Forum eCoal.pl v3.5 Dodanie do wykresu statusu pracy dmuchawy. Subskrybuj | ||||
|
||||
Hajno1
|
Witam, Wszystkich
Jestem nowym użytkownikiem tego forum. Od niedawna posiadam piec OE+M20kw, w związku z tym uczę się jak na urządzeniu pracować tak by było ekonomiczne a jednocześnie wydajne. Mam pytanie. Czy do wykresów można w jakiś sposób dodać status dmuchawy, tzn. interesuje mnie w szczególności moc z jaką w danym momencie pracuje.
|
|||
|
||||
faron4
|
Nie ma takiego parametru do pokazania na wykresie.
Dodaj sobie nowy wykres, to zobaczysz listę tego co na nim można mieć |
|||
|
||||
gwarek
|
Witam. Dopisuje się do postu. Moc dmuchawy do wykresu powinna być dodana. Za to stałe parametry mogą zniknąć np. - zadana temperatura kotła, - zadana temperatura za zaworem 4D, - zadana temperatura CWU. Nic nie wnoszą tylko linię prostą rysują Pozdrawiam. |
|||
|
||||
gmaj22
|
"Nic nie wnoszą tylko linię prostą rysują "
Niektórzy byliby szczęśliwi z tego powodu |
|||
|
||||
gwarek
|
gmaj22 napisał » 2021-12-05 15:11 "Nic nie wnoszą tylko linię prostą rysują " Niektórzy byliby szczęśliwi z tego powodu Witam. Faktycznie proste linie na T.powrotu i T.kotła i jeszcze T.za 4D .... marzenie. Pozdrawiam. |
|||
|
||||
leON22
|
||||
|
||||
gwarek
|
leON22 napisał » 2021-12-11 07:24 Witam. Leon to się nie liczy ... bo masz taki dom jak moje jedno piętro i pewnie wody w obiegu co w dużej łyżce Takie wykresy miałem jak CO pracowało na 38st.C ... alo to było przed zimą Tylko pozazdrościć tak dobrych parametrów na kotle i obiegu .... szacun. Pozdrawiam. |
|||
|
||||
leON22
|
Adasiu "pretensje do garbatego , że ma proste dzieci" Mały ciasny ale własny , na obecne czasy w sam raz
|
|||
|
||||
gwarek
|
||||