Forum eCoal.pl eCoal 2.4 przez wifi Subskrybuj | ||||
|
||||
jakuboski
|
Witam posiadam sterownik eCoal 2.4 w wersji 1.0.0.3 wspolpracujący z OEP 16KW
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Kup TL-WA850RE, wsadź w gniazdko, połącz kablem ze sterem, połącz z siecią, będzie działać. Ster mia ma modułu WiFi, więc żadne antenki nie wchodzą w grę.
|
|||
|
||||
sq9tbu
|
||||
|
||||
jakuboski
|
Opcja z TL-WA850RE nie bedzie działać?. Nie ukrywam że to rozwiązanie najbardziej by mi pasowało
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Będzie.
|
|||
|
||||
pitaszek
|
Inter-qrwa-nauta napisał » 2019-12-07 10:51 Będzie. w/g mnie - nie będzie. Używam 3 szt. TL-WA850RE. Ten repeater nie posiada funkcji klienta. Ten dostępny w sklepie - posiada RP-N12 i chyba zadziała. |
|||
|
||||
leON22
|
W/g mnie również będzie przecież to typowy repeater , wzmacniacz sygnału wifi ( poszerza zasięg sieci , wzmacnia sygnał ) po podłączeniu kabla ethernet wysyła sygnał do dowolnego urządzenia Osobiście do mojego OEP używam wzmacniacza Netger EX2700
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
pitaszek napisał » 2019-12-07 18:03 Zaglądnij do jego instrukcji zamiast pitolić.w/g mnie - nie będzie. |
|||
|
||||
pitaszek
|
@Inter-qrwa-nauta
Odszczekuję. Po sprawdzeniu działa jako klient. |
|||
|
||||
leON22
|
No i tak trzymać Panowie, jednak niektórzy na tym Forum potrafią przyznać się do swoich błędów, czyżby zadziałała magia świąt
|
|||
|
||||
jakuboski
|
Potwierdzam po sparowaniu wszystko działa. Dzięki wszystkim za zainteresowanie temat do zamknięcia.
|
|||