Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum eCoal.pl v3.5 Rozłączone wszystkie czujniki temp. Subskrybuj | ||||
|
||||
arosa
![]() |
Witam, nie wiem czy tylko u mnie ten problem wystąpił ale w jednym momencie rozłączyły się wszystkie czujniki temp.
Ma może ktoś jeszcze taki problem ?
|
|||
|
||||
seba
![]() |
Sprawdź, czy moduł radiowy poprawnie jest zainstalowany w płycie głównej.
|
|||
|
||||
arosa
![]() |
Od 2017r leży w tym samym miejscu
dodane 2024-12-17 14:59 ![]() dodane 2024-12-17 15:34Poza tym, jak jest rozlaczony to ta dioda powinna na czerwono migac ? dodane 2024-12-19 01:44Jestem ciekaw jak się odniosą do tego ludzie z elektro-system, sterownik się znowu już któryś raz zrestartował komunikat reset urządzenia 7, mam ups i działa jak jest odcięte zasilanie, karta sd wymieniona przed tym sezonem grzewczym na nową, po restarcie co ciekawe wróciły czujniki bez dociskania modułu radiowego na płycie głównej i szczerze powiem że ten sterownik działa jak chce poprzedni reset był 4 grudnia, ciekawe co będzie w następnym tygodniu |
|||