Forum eCoal.pl v3.5 Aktualizacja sterownika ..... Subskrybuj | ||||
|
||||
gwarek
|
Opracja udana i pacjent żyje. 1. Format karty SD 2. Aktualizacja sterownika - 1.1.36.15 3. Aktualizacja panela - 2.0.1.16 Uffff wszystko działa poprawnie.
|
|||
|
||||
Jan727usz
|
A co nowego w tej aktualizacji?
Mi się nie wyświetla ta strzałka z aktualizacją |
|||
|
||||
gwarek
|
Jan727usz napisał » 2024-01-20 14:21 A co nowego w tej aktualizacji? Mi się nie wyświetla ta strzałka z aktualizacją Nie mam zielonego pojęcia co wnosi aktualizacja. Aktualizację można zrobić przez www bezpośrednio na kocioł ... Adres 192.168.x.x czy jaki tam masz ustawiony ... |
|||
|
||||
Jan727usz
|
Macie jakieś zmiany ?
|
|||
|
||||
cosnekjr
|
Witam,
Dlaczego podczas logowania wyskakują mi takie komunikaty? |
|||
|
||||
gwarek
|
cosnekjr napisał » 2024-01-27 20:34 Witam, Dlaczego podczas logowania wyskakują mi takie komunikaty? Rozumiem że miałeś coś jeszcze wkleić ..... |
|||
|
||||
cosnekjr
|
||||
|
||||
adzik
|
a na jakiej ci zadziałało przegladarce? Bo u mnie może podobny problem.
|
|||
|
||||
gwarek
|
Wyczyszczenie wszystkich ciasteczek i danych witryn przechowywanych pamięci przeglądarki.
|
|||
|
||||
adzik
|
ok.dzięki.
|
|||
|
||||
sl500
|
Też dołączę się do pytania co nowego, lub co zmieniono ?
|
|||
|
||||
gwarek
|
Może jakieś poprawki odnośnie tych resetów sterownika ????? Nawet nie mam pojęcia gdzie o tym poczytać ????? |
|||
|
||||
ramzes28
|
Witam
Tez jestem ciekawy co to za aktualizacja i czy każdy może ją pobrać ?? |
|||
|
||||
Dzidzia1234
|
Czy można prosić o link do aktualizacij sterownika v3.5
|
|||
|
||||
maverick1112
|
U mnie pod koniec aktualizacji błąd ale pokazuje nowa wersje oprogramowania 1.1.36.15. Jak narazie wszystko działa
Jak można wejść po adresie IP na sterownik jeśli nie znam nazwy i hasła. Admin i Admin nie działa z małych liter też. Pozdrawiam |
|||
|
||||
leON22
|
Spróbuj - root/root 😉
|
|||
|
||||
maverick1112
|
Dzięki weszło będę próbował jak zrobić się cieplej jeszcze raz.
|
|||