Forum Nowa usługa Zgłoszenia dotyczące błędów - uwag do APLIKACJI iOS Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
marcinciesielski
|
Możliwe też, że jest to kwestia przełączania między się siecią lokalną a siecią komórkową w tej samej sesji aplikacji. W wersji 1.0.4, która powinna się pojawić w App Store może jeszcze dzisiaj w nocy lub jutro rano (jest w trakcie sprawdzania przez Apple), ten problem będzie rozwiązany - aplikacja będzie automatycznie przełączać się na komunikację przez serwer w razie niedostępności połączenia lokalnego w trakcie połączenia z urządzeniem, a także w drugą stronę, kiedy komunikacja z urządzeniem zachodzi przez serwer, po czym urządzenie zostanie wykryte w sieci lokalnej.
Gdyby po aktualizacji wpomniane błędy nadal występowały, proszę przesłać nam nagranie ekranu aplikacji pokazujące kontekst wystąpienia błędu. Szczególnie gdyby występił błąd z powtarzającym się wielokrotnie jednym urządzeniem na liście urządzeń, którego nie udało mi się wykryć mimo kilkudziesięciokrotnego testowania odświeżania listy zarówno po zalogowaniu, jak i bez logowania (co oznacza, że musi się pojawiać w bardzo konkretnej sytuacji, która występuje rzadko - oczywiście zależy mi na znalezieniu problemu, ale muszę być w stanie zreplikować ten błąd, żeby go naprawić). |
|||
|
||||
lukolo85
|
Witam, mam problem z aplikacja eSterownik, mianowicie nie widzi urządzenia z pozycji korzystania z internetu operatora sieci, natomiast po podłączeniu się w domu po wifi działa- jedynie nie działa zakładka schemat. Niestety aplikacja na telefonie sama do nowszej wersji. Coraz bardziej jestem poirytytowany cała ta sytuacja
|
|||
|
||||
sq9tbu
|
A zrób tak jak ja odinstaluj aplikację i ponownie zainstaluj może ruszy
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
lukolo85 napisał » 2021-11-24 16:43 Witam, mam problem z aplikacja eSterownik, mianowicie nie widzi urządzenia z pozycji korzystania z internetu operatora sieci, natomiast po podłączeniu się w domu po wifi działa- jedynie nie działa zakładka schemat. Niestety aplikacja na telefonie sama do nowszej wersji. Coraz bardziej jestem poirytytowany cała ta sytuacja Przenieś swój sterownik na nową usługę. |
|||
|
||||
sq9tbu
|
||||
|
||||
maciej-ludwikowo
|
witam, ... w temacie appki na ios...działa ok jak stara... ale z małym błędem... mam dwa obwody CO1 i CO2.. na kompie na wizualizacji temp w cyfrach ok, ale na ios pokazuje obie wartość z CO1 a w wykresach jest ok... ... czy da się to jakoś poprawić? poproszę... pozdrawiam Przeniesiony z wątku: Aplikacja eSterownik iOS dostępna w App Store |
|||
|
||||
marcinciesielski
|
maciej-ludwikowo napisał » 2021-11-24 21:40 ... w temacie appki na ios...działa ok jak stara... ale z małym błędem... mam dwa obwody CO1 i CO2.. na kompie na wizualizacji temp w cyfrach ok, ale na ios pokazuje obie wartość z CO1 a w wykresach jest ok... sq9tbu napisał » 2021-11-24 18:30 Po aktualizacji zauważyłem że dobrze zoptymalizowany jest schemat na ekranie telefonu ale dalej nie mam temperatury z czujnika T2 Okazało się, że była drobna pomyłka w definicji schematów ściąganych z serwera (tylko dla niektórych urządzeń). Zostało to poprawione i teraz schemat powinien wyświetlać się poprawnie - bez konieczności zmian w aplikacji. dodane 2022-01-21 13:56Ponieważ dostałem w wiadomości prywatnej pytanie o programator temperatury wewnętrznej obwodów C.O. w aplikacji iOS, chciałbym poinformować, że jest on dostępny w aktualnej aplikacji z App Store. Wyświetla się go w następujący sposób: 1. Po dodaniu kafelka z temperaturą wewnętrzną przytrzymujemy ten kafelek, aż się wyświetli menu kontekstowe. 2. Wybieramy ustawienia temperatury zadanej z menu. 3. W wyświetlonym okienku możemy ustawić trzy poziomy temperatury w programatorze lub przejść do samego programatora. |
|||
|
||||
marekzu
|
Przesiadłem się z zielonego ludka i widzę ze jest problem z poprawnym wskazywanie temperatury kotła gdy używa się regulatora pogodowego.
Ta sama funkcja w przypadku temperatury za zaworem 4D działa poprawnie. |
|||
|
||||
Stif70
|
Witam. Na kafelku zima/lato nie da się przełączać w/w trybów pracy na iOS. Na androidzie działa bez problemu.
Edit. W wersji 1.0.6 już działa. Dziękuję. |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||