| Forum eCoal.pl v3.5 / v4.0 Aktualizacja BT4B Subskrybuj | ||||
| Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 5Następna stronaOstatnia strona | ||||
|  | ||||
| mnich   | Wszystkich którzy mają BT4B proszę o zgłaszanie się w tym wątku, zrobimy aktualizację oprogramowania czujników w celu usunięcia błędów związanych z nieprawidłowym wskazaniem temperatury. | |||
|  | ||||
| Krizzp   | 
                                     Dzień dobry, Poproszę o aktualizację BT4B | |||
|  | ||||
| Markos   | 
                                     Witam, poproszę o aktualizacje do czujnika BT4B | |||
|  | ||||
| rj1972   | 
                                     Witam. Proszę o aktualizację. 
                                 | |||
|  | ||||
| piterekzioberek   | 
                                     Poproszę o aktualizację
                                 | |||
|  | ||||
| Robert2453   | 
                                     No ta ja też poproszę o aktualizacje
                                 | |||
|  | ||||
| Hybryda   | 
                                     Proszę o aktualizację czujnika BT4B.
                                 | |||
|  | ||||
| luki81   | 
                                     Poproszę o aktualizację czujnika BT4B
                                 | |||
|  | ||||
| radgold   | 
                                     Proszę o aktualizację czujnika BT4B.
                                 | |||
|  | ||||
| LiMat   | 
                                     Ja również zgłaszam czujnik BT4B do aktualizacji.
                                 | |||
|  | ||||
| mnich   | 
                                     Przed wpisaniem się na listę proszę sprawdzić czy na pewno jesteśmy w posiadaniu czujnika temperatury zewnętrznej BT4B, nie obyło się bez kilku pomyłek. Etykieta z informacją o rodzaju czujnika znajduje się na obudowie czujnika
                                 | |||
|  | ||||
| Robert2453   | 
                                     Po aktualizacji minimalny błąd rzędu ( ~ +0.5 ° C ) Zobaczymy co będzie przy niższych temperaturach. | |||
|  | ||||
| leON22   | 
                                     Witam, również proszę o aktualizację mojego czujnika temp.zew. BT4B, pozdrawiam    | |||
|  | ||||
| piterekzioberek   | 
                                     Ja się wypisuję. Zasugerowałem się wyglądem czujnika. Tymczasem mój to BT2.
                                 | |||
|  | ||||
| leON22   | 
                                     Ja też mój czujnik to BT2A    | |||
|  | ||||
| gstrzelec   | 
                                     Witam, poproszę dodane 2021-10-13 08:06BTW ... zajrzałem na forum z czystej ciekawości, ot - zobaczyć co słychać. A tu proszę. Czy o takich akcjach (jak update firmware) nie można poinformować jakoś tak bardziej ... systemowo ? | |||
|  | ||||
| Dan123   | Witam proszę o aktualizację czujnika BT4B Po aktualizacji dzisiaj go usunęłam i dopiero po południu go podłączę, Dziękuję | |||
|  | ||||
| LeszekZ   | 
                                     Witam Proszę o aktualizację czujnika BT4B | |||
|  | ||||
| mblazkie   | 
                                     Witam Proszę o aktualizację czujnika BT4B. | |||
|  | ||||
| dudi1   | 
                                     Witam,proszę o aktualizację czujnika BT4B.
                                 | |||
| Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 5Następna stronaOstatnia strona | ||||