Forum bruli.pl v3.5 nie działają wykresy ani statystyki Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
mark53
|
Nie nie dziala. Pozdrowienia
|
|||
|
||||
leON22
|
Podwójne zaprzeczenie tzn.że DZIAŁA Przecież Twoje wykresy widać , a statystyki to musisz odpowiednio wypełnić i przede wszystkim dodać zakup paliwa
|
|||
|
||||
gapeusz
|
Witam mam podobny problem co koledzy wyżej . Palę trzeci sezon i pierwszy raz mam przerwany wykres połowe doby ,później się pojawia na parę godzin i znów znika ale to już dwie doby biały ekran i nic . Czy może to być związane z pełną kartą SD ? Ale gdyby się zapełniła to by wykres znikł i się już nie pojawił a nie tak jak u mnie wrócił na parę godzin ,żeby znów zniknąć .
|
|||
|
||||
leON22
|
W/g mnie problem na platformie ES , od dłuższego czasu niestety tak to "działa"
|
|||
|
||||
gapeusz
|
Dziś wróciło wszystko do normy .Mam wszystkie wykresy i statystyki z ostatnich dni . Problem leży po stronie ES . Pozdrawiam palaczy węgla 😁
|
|||
|
||||
1000MB
|
U mnie w statystykach nie oblicza średniej zużycia opału, mocy kotła, kosztów itd. reszta zasypy i inne działa po 5 dniach stop-u. Czy otrzymujecie sms-y z alarmami?. Ustawiłem powiadomienia kilka dni temu i nic nie przyszło, a były sprowokowane alarmy. Płatne to usługa?
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
1000MB napisał » 2021-02-15 14:35 U mnie w statystykach nie oblicza średniej zużycia opału, mocy kotła, kosztów itd. reszta zasypy i inne działa po 5 dniach stop-u. Czy otrzymujecie sms-y z alarmami?. Ustawiłem powiadomienia kilka dni temu i nic nie przyszło, a były sprowokowane alarmy. Płatne to usługa? Sprawdź jakie paliwo zostało wybrane przy zasypie z 8 lutego. Linia na 0.0kg/d pokazuje, że albo brakuje wybranego paliwa, albo paliwo wybrane nie ma podanego współczynnika. |
|||
|
||||
1000MB
|
Do PrzemekP - trafiłeś 100% brakuje wybranego paliwa, ale wartość zasypu wpisywałem na panelu pieca, a tam nic nie wybiera się. Czy zatem należy ręcznie na stronie esterownik wybrać paliwo, aby mieć statystykę spalania itd. na bieżąco?.
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
1000MB napisał » 2021-02-15 16:14 Do PrzemekP - trafiłeś 100% brakuje wybranego paliwa, ale wartość zasypu wpisywałem na panelu pieca, a tam nic nie wybiera się. Czy zatem należy ręcznie na stronie esterownik wybrać paliwo, aby mieć statystykę spalania itd. na bieżąco?. W takim bądź razie brakuje zaznaczenia, że paliwo jest jako domyślne - wtedy jest brane pod uwagę przy tworzeniu zasypów prosto ze sterownika |
|||
|
||||
1000MB
|
W kraju odwilż, a u mnie w statystykach i wykresach od 8 rano stop (pełna zima). Dopiero miałem 5 dniowy zanik danych przy "galantych" w tym roku mrozach i znowu - stop. Za miesiąc może zupełnie się wyłączyć na kolejne 7miesięcy i wtedy można kombinować w aplikacji do upadłego.
dodane 2021-03-06 16:10 W statystykach i wykresach od 12.44 - stop. dodane 2021-03-09 11:59 W statystykach i wykresach od 8.45 wczoraj 08.03 - stop. W statystykach i wykresach od 8.45 dzisiaj 09.03 - stop. Dane są dostępne w nocy do ok. 8.45. Co się dzieje! dodane 2021-03-11 10:04W statystykach i wykresach od 8.45 dzisiaj 11.03 - stop. Dane są dostępne w nocy do ok. 8.45. Co się dzieje! Czy to OK? |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||