Forum eCoal.pl v3.5 Najnowsza wersja oprogramowania 1.1.34.30 ? Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona3 / 3Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
ramzes28
|
Jest widoczna ale jestem ciekawy co za zmiany bo czasem bywa że ta nowa działa gorzej od starszej już kiedyś taka była
|
|||
|
||||
Saxsiarz
|
Czesc, czy mozna w kolejnej aktualizacji wgrac programator włączania i wyłączania obiegu drugiego pompy?
|
|||
|
||||
jurasa4
|
cześć, po aktualizacji nie mogę odszukać funkcji ustawienia otwarcia zaworu 4D. Czy jej nie ma, czy ja się uwsteczniam i nie potrafię?
|
|||
|
||||
leON22
|
Prędzej to drugie Pytanie gdzie tego szukasz, na platformie czyli www, czy w aplikacji?
|
|||
|
||||
jurasa4
|
LeoN, szukam na www i na aplikacji. Wiem że było to gdzieś i nie widzę. OK, cierpliwie przekopię wszystko krok po kroku
|
|||
|
||||
raen
|
Wersja oprogramowania 1.1.35.1 ktoś wie co zmienia? Widzę że niektórzy mają a u mnie jest 1.1.35.0
|
|||
|
||||
MateoKoc
|
raen napisał » 2021-11-28 12:40 Wersja oprogramowania 1.1.35.1 ktoś wie co zmienia? Widzę że niektórzy mają a u mnie jest 1.1.35.0 Już pytałem, ale listy zmian nie uzyskałem. Trzeba poczekać. Pewnie Seba udostępni, jak zwykle w tym wątku: https://esterownik.pl/forum/posty,2304/-automatyczne-aktualizacje-opis-zmian- |
|||
|
||||
raen
|
Widziałem wątek ale nie było informacji więc pytam ale może trzeba faktycznie uzbroić się w cierpliwość
|
|||
|
||||
jurasa4
|
Witam ponownie, przekopałem wszystkie ustawienia na www i na aplikacji i nie widzę możliwości ustawienia otwarcia zaworu 4D. Czy u Was po aktualizacji macie tą funkcję?
Edit Po aktualizacji sterownika, w programie pojawiają się nowe obwody i są ustawienia zaworu |
|||
|
||||
Mirek23
|
Ustawienia -Obwody CO1 CO2 Programator temp. za zaworem Temperatura zadana 42 °C Temperatura obniżona 0 °C Temperatura maksymalna 80 °C Maksymalny kąt otwarcia zaworu 4D 100 % Regulator pogodowy Nieaktywny |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona3 / 3Następna stronaOstatnia strona | ||||