać. Zamknąć program mogę tylko przez wymuś zamknięcie. Co do portu posiadam telefon SGS 2 i niestety połączenie przez platformę sprawia mi same problemy, bardzo często program nie wczytuje danych i często występuje zwiecha, po zamknięci aplikacji ładuje wszystko w mgnieniu oka - problem występuje niezależnie od połączenia Wifi 2g czy 3G i nie zawsze. Mam stałe IP i wklepałbym sobie w aplikacji połącznie bezpośrednie jak w sieci lokalnej.  
2013-02-18 20:09
  maniek_owocowa_ersko Posts: 10 Ostrzeżenie: 0
Witam,wszystkich...mam problemik z wersja.. esterownik mobile 1.5.4..
odpala się ok..parametry zczytuje okey..natomiast nie mam możliwości zmiany temperatury...nie mam sterowania temperaturami jak..nacisne na tem CO pobiera dane i pokazuje wykres, natomiast jak długo przytrzymam...tem Co to wchodzi mi do konfiguracji./parametr..i sposób wyświetlania wartości.a nie do panelu zmiany wartosci tem..zadanej..
nie mam mozliwości ich zmian...Ma ktoś taki problemik...jak to poprawić...thx za pomoc

2013-02-18 20:28
  ven Posts: 607 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Ten parametr możesz zmienić w parametrach użytkownika.
2013-02-18 21:10
  maniek_owocowa_ersko Posts: 10 Ostrzeżenie: 0
Wielkie dzięki...za info..szukałem i jakoś nie mogłem sam sobie poradzić..thx...pozdro
2013-02-20 00:18
  maniek_owocowa_ersko Posts: 10 Ostrzeżenie: 0
Witam...i mam next problem.....mam problemik z wersja.. esterownik mobile 1.5.4.wyskakuje mi błąd parsowania....co się zadziało..

nastąpiło to jak z androinda ustawiłem programator CO..I NIE WIEM CO DALEJ...pomocyyyy  )))
2013-02-20 03:51
  felis Posts: 7 Ostrzeżenie: 0
Mam ten sam problem -błąd parsowania.
Błąd przy połączeniu przez serwer lub przy uruchamianiu apki z widzeta.
Natomiast połączenie lokalne po ip działa dobrze - apka uruchamiana z ikony.
Dodatkowo nie mogę połączyć się ze sterownikiem przez przeglądarkę - ciągle wyświetla pasek ładowania danych ze sterownika.
Co się dzieje, serwer czy sterownik ma problem?
2013-02-20 06:39
  ven Posts: 607 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Drobne problemy z serwerem.
2013-03-05 11:32
  polit1971 Posts: 3 Ostrzeżenie: 0
to weźta i to zróbta bo wifi to se w domu pooglądam a to ma latać poza domem=please, 
2013-03-05 11:40
  darase Posts: 1906 Ostrzeżenie: 0
Wszystko działa, może pakiet Ci sie skonczyl lub utaciłeś połączenie z internetem
First pagePrevious page9 / 29Next pageLast page
Users on-line: 8854971, artimal, bartus825, Falke, KrzysF, leON22, Mysza, pg57, Rafaeloo12, ziareusz

Recently added

Krzysiek J - dom

See more

Wyszukiwarka

Wpisz moc kotła do wyszukiwarki - zobaczysz wszystkie kotł...

See more

Bruli.pl

Chcesz dowiedzieć si więcej o sterowniku bruli.pl ?...

See more

eCoal.pl

Chcesz dowiedzieć się więcej o sterowniku eCoal.pl ?...

See more