Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Nowa usługa Migracja na nową usługę Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona3 / 4Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
PrzemekP
![]() |
mrzeminska007 napisał » 2021-12-27 12:13 witam po sciagnieciu nowego oprogramowania jak kalibrowac czujniki zewnetrzny i zewnetrzny bo nie dzialajom pozdrawiam Należy dodać je tak jak czujnik temperatury zewnętrznej. Pokoje -> Rozszerzenia. |
|||
|
||||
ja_qba
![]() |
Dzień dobry
Dla wersji eCoal0.3.1.6 brak takiej ikony do migracji. Stary sterownik? |
|||
|
||||
OldShaterhan
![]() |
Yup, tylko dla wersji 3.5 (panel dotykowy) jest ta zmiana.
|
|||
|
||||
KorkosinskaK
![]() |
Witam
sterownik eCoal 0.3.1.4 wiem ,że zmiana dotyczy nowszej wersji sterowników, ale od początku stycznia brak wszystkich wykresów .Co robić ?Pozdrawiam |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
KorkosinskaK - prawdopodobnie problem z kartą SD. Najlepsza opcja to wymienić na nową (zgrać to co się uda zgrać z karty ze sterownika).
Jeżeli nie ma możliwości wymiany to: - wyciągnąć ze sterownika kartę SD - zgrać co się da na dysk komputera - sformatować kartę - ponownie przenieść zawartość wcześniej skopiowaną - karta do sterownika Oczywiście podczas wyciągania / wkładania karty sterownik wyłączyć z prądu |
|||
|
||||
KorkosinskaK
![]() |
Dzięki pomogło wszystko działa ok. Pozdrawiam
|
|||
|
||||
Bialy95
![]() |
Witam co powinienem zrobić żeby mieć statystki w aplikacji bo niestety nie mam tam żadnych informacji
|
|||
|
||||
DanaO
![]() |
Dzień dobry, po migracji danych i restarcie nie mogę wejść na swoje konto. Mam komunikat:
Urządzenie nie podłączone Urządzenie było i jest podłączone.... Co zrobić by wszystko działało jak przed migracją ??? |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Przecież wszytko działa, Twój sterownik jest widoczny
![]() |
|||
|
||||
DanaO
![]() |
Tak, rzeczywiście zaczęło wszystko działać...aż za bardzo...piec non stop grzeje :( Czytam forum .... ale....nie wiem o co chodzi i jak to zrobić: "odparować czujniki radiowe z Pokoi" |
|||
|
||||
BYSTRASIDZINA158
![]() |
Nie posiadam polskiego numeru telefonu i nie mogę pobrać tej nowej aplikacji co teraz mam zrobić?
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
BYSTRASIDZINA158 napisał » 2022-01-15 20:06 Nie posiadam polskiego numeru telefonu i nie mogę pobrać tej nowej aplikacji co teraz mam zrobić? Napisz z jakiego kraju próbujesz pobrać aplikację - udostępnimy dla tej lokalizacji. |
|||
|
||||
dartante
![]() |
dlaczego nie mogę obniżyć mocy dmuchawy?
|
|||
|
||||
termoexpert
![]() |
.....a miało działać a nie działa........
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
termoexpert napisał » 2022-01-17 19:35 .....a miało działać a nie działa........ A co takiego nie działa ? Aktualnie Twoje urządzenie nie jest online - ciężko żeby cokolwiek działało. |
|||
|
||||
Dama348
![]() |
Witam , po przejściu na nową wersję nie pokazuje mi alarmów jak mam to ustawić ?
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Dama348 napisał » 2022-01-19 02:37 Witam , po przejściu na nową wersję nie pokazuje mi alarmów jak mam to ustawić ? Nie pokazuje alarmów gdzie ? |
|||
|
||||
blaz13
![]() |
Dzień dobry, Od czasu migracji nie pokazują mi się w aplikacji eSterownik.pl żadne statystyki ani wykresy. Szukałem w ustawieniach aplikacji tych ustawień, o których Państwo napisaliście: "- Po migracji nie pokazują się statystyki Należy sprawdzić czy w zasypach jest wybrane paliwo. Należy sprawdzić czy jest wybrane domyślne paliwo - wykorzystywane przy zasypach z panelu. Należy sprawdzić czy jest poprawnie wpisany współczynnik podawania" ale nie byłem w stanie ich znaleźć. Jak rozwiązać ten problem? |
|||
|
||||
bynio2222
![]() |
Witam Mam kłopoty ze zdalnym połączeniem sterownika. Adresy i ustawienia ok i czasami zdalny serwer ok, a bardzo często brak dostępu...komunikat urządzenie nie podłączone. Co to za przyczyna? dodane 2022-01-19 12:30sterownik e coll, wersja 0.3.1.8 |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
blaz13 napisał » 2022-01-19 09:38 Dzień dobry, Od czasu migracji nie pokazują mi się w aplikacji eSterownik.pl żadne statystyki ani wykresy. Szukałem w ustawieniach aplikacji tych ustawień, o których Państwo napisaliście: "- Po migracji nie pokazują się statystyki Należy sprawdzić czy w zasypach jest wybrane paliwo. Należy sprawdzić czy jest wybrane domyślne paliwo - wykorzystywane przy zasypach z panelu. Należy sprawdzić czy jest poprawnie wpisany współczynnik podawania" ale nie byłem w stanie ich znaleźć. Jak rozwiązać ten problem? Te dane nie są w ustawieniach aplikacji. Po zalogowaniu się do sterownika przez stronę WWW jest opcja Statystyki ![]() Tam w zakładce zdarzenia dodaje się zakupy / zasypy. |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona3 / 4Następna stronaOstatnia strona | ||||