Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Pello v3.5 Nowa wersja oprogramowania 1.1.32.24 Subskrybuj | ||||
|
||||
CzeslawH
![]() |
Witam
Ja mam wersję 1.1.30.11 a Kolegi arek353 widzę 1.1.32.24. Po zalogowaniu na stronie www brak możliwości pobrania ( brak ikony aktualizuj). Jak pobrać tą wersję? dodane 2020-11-27 14:58Oprócz w/w Kolegi u innych również zauważyłem tą wersję |
|||
|
||||
karoka65
![]() |
A tak z ciekawości? do czego one Ci potrzebne?
|
|||
|
||||
CzeslawH
![]() |
Podobno warto aktualizować - zawsze aktualizacja wnosi jakieś usprawnienia. Tak przynajmniej twierdzą programiści. A odpowiadając na Twoje pytanie, jest podgląd na schemacie ustawień programatora temperatury, możliwość wyboru palnika, a co jeszcze tego nie wiem bo nie spotkałem opisu zastosowanych zmian w tej wersji.
|
|||
|
||||
mnich
![]() |
Niedługo wrzucimy nowszą wersje na serwer, wtedy ikona się pojawi i będzie można zrobić aktualizację.
Kiedy dokładnie nie jestem w stanie odpowiedzieć |
|||
|
||||
arek353
![]() |
czyli jestem wybrańcem
![]() to była moja pierwsza aktualizacja od 2 lat i doznałem szoku jak sie pozytywnie pozmieniało ![]() pozdro |
|||