Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Aplikacje mobilne eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona6 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
misiek1
![]() |
ale sam program mobile działa, tzn nie ma tylko danych
|
|||
|
||||
darase
![]() |
Podałeś login i hasło to musisz wybrać swój sterownik.
|
|||
|
||||
darase
![]() |
W menu masz wybierz sterownik.
Brrr... ale mnie denerwuje ten mój telefon ![]() |
|||
|
||||
misiek1
![]() |
aha, ale w pozycji szukaj co mam wpisać? to Rom OE+ 16 kW ?
|
|||
|
||||
darase
![]() |
Jak masz udostępniony to możesz poszukać
![]() Żeby dokonywać zmian musisz się zalogować i wtedy Twój sterownik będzie na pierwszym miejscu. |
|||
|
||||
darase
![]() |
Jesteś dostępny tem. Cwu 100st.
![]() |
|||
|
||||
seba
![]() |
darase napisał » 2013-01-04 12:34 A jak tablet, działa? Nic nie piszesz.
Brrr... ale mnie denerwuje ten mój telefon ![]() |
|||
|
||||
misiek1
![]() |
darase napisał » 2013-01-04 12:40 Jesteś dostępny tem. Cwu 100st. ![]() ja? mam taką temp. cwu? niemożliwe u mnie jest -- ciągle wypisuje mi że nieprawidłowe login i hasło |
|||
|
||||
misiek1
![]() |
darase napisał » 2013-01-04 12:34 W menu masz wybierz sterownik. Brrr... ale mnie denerwuje ten mój telefon ![]() mnie tez zaczyna coś brać |
|||
|
||||
seba
![]() |
Misiek1 - sprawdź, czy klawiatura w androidzie nie wpisuje ci w loginie lub haśle na końcu spacji...
|
|||
|
||||
misiek1
![]() |
o kurcze teraz mnie zaskoczyłeś, a jak to zdjełać?
|
|||
|
||||
darase
![]() |
Tablet bajka
![]() ![]() ![]() Mam problemy z siecią ad-hoc, szukam jakiegoś rozwiązania. W tym miejscu nie mam wifi, chciałem udostępnić internet z telefonu ale klapa brak porozumienia. Sąsiad jakiś ma otwartą sieć ale zrywa zasięg. |
|||
|
||||
misiek1
![]() |
chyba raczej nie wstawia po loginie np: słowo23| zaraz miga kursor
|
|||
|
||||
misiek1
![]() |
darase napisał » 2013-01-04 12:50 Sąsiad jakiś ma otwartą sieć ale zrywa zasięg. poproś go by antenę przestawił ![]() |
|||
|
||||
misiek1
![]() |
a jeszcze jedno pytanie jaki sposób łączenia wygrać ? połączenie lokalne czy połączenie przez platformę esterownik?
i czy w konfiguracji mam mieć zaznaczone sposób połączenia poprzez platformę estr...pl? bo kiedy mam to zaznaczone to aktywne mam pola połączenia lokalnego a gdy odhaczę to mam aktywne pola połączenia przez platformę esterownik, nic z tego nie kumam |
|||
|
||||
darase
![]() |
Sposób połączenia ma być nie zaznaczony, a login i hasło wpisz na samym dole.
Nawet nie wiem który to sąsiad ![]() |
|||
|
||||
darase
![]() |
Przez platformę esterownik i już działa?
![]() |
|||
|
||||
misiek1
![]() |
tak zrobiłem i dalej nieprawidłowe hasło i login ...
|
|||
|
||||
darase
![]() |
Sprawdź na stronie www bo już Ktoś miał taki przypadek
![]() |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
misiek1 napisał » 2013-01-04 12:58 tak zrobiłem i dalej nieprawidłowe hasło i login ... Wejdź na stronę http://esterownik.pl/api/hash.php podaj dane i hash który pojawi się po zatwierdzeniu formularza prześlij mi na PW. Pozdrawiam. |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona6 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||