Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Aplikacje mobilne eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona28 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
bodziasty
![]() |
PW nie chodzą - dawaj maila to ci Mikołaj podeśle
|
|||
|
||||
piwakk
![]() |
Witam
Proszę o podesłanie starszej wersji na email k.pawelczyk@autograf.pl Z góry dziękuję |
|||
|
||||
puch
![]() |
Witam,
Ja mam inny problem. Po wejściu do menu np. Parmetry spalania otrzymuje komunikat że aplikacja została zatrzymana i program się wysypuje. Android 6.0. Jest na to jakieś rozwiązanie? |
|||
|
||||
pawel3
![]() |
Spróbuj zrobić to: wejdź na menadżer Aplikacji znajdź naszą Apkę i wyczyść pamieć cech.
|
|||
|
||||
puch
![]() |
Już o tym myślałem problem w tym że czyszczenie pamięci podręcznej jest nieaktywne.
|
|||
|
||||
twalczak
![]() |
Witam, mam pytanie czy w programie ecoal mobile pobranego z sklepu play można dodać jako kafelek regulację temperatury za zaworem chodzi mi o temperature która idzie na grzejniki w domu. Proszę o pomoc.
|
|||
|
||||
zbigmaz01
![]() |
Czy ktoś ma mobilną działającą aplikację na antku 6 i wyżej i mógłby się podzielić instalką?
Zmieniłem fona a starego wyczyściłem i zostałem w w kaczej d..ie. Poratujcie odpowiedzią jak to uruchomić bo to co jest w "sklepie" nie działa. |
|||
|
||||
ven
![]() |
Jeśli chodzi o starą wersję aplikacji to sprawdź to:
http://esterownik.pl/download/eSterownikMobile.apk |
|||
|
||||
zbigmaz01
![]() |
Z tego linku nawet do menu nie mogę wejść bo od razu komunikat i wywala.
|
|||
|
||||
gmaj22
![]() |
Alfa ani beta ze sklepu tez nie?
|
|||
|
||||
zbigmaz01
![]() |
Obie sprawdzone
dodane 2017-12-09 13:07Najlepszy nr to taki że już zabrałem córce tego mojego starego fona na którym działała aplikacja i na nim próbowałem na nowo zainstalować aplikację i żadna z tych dostępnych nie działa. |
|||
|
||||
gmaj22
![]() |
To za karę, bo córce kupuje się nowego a sobie starego zostawia
![]() Nie wiem, jaką ja mam tak naprawdę, ale jeśli można z fona "wyciągnąć" plik .apk, to mógłbym podesłać mój do sprawdzenia. (android 6.0.1.) |
|||
|
||||
zbigmaz01
![]() |
Dostałem w prezencie a nie kupiłem
![]() dodane 2017-12-09 14:50Dalej robię różne podejścia i bez powodzenia. |
|||
|
||||
ven
![]() |
Ale co nie działa ? Jakiś komunikat ? Może chociaż screen ?
|
|||
|
||||
gmaj22
![]() |
Mam wersje apki v1.6.0.4 - spróbuję file commanderem albo file expertem kopię zapasową zrobić.
|
|||
|
||||
zbigmaz01
![]() |
![]() dodane 2017-12-09 15:21 ![]() dodane 2017-12-09 15:29 gmaj22 napisał » 2017-12-09 15:05 Mam tą wersję z tym nr. Pobrana ze sklepu
Mam wersje apki v1.6.0.4 - spróbuję file commanderem albo file expertem kopię zapasową zrobić. |
|||
|
||||
gmaj22
![]() |
A ja tą samą wersję antka (6.0.1.) i u mnie ta apka chodzi.... (??)
|
|||
|
||||
Olek85
![]() |
ja taki komunikat miałem na słabej jakości telefonie, nie będę pisał modelu ale kosztował w granicach 350 zł
|
|||
|
||||
zbigmaz01
![]() |
Mój fon na którym chodziło ma już trzy lata a ile warty to nie wiem.
To jest Huawei HONOR 6 3GB/16GB H60-L02 tak że nawet na dzisiaj to nie jest taki słaby dodane 2017-12-09 16:20Wychodzi na to że mam przechlapane z dostępem i trzeba się przeprosić ze str. internetową i przez nią wchodzić. |
|||
|
||||
zielonadolina
![]() |
Dlaczego w wersji esterownik mobile2 alpha we wszystkich moich urzadzeniach tlo aplikacji jest biale a nie tak jak w prezentacji programu czarne mozna to jakos zmienic?
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona28 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||