Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum eCoal.pl v3.5 Dziwne zachowanie algorytmu po osiągnięciu zadanej temperatury wewnętrznej pomieszczenia. Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
leON22
![]() |
Pewnie stąd ![]() Cyt.: "mój problem polega na tym, że po osiągnięciu temperatury pomieszczenia zawór 4D jest w dalszym ciągu otwarty i kocioł dalej grzeje." |
|||
|
||||
DjMilax
![]() |
według mnie problem leży w temperaturze maksymalnej za zaworem gdzie masz ustawione 75*C spróbuj z tym pokombinować ustaw np za zaworem max53*C tyle ile na kotle i zobacz co się będzie działo
|
|||
|
||||
gwarek
![]() |
gmaj22 napisał » 2021-12-12 15:44 "Czyli najlepiej jakby kocioł się wygasił a potem sam zapalił." ... zaś woda w kotle i instalacji pozostała gorąca? ![]() Witam. No i to by był fantastyczny kocioł .... Mój znajomy mówi zawsze na imprezach że ma bardzo gorącą żone .... tylko jak ją zmieścić w kotle ??? Pozdrawiam. |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
No nie wiem... toporek ?
|
|||
|
||||
budgie1
![]() |