W dniu 26 maja (wtorek) będą niedostępne schematy dla urządzeń w wersji 3.5. Prace związane będą z aktualizacją serwisu eSterownik
Niedługo również zostanie wyłączona synchronizacja danych do wykresów oraz statystyk. Dane będą zsynchronizowane po zakończeniu prac.
Forum  eCoal.pl v3.5  Brak danych: wykres i statystyki Subskrybuj
First pagePrevious page3 / 4Next pageLast page
2020-01-12 20:57
  pawel3 Posts: 478 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / SERWIS
Bardzo fajnie.
Moce "przerobowe" też będę zwiększane.
2020-01-12 21:08
  olsok Posts: 10 Ostrzeżenie: 0
Wykresów dalej brak - koniec 9:36

dodane 2020-01-12 21:08Zabrakło miejsca na serwerach ?
2020-01-15 20:04
  janjan Posts: 62 Ostrzeżenie: 0
 kol.z  serwisu powtórka z rozrywki .
2020-01-16 06:33
  sq9tbu Posts: 1172 Ostrzeżenie: 0
U mnie się bardzo długo ładują statystyki. Mam wrażenie ze serwer muli. Na wszystko trzeba czekać.
2020-01-16 07:20
  CzeslawH Posts: 21 Ostrzeżenie: 0
U mnie wykresy zatrzymały się na godz. 2:06
2020-01-16 07:24
  wiktoriano Posts: 261 Ostrzeżenie: 0
U mnie jakaś nowość
Jak piec ładnie pracuje

2020-01-16 07:30
  leON22 Posts: 3707 Ostrzeżenie: 1
Zajedwabiście , prościej się nie da  
2020-01-16 07:31
  pawlop Posts: 3 Ostrzeżenie: 0
U  mnie wykresy koniec o 3,40 a statystyki o 3,00
2020-01-16 07:58
  krzych_boch-og20 Posts: 85 Ostrzeżenie: 0
Witam u mnie to samo wczoraj o 16,30 stop potem ruszyło na chwilę tylko po to żeby sie zatrzymać na 3.40. To już nie pierwszy raz i pewnie nie ostatni. I to na pewno kolejny raz nie u mnie tkwi przyczyna. Już szkoda czasu dzwonić do ES bo za każdym razem to samo Wszystko się uzupełni za jakiś czas. Ale to nie jest maszynka do popcornu tylko urządzenie do ogrzewania domu i funkcje te są przynajmniej dla mnie potrzebne bo nie siedzę w kotłowni i nie zaglądam co chwilę na retortę i skoro ma takie funkcję to pasowało by żeby działały prawidłowo. 
2020-01-16 09:22
  k-nar Posts: 7 Ostrzeżenie: 0
U mnie od wczoraj siadło
2020-01-16 09:54
  wiktoriano Posts: 261 Ostrzeżenie: 0
Tak źle jeszcze chyba nie było, mam nadzieję, że awaria jest spowodowana wymianą sprzętu i przenoszeniem danych, ale wiem jak to jest, informujesz dyrektora, że takie coś się wydarzy, a on na to - Na razie dobre jest...
2020-01-16 13:59
  YuZJannowitz Posts: 21 Ostrzeżenie: 0
U mnie od 6:03 wykresy na esterownik.pl zamrożone. Często występują takie awarie?

Na tą chwilę poradziłem sobie przekierowując na routerze ruch na porcie 80 z IP sterownika na IP zewnętrzne mojej sieci i wykresy podglądam bezpośrednio na serwerze www zbudowanym w sterownik. Mało wygodne, nie liczy statystyk ale podgląd "live" na wykresy jest.
2020-01-16 15:53
  berabs Posts: 40 Ostrzeżenie: 1
U mnie o 7.36 wykresy też zamrożone.
2020-01-16 16:07
  LiMat Posts: 154 Ostrzeżenie: 0
Przygotowaniado wprowadzenia płatnościpewny
2020-01-16 16:53
  wiktoriano Posts: 261 Ostrzeżenie: 0
YuZJannowitz napisał » 2020-01-16 13:59
Na tą chwilę poradziłem sobie przekierowując na routerze ruch na porcie 80 z IP sterownika na IP zewnętrzne mojej sieci i wykresy podglądam bezpośrednio na serwerze www zbudowanym w sterownik. Mało wygodne, nie liczy statystyk ale podgląd "live" na wykresy jest.
że jak?  na odwrót to rozumiem i tak też zrobiłem czyli przekierowałem ruch przychodzący na porcie 90 na LAN na port 80 i jestem tam gdzie mówisz podając adres ip:90



LiMat napisał » 2020-01-16 16:07
Przygotowania do wprowadzenia płatnościpewny
Spoko, jak tylko będą wprowadzać więcej naszych pomysłów   10/miesiąc mogę dać
Wszystko kosztuje, teraz za darmo to nawet w gębę nie dostaniesz, a za sterownik jest tylko raz policzone.
2020-01-16 17:29
  Rotaz Posts: 51 Ostrzeżenie: 0

Pobieram aktualizacje na zakupione wczesniej rózne urzadzenia ale za friko.
Statystystyki mi lo....Zuzycie koncowe za sezon mam przeliczajac worki z palet..Jak jestem czasem bardzo ciekawy z powodu zmiany warunkow pogodowych ,to sprawdzam ile w ciagu 24 h podajnik pracował.

Natomiast wykresy sa potrzebne.
2020-01-16 17:54
  mazda79 Posts: 2 Ostrzeżenie: 0
Jak tak każdy sie wychwala to tez sie dołączę to tego . U mnie znikło wczoraj 21.00 i ciemność nastała 
2020-01-16 18:52
  k-nar Posts: 7 Ostrzeżenie: 0
Wiecie kiedy wróci do normy?  Bo nie wiem czy wina karty czy system padł
2020-01-16 19:11
  wiktoriano Posts: 261 Ostrzeżenie: 0
Moce przerobowe się skończyły.
Doraźnie wykresy możesz podejrzeć wpisując adres ip w przeglądarce ten, który wyświetla ci sterownik przy kotle, potem 
login root
hasło root
2020-01-16 19:59
  peter14ekoplus Posts: 10 Ostrzeżenie: 0
Witajcie. Dzisiaj ok. 10.15 zatrzymane wykresy, zdarzenia, statystyki.
First pagePrevious page3 / 4Next pageLast page
Users on-line: