Forum Sklep esterownik.pl Głowica termostatyczna TH2 M30x1.5 - 3 sztuki Subskrybuj | ||||
|
||||
arturg
|
Jak w tytule
Cena za sztukę 170 Za komplet 480 zł. Głowice kupione rok temu. Wymieniam na piec gazowy.
|
|||
|
||||
mnich
|
Mamy centralkę do obsługi elementów radiowych.
Za pomocą radiowego przekaźnika w dalszym ciągu można będzie zarządzać ogrzewaniem. |
|||
|
||||
sq9tbu
|
Właśnie też o tym myślałem że jak założę piec die dietrich ze sterownikiem salusa to co ja zrobię z tymi głowicami radiowymi i czujnikami radiowymi w pokojach.
|
|||
|
||||
karoka65
|
Widzisz ja teraz grzeje już pompą a cały system bezprzewodowy działa dalej właśnie na centralce o której pisze Mnich,
Czy węgiel, pellet, gaz, pompa, olej opałowy itp, przy każdym z tych systemów można zarządzać ciepłem w domu |
|||
|
||||
leON22
|
Warunek protokół Open-Therm na pokładzie kotła gazowego, czy innego tam Sam jestem zainteresowany taką centralką i wiem , że w ES można ją już kupić
dodane 2019-12-14 01:41PS.Już żałuję, że niepotrzebnie kupiłem reg.pokojowy TECH typu ST-292 V2 , trudno będzie służył jako drogi termometr |
|||
|
||||
sq9tbu
|
Nie widzę jej w sklepie.
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Nie potrzeba open therma. Wystarczy wyjscie termostatu pod ktore podpinamy przekaźnik ktory nam wylacza badz zalacza kociol w razie zapotrzebowania.
dodane 2019-12-14 08:51Sq9tbu skontaktuj sie z nami telefonicznie przedstawimy Ci oferte. |
|||
|
||||
karoka65
|
Leon centralki były szybciej jak moduły radiowe sterowników.
Stworzone i testowane były właśnie na kotłach gazowych |
|||
|
||||
-adek
|
Czy to jakaś wielka tajemnica ceny tej centralki? nie lepiej wstawić ją na stałe do sklepu też jakiś czas temu patrzyłem za nią ....
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Nie jest to tajemnica. Wystarczy zadzwonić i dopytac. Dopoki nie wyladuje na stronie sklepu taka bedzie ew forma zamowienia. Pozdrawiam
|
|||
|
||||
Figaro
|
mnich napisał » 2019-12-13 08:18 Mamy centralkę do obsługi elementów radiowych. Za pomocą radiowego przekaźnika w dalszym ciągu można będzie zarządzać ogrzewaniem. Czy mógłbym poprosić o opis, dane, funkcje, itp. no i oczywiście cenę takiej centralki? (likwidacja pieca na ekogroszek). Dziękuję. david.r@wp.pl |
|||
|
||||
pawel3
|
Witam Centralka kosztuje 369zł (cenny brutto). Link https://mybero.com/ email również wysłałem z opisem |
|||
|
||||
mamut
|
Nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi na pytanie czy centralka bero obsługuje opentherm?
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
mamut napisał » 2022-06-06 18:21 Nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi na pytanie czy centralka bero obsługuje opentherm? Centralka BERO nie obsługuje opentherm |
|||
|
||||
rbobrowski
|
Witam,
Czy centralka BERO obsługuje listwę bezprzewodową ogrzewania podłogowego HB2? |
|||
|
||||
PrzemekP
|
rbobrowski napisał » 2022-08-27 12:32 Witam, Czy centralka BERO obsługuje listwę bezprzewodową ogrzewania podłogowego HB2? Tak |
|||
|
||||
Wiciu9
|
Witam Kupię centralkę - przekaźnik BERO . |
|||