Forum eCoal.pl v3.5 Najnowsza wersja firware : 1.1.33.19 :) Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
leON22
|
Witam , wszystkich jak w temacie najnowsza wersja sterownika już na moim pokładzie , póki co wszystko działa jak należy , thx i pozdrawiam ES Odnośnie co się konkretnie zmieniło odsyłam do tematu - > Automatyczne-Aktalizacje
PS. Miejmy nadzieję , że dzięki tej wersji wszystko będzie "chodzić" bardziej stabilnie niż ostatnio |
|||
|
||||
LiMat
|
Leon, sparowałem czujniki wew i zew po usunięciu pokojów, w ustawieniach wybrałem radiowe ale nie mam wskazań na grafice. Co jeszcze?
|
|||
|
||||
leON22
|
Najpierw usuń je z pokoi potem ponownie dodaj z zakładki rozszerzenia
|
|||
|
||||
LiMat
|
Dałem radę, ok. Dzięki.
|
|||
|
||||
wiktoriano
|
Dla Defro Smart II będzie aktualizacja?
|
|||
|
||||
pitaszek
|
Używam czujnika BT2 jako wyniesionego czujnika dla głowicy termostatycznej.
Po aktualizacji sterownika, zatrzymały się wykresy dla czujnika BT2. Pokój usuwałem wraz z czujnikiem i głowicą, dodawałem na nowo, ale wykresów temp pokoju brak... W aplikacji mobilnej wykresy są pokazywane, natomiast przestał być wyświetlany "Plan". Czy ktoś ma również taki problem? |
|||
|
||||
leON22
|
Piszesz , że usunąłeś , a dalej widać go w pokojach .
|
|||
|
||||
pitaszek
|
Usunąłem i ponownie dodałem
Skoro ma działać jako wynośny czujnik dla głowicy... "Jeśli wcześniej czujnik radiowy był sparowany do pokoju a pokój przypisany do obwodu COx jako czujnik pokojowy, należy w pierwszej kolejności usunąć pokój a dopiero później sparować czujnik ponownie przez panel LCD lub stronę eSterownik: Pokoje-Rozszerzenia" U mnie czujnik nie jest przypisany do obwodu COx. |
|||
|
||||
KKIMCZ
|
Ja swój czujnik najpierw dodałem do rozszerzeń ale teraz nie mogę go dodać do pokoju
dodane 2021-05-02 02:28A w aplikacji mobilnej nie ma teraz schematu po aktualizacji. |
|||
|
||||
1000MB
|
Wczoraj piękna "aktualizacja"
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
BYŁ BĘDZIE JEST RAKÓW RKS
|
|||
|
||||
ramzes28
|
KKIMCZ napisał » 2021-05-02 02:28 Ja swój czujnik najpierw dodałem do rozszerzeń ale teraz nie mogę go dodać do pokoju dodane 2021-05-02 02:28A w aplikacji mobilnej nie ma teraz schematu po aktualizacji. Mam ten sam problem po aktualizacji z czujnikami |
|||
|
||||
1000MB
|
||||
|
||||
romnix
|
Mam kocioł z 01.2020 roku czy opcja "EKO PLUS M: 20E - nowe reduktory" jest odpowiednia do mojego kotła ? włączyłem i kocioł trochę zaczął się dziwnie zachowywać wyrzucił niedopalony groszek czego nigdy nie robił. |
|||
|
||||
bob806
|
romnix napisał » 2021-05-02 23:34 Mam kocioł z 01.2020 roku czy opcja "EKO PLUS M: 20E - nowe reduktory" jest odpowiednia do mojego kotła ? włączyłem i kocioł trochę zaczął się dziwnie zachowywać wyrzucił niedopalony groszek czego nigdy nie robił. potwierdzam wypada groszek czego nie bylo ale nie zmieniałem na nowe reduktory ustawione mam eko plus m |
|||
|
||||
KKIMCZ
|
LeON22 czy udało Ci się dodać czujnik temperatury obiegu CO1 do pokoju? |
|||
|
||||
leON22
|
Oba czujniki radiowe zew. i wew. usunąłem z Pokoi i dodałem do Rozszerzeń, jak widać wszystko działa, tylko na ikonie czujnika wew.brak wskazania poziomu % wilgotności powietrza, jak to było widoczne wcześniej w pokojach
|
|||
|
||||
KKIMCZ
|
Czyli generalnie jest gorzej niż było :(
dodane 2021-05-05 01:43Jak na razie ES ma plecy do wyprostowania |
|||
|
||||
Sewmag
|
Witam, panowie czemu ja nie mogę uaktualnić sterownika? Brak ikony w celu aktualizacji. Proszę o pomoc.
|
|||
|
||||
leON22
|
Widocznie nie wszyscy ją dostali , pisz albo dzwoń do ES jak Ci na niej zależy , to Ci wyślą albo zaktualizują zdalnie
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||