Od poniedziałku (14.04.2025r) planowane są prace przy usłudze Zdalnego dostępu dla sterowników 3.5/4.0.
W poniedziałek mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne (wykresy i statystyki) będą uzupełniane na bieżąco - może to potrwać dłuższy czas.
W poniedziałek mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne (wykresy i statystyki) będą uzupełniane na bieżąco - może to potrwać dłuższy czas.
Forum Pello v3.5 Ogniwo pello rozpala się poza harmonogramem Subskrybuj | ||||
|
||||
lukaa9
![]() |
Witam. Kocioł rozpala się poza harmonogramem , pomimo że temp. CO jest powyżej poziomu zadanego dla tego momentu. Najprawdopodobniej załącza go spadek temperatury w zasobniku poniżej histerezy. Mimo że wg. harmonogramu CWU jest wtedy wyłączona. Nie wiem czy coś źle ustawiłem czy to błąd softu. Kocioł zainstalowany jest na warsztacie i CWU potrzebna jest tylko w godzinach pracy, poza godzinami nie chcę żeby kocioł pracował. Proszę o pomoc.
|
|||
|
||||
karoka65
![]() |
Nie widać kotła "babci krysi" także potrzeba by tu jakiegoś wróżbity
![]() |
|||
|
||||
lukaa9
![]() |
Witam. karoka65 napisał » 2021-09-24 10:09 Bo to kocioł "Trociniok" zgodnie z forum Nie widać kotła "babci krysi" także potrzeba by tu jakiegoś wróżbity ![]() ![]() Problem rozwiązany. W apce na ajfona brak jest w ustawienia . przełącznika CWU (Harmonogram, włączony, wyłączony). Po fizycznej zmianie na kotle problem się rozwiązał. Dzięki za pomoc. |
|||
|
||||
leON22
![]() |
No to wg uchwały antysmogowej, zostało Ci jeszcze niecałe 100 dni na utylizację tego "trocinioka" , jeżeli jesteś z woj.śląskiego
![]() |
|||