Forum Pello v3.5 Problem ze sterownikiem Subskrybuj | ||||
|
||||
Bambino
|
Witam. Panowie od jakiegoś czasu mam problem ze sterownikiem po wyłączeniu zasilania. Gdy włączę sterownik ponownie mam alarm (pusty zasobnik) minuty pracy są wyzerowane zbiornik znowu na 100% oraz licznik rozpaleń widzi kosmiczną wartość (1216623095). Zauważyłem że piec nie nalicza kolejnych rozpaleń tak jakby doszedł do ich kresu. Podejrzewam że mogła paść bateria podtrzymania pamięci. Proszę o wypowiedzenie się fachowców. Pozdrawiam
|
|||
|
||||
leon
|
Witam....Bambino dzisiaj są jaja ze sterownikiem,mi wykresy stanęły na 16 Uhr i chodzi jak na bieguuuuu śliiiimmmaakaaa
|
|||
|
||||
siema
|
strasznie mulił od rana a teraz stoi w miejscu.Alarm pokazuje.Brak zdarzeń i wykresów.
|
|||
|
||||
Bambino
|
Halo ? Czy ktoś z serwisantów tutaj zagląda ? Nawet telefony nie odpowiadają. Prosze o pomoc.
|
|||
|
||||
leon
|
Zaglądają i to bardzo często Napisz do PrzemekP
|
|||
|
||||
pawel3
|
Zaglądają, zaglądają. Objawy świadczą o zużyciu baterii. Trzeba zacząć od wymiany baterii
|
|||
|
||||
Bambino
|
Temat z baterią podtrzymującą pamięć zrobiony już po ponownym włączeniu pieca widzi poziom w zasobniku. Zastanawia mnie ta wartość ilości rozpaleń(1216623095). Można go zresetować ? Pozdrawiam
|
|||
|
||||
mnich
|
Jak tylko połączenie ze sterownikiem wróci wyzerujemy licznik rozpaleń
|
|||
|
||||
Bambino