Forum  Nowa usługa  Zgłoszenia dotyczące błędów - uwagi do WWW Subskrybuj
First pagePrevious page2 / 4Next pageLast page
2021-10-21 10:36
  PrzemekP Posts: 1298 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
JaWaRoCo napisał » 2021-10-21 10:12
Błąd podczas próby pobrania ustawień/konfiguracji sterownika
FKT: Kopia ustawień sterownika

Fatal error: Uncaught Error: Class ZipArchive not found in /var/www/pl.esterownik.panel/helper.php:182 Stack trace: #0 /var/www/pl.esterownik.panel/index.php(311): include() #1 {main} thrown in /var/www/pl.esterownik.panel/helper.php on line 182

Również poprawione
2021-10-21 11:01
  juzo Posts: 72 Ostrzeżenie: 0
Schemat główny właśnie wysiadł "Brak wybranych pomiarów - Edytuj ekran"
dodane 2021-10-21 11:01
juzo napisał » 2021-10-21 10:58
Schemat główny właśnie wysiadł "Brak wybranych pomiarów - Edytuj ekran"



i ożył 
2021-10-21 11:02
  Krzysiu3314 Posts: 9 Ostrzeżenie: 0
Za to pojawił się schemat Co 3 a główny wysiadł. 
2021-10-21 11:10
  pilot73 Posts: 8 Ostrzeżenie: 0
Rozszerzenie z MR3 już widoczne.
2021-10-21 11:14
  PrzemekP Posts: 1298 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
CzeslawH napisał » 2021-10-21 09:48
Widok wszystkich temperatur na schemacie ma postać pełnych stopni ( brak części dziesiątych ).

Już poprawione.
Również jak wszyscy zauważyli oba schematy powinny wyświetlać się poprawnie.
2021-10-21 12:39
  CzeslawH Posts: 53 Ostrzeżenie: 0
Czy można dodać do wykresów w pokojach wykresy pracy głowic ( tak jak to jest w aplikacji )
2021-10-21 12:41
  PrzemekP Posts: 1298 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
CzeslawH napisał » 2021-10-21 12:39
Czy można dodać do wykresów w pokojach wykresy pracy głowic ( tak jak to jest w aplikacji )

Na ten moment skupiamy się nad sprawdzeniem czy strona działa - dodatkami zajmiemy się później - jak przeniesiemy większość sterowników na nową usługę
2021-10-21 12:46
  CzeslawH Posts: 53 Ostrzeżenie: 0
OK
2021-10-21 16:57
  leON22 Posts: 5128 Ostrzeżenie: 1
Witam , dziś zakupiłem opał i niestety jest problem , a mianowicie po wpisaniu wszystkich danych do zakupu, po jego zatwierdzeniu taki zonk   Zero danych i zła data zakupu , pomimo zaznaczonej wcześniej właściwej 21.10.2021 :(
 


2021-10-21 18:21
  EYE1961 Posts: 28 Ostrzeżenie: 0
Witam. W aplikacji działa a na www. nie działa programator Auto/Lato.
dodane 2021-10-21 18:21Wróć , wszystkie programatory nie działają na www.
2021-10-22 08:40
  PrzemekP Posts: 1298 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
EYE1961 napisał » 2021-10-21 18:21
Witam. W aplikacji działa a na www. nie działa programator Auto/Lato.
dodane 2021-10-21 18:21Wróć , wszystkie programatory nie działają na www.

Poprawione
2021-10-22 08:46
  EYE1961 Posts: 28 Ostrzeżenie: 0
Dzięki ! Działa .
2021-10-22 09:03
  PrzemekP Posts: 1298 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
leON22 napisał » 2021-10-21 16:57
Witam , dziś zakupiłem opał i niestety jest problem , a mianowicie po wpisaniu wszystkich danych do zakupu, po jego zatwierdzeniu taki zonk   Zero danych i zła data zakupu , pomimo zaznaczonej wcześniej właściwej 21.10.2021 :(
 



Już wszystko powinno działać poprawnie.
2021-10-22 09:11
  leON22 Posts: 5128 Ostrzeżenie: 1
Dzięki już wszystko działa jak należy
2021-10-22 22:59
  WPawelkow2019 Posts: 10 Ostrzeżenie: 0
Po instalacji nowego oprogramowania na stronie wyświetla się alarm o różnicy ciśnień. Po potwierdzeniu gaśnie po czym ponownie się wyświetla. Natomiast na wyświetlaczu sterownika brak jakichkolwiek alarmów. 
2021-10-23 09:24
  leON22 Posts: 5128 Ostrzeżenie: 1
Witam ponownie , dopiero teraz zauważyłem Na moim wykresie ze strony www jest błędne wskazanie wykresu dotyczącego pozycji % zaworu 4D ( obecnie jest otwarty na 39% na wykresie 0% )  w apce jest OK  


dodane 2021-10-23 09:23  




2021-10-23 10:40
  wiktoriano Posts: 277 Ostrzeżenie: 0
@leON22 Przełącz na "wykres parametrów CO1"
2021-10-23 16:14
  leON22 Posts: 5128 Ostrzeżenie: 1
Dzięki @wiktoriano, już jest OK  
PS. Teraz nasuwa się pytanie do ES , po co mi ten wykres parametrów obwodu CO3 skoro go nie posiadam 
dodane 2021-10-23 15:21Kolejny problem  Przed chwilą edytowałem ostatni wpis zasypu paliwa w zdarzeniach z 40kg na 60kg . Wpis został dodany ale zniknęły statystyki z ostatnich 30 dni 





dodane 2021-10-23 16:14W aplikacji mobilnej podobnie 

2021-10-24 12:00
  PrzemekP Posts: 1298 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Już zostało to poprawione
2021-10-24 18:19
  darek5w Posts: 11 Ostrzeżenie: 0

Witam.
Nie mogę się zalogować przez IP, aplikacja i strona działa dobrze.
First pagePrevious page2 / 4Next pageLast page
Users on-line: AniPik, Bandur, bishop, czerek, grzesiu, Henryk1952, hurek6, Janeksobin, JanSan, jaqb8, Jarek81, maz77, michalszuwart, moma62, Pudelski7, robson1204, Seboll91, szymonidis, walerio1