Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Aplikacje mobilne eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona27 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
krusina
![]() |
Niestety przycisk menu w table galaxy s2 nie dziala. W telefonie jest z androidem 6 jest ok
|
|||
|
||||
adrianapawel
![]() |
czy można mieć na telefonie zainstalowane obydwie apki?czy jak zainstaluje alpha to ta stara mi zniknie?
|
|||
|
||||
Plakat
![]() |
Mam prośbę do Panów z ES o wstawienie tutaj linka do starszej wersji apki (tej z kropkami a nie z przyciskiem menu) . Nie wiem co mnie podkusiło by ruszać jak działało...... Nadmienię ,że już sprawdziłem wszystkie działające linki do aplikacji w całym wątku i ... nic nie bangla. Mam tablet z wersją androida 4.0.4 Motorola Xoom. Zainstalowane było dawno temu, działało pięknie po aktualizacji kropki zniknęły a przycisk menu nie działał, ale podgląd miałem i wszystko było ok, aż zachciało mi tego dotykać ..... Qrw po co ??? teraz nie działa i nawet nie mam jak dodać mojego sterownika po zainstalowaniu nowej wersji bo menu przycisk nie reaguje (jak kilku osobom tutaj) a wciskałem go nawet gwoździem ![]() Proszę o wstawienie ze swoich czeluści Laptopa jakąś starszą wersję apki. Dla Was to 3 min pracy a dla mnie kilometry pokonywane do kotłowni, która znajduje się na drugim końcu mojego "przepastnego domostwa" ... nie to ,że narzekam bo nie narzekam piec i sterownik jest zajebi..... i apka mi na smartfonie działa ,ale tablet to tablet ![]() pozdrawiam wszystkich zapracowanych ![]() ![]() |
|||
|
||||
ven
![]() |
||||
|
||||
Plakat
![]() |
Ven dziekuje za chęci ,ale z tego linku nie działa.
Na prywatną wiadomość kolega MK wysłał mi wersje z kropkami i wszystko poszło. Dziękuje wszystkim za pomoc. |
|||
|
||||
Ula_R
![]() |
Proszę o starą wersję aplikacji na Lenovo z Android 5 też nie działa ulaogr@gmail.com
Pozdrawiam |
|||
|
||||
Plakat
![]() |
Poszło na maila.
|
|||
|
||||
kmicic
![]() |
Witam. Być może byla juz ta kwestia poruszana, ale niestety nie umiem odnalezc zadnych info ntt. Chodzi alarmy. Otrzymuje powiadomienia w aplikacji o np. Wygaszeniu kotla i w starszej wersji aplikacji moglem ten komunikat potwierdzic i tym samym skasowac (jak w sterowniku na piecu ). W aktulnej wersji ta funkcja nie dziala. Jest jakas możliwość by ten problem usunąć?
|
|||
|
||||
kikis2
![]() |
Witam!Bardzo proszę też o starszą wersję " z kropkami". Nowa nie działa - brak sterownika i brak możliwości wejścia w menu. Tablet sony, Android 5.1.1. Albo może da się wrzucić do sklepu... Z góry dziękuję! krzysztofs@op.pl |
|||
|
||||
martarno
![]() |
Jak można, to ja również poproszę starszą wersję na adres mailowy marcin.tarnowski@gmail.com
Z góry dziekuję za pomoc. |
|||
|
||||
Plakat
![]() |
Kikis2 i Martarno maile z aplikacją poszły . Nie wiem czy jeszcze potrzebna Apka ,ale Forum się "aktualizowało" i nie widziałem Waszego wpisu.
Pozdrawiam |
|||
|
||||
kikis2
![]() |
Dzięki za pomoc! Już wszystko znowu działa!
![]() Pozdrawiam! |
|||
|
||||
BaranskiI
![]() |
Mam ten sam problem na moim Tablecie samsung Note 10.1( z Android 4.2.1) nie mam dostępu do Menu w żaden sposób. Wszystko zaczęło się od Aktualizacji w markecie . W związku z tym jeśli można, to ja również poproszę o starszą wersję na adres mailowy: irek.baranski@op.pl
Z góry dziękuję za pomoc. |
|||
|
||||
danielp01
![]() |
Witam,
Ja też mam problem z nową wersją nie działa przycisk MENU. Poproszę o przesłanie starej wersji na adres : danielp01@wp.pl Moj tablet to Huawei Mediapad T2 10 pro. Pozdrawiam Daniel |
|||
|
||||
Plakat
![]() |
Poszło na maila
![]() |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Ostrzeżenie: 0Ignoruj: Witam, Ja też mam problem z nową wersją . Poproszę o przesłanie starej wersji na adres : Mirosław.kaczmar@o Pozdrawiam. |
|||
|
||||
grzegorz1987
![]() |
ja tez poprosze o starsza wersje na adres grzegorzraczkowski@interia.eu
|
|||
|
||||
piwakk
![]() |
Witam,
Ja też mam problem z nową wersją . Poproszę o przesłanie starej wersji na PW Pozdrawiam. |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona27 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||