Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum bruli.pl v3.5 nie działają wykresy ani statystyki Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
lukasz1
![]() |
witam dziś ok 1 w nocy przestały wyświetlać się statystyki i wykresy, wymieniłem kartę na 16Gb zgrałem dane ze starej ale nie pomogło, co jeszcze może być?
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
Jakbyś zetknął kilka postów niżej jest podobny temat z w/w problemem
![]() |
|||
|
||||
lukasz1
![]() |
no tak ale na drugiej stronie
![]() |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Na pierwszej przyjrzyj się dokładnie
![]() |
|||
|
||||
lukasz1
![]() |
temat patrzyłem ale nie czytałem wątku do końca
|
|||
|
||||
Greebo77
![]() |
Do lukasz1 - uruchomiłeś te wykresy i statystyki ???
U mnie urywają się o 15.55 i na tym koniec. Ponowne uruchomienie sterownika niestety nie pomaga. |
|||
|
||||
leON22
![]() |
lukasz1 napisał » 2019-12-30 18:44 temat patrzyłem ale nie czytałem wątku do końca Naprawdę czytanie nie boli , prawdopodobnie to problemy na platformie ES . Mógłby to ktoś w końcu potwierdzić ![]() ![]() |
|||
|
||||
Greebo77
![]() |
Po zalogowaniu bezpośrednio do sterownika ( tak jak do ustawień Routera, Modemu itp.) jest zachowana ciągłość wykresów. Prawdopodobnie ( jak napisał Kolega leON22) jest to problem na platformie ES.
|
|||
|
||||
pawel3
![]() |
Być może (nie wiem dokładnie) to problem z platformą. Proszę się uzbroić w cierpliwość i wyrozumiałość.
|
|||
|
||||
lukasz1
![]() |
zgadzam się, nie pomyślałem o zalogowaniu bezpośrednio do sterownika tam jest ciągłość wykresów, nie potrzebnie kartę kupiłem
![]() |
|||
|
||||
Marcek10
![]() |
leON22 napisał » 2019-12-30 19:41 prawdopodobnie to problemy na platformie ES . Mógłby to ktoś w końcu potwierdzić ![]() ![]() To by tłumaczyło dlaczego nie mogę zmienić parametrów spalania przez stronę ![]() |
|||
|
||||
australopito
![]() |
Dzisiaj od 7.30 brak wykresów. No, no nie podoba mi się to. Ciekawe kiedy i czy w ogóle się pojawia.
|
|||
|
||||
janjan
![]() |
panowie, czy wy też macie od 2 dni problemy z wykresami i statystykami?
|
|||
|
||||
piejar
![]() |
Ha.... Ciekawostka. Czyli coś jest chyba skiepszczone w tej części softu "serwerowego" u eSterownika, który to soft czyta nasze dane z kart. Dane na kartach się zapisują bo lokalnie na stronce eCoal.pl V3.5 wykresy chodzą tylko tak to wygląda, że jakiś "silnik: po stronie witryny eSterownik nie umie ich odczytać i wysłać do naszych aplikacji mobilnych.
dodane 2020-11-02 21:41Ju z się naprawiło. Samo |
|||
|
||||
mark53
![]() |
U mnie nie naprawilo sie
|
|||
|
||||
piejar
![]() |
No to ciekawe... Ja robiłem różne tricki: restarty sterownika, odinstalowanie aplikacji, itp itd. Nie robiłem przywrócenia nastaw fabrycznych ani formatowania karty SD
|
|||
|
||||
nadi920
![]() |
Też mam problem o 2 dni brak wykresu . Robiłem format i nic
|
|||
|
||||
piejar
![]() |
U mnie jest różnie, wczoraj też miałem kilka godzin przerwy, dziś urywają się ok godziny 7. Jeżeli lokalnie masz dane to na 99% brak danych mobilnych leży po stronie ES i nie poradzisz na to nic.
Może jakiś admin się wypowie albo jest jakieś info gdzieś na forum-ja nie szukałem. Dane żywe chwilowe działają więc łączność ze sterownikiem jest ale (to moja teoria) nie działa właściwie sczytywanie danych archiwalnych i (być może) gromadzenie ich po stronie ES. Moim zdaniem ES powinien dane historyczne czytać na bieżąco ze sterownika (na każde twoje zapytanie) bez opcji gromadzenia ich u siebie. Ile danych masz to twój problem i twojej karty SD. Możesz sobie robić backup. Wtedy dane zawsze byłyby dostępne, o ile zadbasz sobie o to żeby je mieć. |
|||
|
||||
mirekk501
![]() |
Witam. Też mam problem z wykresem od wczoraj od 17tej i do tej pory nic się nie zmieniło.
|
|||
|
||||
artur1973
![]() |
mirekk501 napisał » 2020-11-20 21:51 czyli od roku nic się nie zmieniło.....brawo ESWitam. Też mam problem z wykresem od wczoraj od 17tej i do tej pory nic się nie zmieniło. dodane 2020-11-22 15:37 mirekk501 napisał » 2020-11-20 21:51 czyli od roku nic się nie zmieniło.....brawo ES
Witam. Też mam problem z wykresem od wczoraj od 17tej i do tej pory nic się nie zmieniło. |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||